21. kolo
26.01.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Espanyol Barcelona 0:0

Ani jeden z týmů dnes večer na stadionu La Romareda nedokázal protrhnout střelecké trápení a tak si Zaragoza s Espanyolem body jen rozdělily. Na jejich postavení v tabulce se prozatím nic nemění.

Utkání nám sice nenabídlo žádnou branku, přesto se vyznačovalo vypjatými momenty na obou stranách. Ke konci utkání jsme totiž byli svědky dvou červených karet. Nedá se ale říci, že by se po jejich rozdání obraz hry výrazně změnil - naopak vše pokračovalo v bezbrankové remíze.

Domácí Paco Montanés zkoušel už v sedmé minutě centrovat do pokutového území, hostující tým si ale s jeho snahou poradil a míč odvrátil mimo ohroženou svatyni. Zahrozili také hosté, když se Forlín natlačil před bránu a hlavou zakončoval, jeho pokus však skončil mimo Jimenézovu bránu. Po dvaceti minutách inkasoval první žlutou kartu obránce Javi Lopéz, na což později navázal dalším ostrým zákrokem.

Šance na vstřelení první branky zápasu se naskytla hostujícímu obránci Diegu Colottovi, který ale ve slibné pozici nezamířil právě nejlépe. Pět minut po změně stran dostal za faul na Garciu žluté ocenění také Sapunaru. První velkou šanci zápasu měli na svědomí hosté, když se Capdevilův centr dostal po hodině hry ke Stuanimu, jehož pokus ale výborně zneškodnil domácí brankář Roberto Jimenéz!

Deset minut před koncem utkání se hosté rozhodli, že ulehčí soupeři snahu o skórování a za faul na Paca Montaněse byl po druhé žluté kartě vyloučen Javi Lopéz. Domácím to ale asi nepřišlo fér, protože o pouhé tři minuty se početní stav na hřišti vyrovnal - po faulu na pronikajícího Raula Baenu vyloučen Sapunaru.

Kdo čekal závěrečný tlak a snahu o prolomení hrozivě vypadajícího páru nul na světelné tabuli, ten musel být zklamán. Nic podobného dnes hráči nepředvedli a tak po devadesáti minutách rozhodčí Pérez Montero zapískal konec bezgólového utkání. Zaragoza zůstává na třinácté příčce, barcelonský Espanyol o místo pod ní.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz, soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele