8. kolo
21.10.2012 19:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Osasuna nepřekonala Betis, gól nepadl

Na vítězství Espanyolu dnes nedokázala úspěšně zareagovat Osasuna, která doma uhrála pouze bezbrankovou remízu s Betisem a právě ona tak po odehrání osmého kola klesla na poslední příčku Primery. Domácí byli aktivnější, měli několik solidních možností, skórovat ale nedokázali, stejně jako hosté ze Sevilly, kteří taktéž promarnili některé gólové příležitosti.

Utkání se tak stalo významným snad jen z pohledu Patxiho Puňala, jenž svým ligovým startem s pořadovým číslem 463 přepsal klubovou historii a osamostatnil se na čele této osasunské statistiky. První šance dnešního duelu byla na stadionu El Sadar k vidění v deváté minutě, kdy hostující Salva Sevilla posadil míč ze standardní situace na hlavu Paulaa, ten ale minul.

Osasuna le s přibývajícím časem přebírala iniciativu a stala se výrazně aktivnějším týmem, své slušné možnosti ale domácí nevyužili - Arribas hlavičkoval mimo tři tyče, Lamah z voleje taktéž nemířil přesně a krásný pokus Emiliana Armenterose vytáhl zázračným zákrokem Adrián nad břevno. Betis se poté mohl dostat do vedení, jenže trefa Rubéna Castra nebyla uznány pro ofsajd.

Druhou půli zahájili svou příležitostí hosté, další rána Castra však byla zblokována a Andrés tak nemusel zasahovat. Na druhé straně zase Llorente zakončoval nepřesně, Lamahův další povedený pokus bez přípravy vytěsnil Adrián na roh. Závěr zápasu patřil Betisu, když nejprve Perquis po rohu nedokázal uklidit míč do sítě, úplně poslední možnost duelu pak měl Castro, jeho lob ale sice přeletěl přes Andrése, jenže i přes břevno...

Autor: Michal Hruška

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele