25. kolo
28.02.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Deportivo La Coruña 0:0

Fotbalisté Almeríe ani Deportiva nedokázali vstřelit ve vzájemném střetnutí gól, a tak se obě mužstva rozešla smírně 0:0. Domácí ubránili nulu, přestože většinu druhé půle hráli v oslabení a v samém závěru byli po bleskovém vyloučení Míchela nuceni hrát dokonce v devíti.

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří si i vypracovali první nebezpečnou střelu na bránu. V 15. minutě po centru z pravé strany hlavičkoval Trujillo, ale neposedný míč zkrotil gólman Deporu Fabricio. Před zraky jedenácti tisíc diváků se nehrála zrovna strhující podívaná a častá přerušení zamezoval tomu, aby hra dostala spád.

Šance však byly k vidění na obou stranách. Jako v 33. minutě, když obrovskou šanci hostujícího Rodrígueze skvělým výběhem zlikvidoval brankář Almeríe Julián. Na druhé straně neuspěl se svým nepřesným pokusem pět minut před přestávkou Bifouma, jenž využil chyby v rozehrávce La Coruni. A ve 44. minutě nesupěl se svou křižnou střelou ani hostující Cuenca.

Domácím nešla upřít snaha něco s výsledkem udělat, jejich postavení na sestupových příčkách jim nedávalo na vybranou. Ve 49. minutě vyslal tvrdou střelu na Fabricia Verza, ale brankář hostů míč vyrazil a následná dorážka Dos Santose se mezi tři tyče nevešla. Vážnou trhlinu dostaly snahy Almeríe v 55. minutě, jelikož druhou žlutou kartu v utkání obdržel Thievy Bifoumaa musel se předčasně poroučet do sprch.

Modrobílí se tak v oslabení logicky začali soustředit na udržení remízového stavu a iniciativu postupně přebírali hráči Deportiva. Nic podstatného z toho pro hosty ale dlouho nevyplývalo. Za zmínku tak stojí snad jen pokus Bergantiñose ze 79. minuty, který vykryl Julián efektním tygřím skokem. V 91. minutě pak zazdil další dobrou možnost kvůli své nerozhodnosti Sidnei. Závěrečné vyloučení domácího Míchela, které horkokrevný Brazilec stihl zrealizovat v rámci jedné minuty, už na bezgólovém výsledku nic nezměnilo.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele