5. kolo
21.09.2013 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Málaga CF 0:0

Real Sociedad počtvrté v řadě nedokázal naplno bodovat a v souboji s Málagou uhrál pouze bezbrankovou remízu. Málaga potvrdila domácí vítězství z minulého kola a z venkovního zápasu si veze cenný bod.

Utkání začalo poměrně poklidně a dominovaly hlavně obrany obou týmů. O vzrušení se v 19. minutě postaral Iňigo Martínez, který po rohovém kopu sice dopravil míč do sítě Málagy, avšak namísto hlavičky použil svou ruku. Místo radosti ze vstřeleného gólu tak po zbytek zápasu musel mít obránce San Sebastianu na zřeteli hrozbu druhé žluté karty.

O deset minut později zahrozili hosté, pohotový Bravo však vychytal střelu Portilla a z následného rohového kopu poslal míč hlavou těsně mimo tři tyče Antunes. Obrázek hry se poté opět ustálil a do konce prvního poločasu mohlo více než pětadvacet tisíc domácí diváků vidět pouze marnou snahu svého týmu o překonání houževnaté obrany hostí.

Obrovskou šanci spálil v 55. minutě útočník Agirretxe. Dlouhý centr za obranu se snesl na hlavu Xabi Prieta, jenž s přehledem v hlavičkovém souboji překonal Angeleriho. Míč převzal Agirretxe avšak tváří v tvář hostujícímu gólmanovi Caballerovi poslal balón mimo branku. Mužstvo Realu viditelně ožilo a zasypávalo hostující branku střelami ze střední vzdálenosti. Bohužel pro domácí bez většího efektu.

Málaga mohla udeřit v 72. minutě. Dlouhá Sánchezova přihrávka za obranu našla rozběhnutého Santa Cruze. Ten však ve vyložené šanci míč zcela minul. Jakoby už bylo někde psáno, že v utkání gól prostě padnout nesmí. Další velkou šanci totiž spálil opět v Santa Cruz, když hlavou mířil vedle Bravovy brány. Tou dobou se hrála již 77. minuta.

Hra se posledních dvacet minut více otevřela a zajímavé okamžiky byly k vidění na obou stranách. Hru hostí výrazně oživil Santa Cruz, ale Bravo byl vždy na místě. Na druhé straně byl nebezpečný střídající Griezmann. Zápas však už stoprocentní gólovou šanci nenabídl a tak se mužstva rozešla smírně 0:0.

Autor: Miroslav Ondrejka

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
RS

Konečně se musíme chytit střelecky!! Doufám, 3:0

Reagovat
RS

Zase Teixeira, to už tenhle týden stačilo, ne?

útok: Agiretxe, Haris je z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Tu není o čem ,Malága neprohraje tip 1:2 Sociedad jsou marňáci, 2x porazit Lyon ,kterej je totálně na dně umí každej.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
RS

Sice neprohráváme, vzadu to funguje, ale ten přechod do útoku!

Rychle přes půlku, do strany a centr do vápna!?! Na to tam nejsou hráči-Vela, Griezmann.

Máme hráče do kombinace, ale Illara s finální přihrávkou fakt chybí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele