18. kolo
04.01.2013 21:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Betis vstoupil do roku 2013 výhrou v Zaragoze

Velice úspěšný vstup do nového kalendářního roku má za sebou sevillský Betis, na půdě dvanácté Zaragozy totiž zvítězil 2:1 a dotáhl se tak bodově na úroveň čtvrté Málagy. Skóre otevřel trefou fo šatny Castro, po pauze pak zvýšil vedení andaluského celku Molina, domácí do konce stihli už jen snížit zásluhou Montaňése.

Oba týmy se sice pochopitelně dobře znají, úvodní minuty se však nic zajímavého nedělo, soupeři jako by nejdříve potřebovali zjistit, co se přes zimní pauzu změnilo, vzájemně se oťukávali a diváci se tak spíše nudili. Občasné vzrušení přinesl centr do jedné či druhé šestnáctky, s těmi si však gólmani dokázali vcelku bez potíží poradit. A když už Adrián nemohl na míč dosáhnout a ten se tak snášel k volnému Montaňésovi, domácí záložník nabídnutou možností pohrdl.

Byl to skutečně boj, za který by se kluby bojující o záchranu vůbec nemusely stydět. V podstatě jediný, kdo se snažil vyhnout zbytečným nákopům a ukazoval kousek fotbalovosti, byl hostující záložník Beňat, jenž tak znovu dokazoval, proč je předmětem spekulací ohledně svého přestupu do jednoho z velkoklubů. Ani Beňat ale se svým chytrým pokusem zpoza šestnáctky neuspěl, těsně totiž přestřelil.

Po půlhodině hry měli velkou příležitost dostat se do vedení také domácí, když se po rohovém kopu ocitl ve vynikající pozici nikým nehlídaný Postiga, balón do sítě ale přes hradbu těl procpat nedokázal. Ve čtyřiačtyřicáté minutě už se skóre měnilo, radovali se však hráči Betisu. To Campbell geniálně vysunul rozběhnutého Castra, ten postupoval z levé strany sám na Roberta a se štěstím ho překonal.

Padesátá čtvrtá minuta mohla přinést další trefu Betisu, Molina byl na hřišti teprve necelou minutu, když se ocitl po ideální přihrávce Castra zcela sám před domácím brankou, jenže těsně minul. Už o další čtyři minuty později ale hosté svůj náskok zdvojnásobili, a zase to bylo z rychlého protiútoku. Tentokrát se obraně Zaragozy utrhl Molina, pohrál si se svým protivníkem a levačkou přesně zakončil.

Domácím se podařilo vrátit zpět do boje o body třináct minut před koncem normální hrací doby, to když Postiga posunul merunu vedle sebe stojícímu Montaňésovi a ten z hranice šestnáctky zamířil přesně k pravé tyči. Na více se však Zaragoza nezmohla, do konce zápasu si už nevypracovala ani jednu pořádnou příležitost, a tak na úvod roku 2013 padla doma s Betisem po výsledku 1:2.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to bude asi remiza 1:1

Reagovat
hradec

Jelikož mají oba týmy v kolonce remíz číslo 1, vidím to na TIP: 2

Reagovat
hradec

Navíc Zaragoza doma ještě ani jednou neremízovala a Betis má 2.!!! nejlepší venkovní statistiku v La Lize (s tímto zápasem k dobru). Dovoluji posměch v případě mýlky, ovšem v případě správného odhadu žádám potlesk. Ne, dělám si prču. Stačí zulíbat nohy (sarkasmus).

Reagovat
smazaný uživatel

koho zaujma kolko maju remiz ?

Reagovat
hradec

Mě. Když už se ptáš.

Reagovat
hradec

A všimni si má odpověd byla slušná

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hradec

Nádherný Preview.

Reagovat
smazaný uživatel

no az take nadherne nie je ...chyba tam napriklad, ze Betisu bude chybat Nosa Igiebor - APN

Reagovat
hradec

nechyběl

Reagovat
smazaný uživatel

v oboch pravdepodobnych zostavach je Movilla ?? ...no Betis ma v utoku Mollina

Reagovat
hradec

Myslím to před tím. To je nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

tipnul som x ale na tikete mam 2

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobre som urobil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele