8. kolo
17.10.2014 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Granada CF - Rayo Vallecano 0:1

Mateus Alberto Contreiras Gonçalves nebo-li Manucho se dnes stal hrdinou Raya. Jednatřicetiletý angolský útočník totiž v nastaveném čase vystřeli Bleskům vítězství 1:0 a tým Paco Jeméze se tak může radovat ze třetí výhry z posledních čtyř zápasů. Granada naopak prohrála počtvrté v řadě a nepříjemně se blíží sestupovým vodám.

Zápas rozhodně nenabídnul nějakou strhující podívanou. Výjimkou byla snad jen akce hostů Baptistaa s Jozabedem, kdy druhý jmenovaný utaženou střelou z poza vápna řádně protáhl gólmana Granady Fernándeze. Od té doby se však devatenáct tisíc diváků v ochozech muselo zabavit něčím jiným než fotbalem. Na hřišti se toho totiž příliš nedělo, hru často přerušovaly nedovolené zákroky a četné dohadování hráčů s hlavním sudím.

Před přestávkou tak svítil na ukazateli bezbrankový stav. A ani v druhé půli nic nenasvědčovalo brzké změně skóre. Dominovaly obrany a míč jen sporadicky navštívil pokutové území kteréhokoli z týmů. Zápas se začal lámat až v poslední desetiminutovce. V 85. minutě nejprve dopravil míč do sítě střídající Manucho, jenže v době nepovedeného pokusu Trashorrase stál v postavení mimo hru. Bleskový protiútok domácích pak ztroskotal na vynikajícím obranném zákroku Insuy.

Vše rozhodla až úplně poslední akce zápasu. Rychlá akce Madridských po pravé straně vyústila v přihrávku Kakuty na rozběhnutého Manucha, angolský forvard se ocitl zcela nekrytý a v pádu křižnou střelou rozhodl o vítězství svého klubu - 0:1!

Rayo bylo v zápase nebezpečnější a nakonec i slaví šťastnou výhru, Granada musí znova zpytovat svědomí.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.us

Komentáře (2)

Přidat komentář
Robík

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele