35. kolo
04.05.2015 20:45 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

UD Almería - Celta Vigo 2:2

Almería vybojovala s Celtou remízu 2:2, přestože v poločase prohrávala o dva góly. Náskok Vigu v první půli vystřelili Nolito a Santi Mina, po změně stran se však trefili Bifouma a Zongo. V utkání padly i dvě červené karty. V 54. minutě byl vyloučen hostující Cabral a na druhé straně se v 74. minutě poroučel do sprch Dos Santos. Almería má stále šanci na záchranu, Célticos jsou devátí.

Favorizovaní hosté začali lépe, avšak dlouho si nedokázali vypracovat zajímavou příležitost. Naopak v 10. minutě pálil dobře domácí Bifouma, jenže jeho rána jen těsně minula levou tyč. Almería postupně přebírala otěže utkání, srazila ji však akce Viga ze 17. minuty. K Nolitovi se do šestnáctky domácích se štěstím odrazil míč od Krohna-Dehliho a osmadvacetiletý útočník pohotovou střelou poslal Celtu do vedení - 0:1!

Almería nedokázala ne vedoucí branku odpovědět, naopak po dvaceti minutách dostala druhou ránu. Fatální chyby se v obraně domácí dopustil Casado, který namazal rozběhnutému Santi Minovi a ten pohodlně překonal gólmana Rubéna - 0:2! Celta odehrála poločas přesně podle svých plánů a do kabin odcházela s luxusním dvougólovým náskokem.

Domácí se však s další porážkou nesmířili a krátce po změně stran zavelel do útoku Thievy Bifouma. Konžský útočník se po ráně z právě strany dostal k odraženému míči a doklepl balón za záda nešťastného Álvareze - 1:2! Kromě branky Bifoumy přispěl k obratu výraznou měrou i hostující Cabral. V 54. minutě totiž argentinský obránce srazil k zemi právě unikajícího Bifoumu a sudí Teixeira mu rovnou udělil červenou kartu! Z následného přímého kopu sice nic nevyšlo, ale všechny trumfy měli v rukou před koncovkou utkání domácí.

Přesilovku využila Almería v 68. minutě. Po centru z levé strany přistrčil Hemed míč před branku dravému Zongovi, jenž z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě - 2:2! Andalusané se rvali o vítězství, jenže v 74. minutě se síly na hřišti vyrovnaly. Agresivní zákrok Dos Santose v 74. minutě ocenil sudí druhou žlutou kartou v zápase a pětadvacetiletý Argentinec musel předčasně opustit hrací plochu. Oběma oslabeným mužstvům zřejmě remíza vyhovovala a poslední desetiminutovka už nebyla tak divoká. Almería se s Celtou rozdělila o body po remíze 2:2.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele