22. kolo
04.02.2012 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Mallorca udolala Betis a znovu se tak vzdálila spodku tabulky

Celek z baleárských ostrovů zvládl důležité utkání s Betisem a může si tak alespoň na nějakou dobu oddechnout. Domácí měli po celých devadesát minut více ze hry, o rozdílovou trefu se postaral po standardní situaci Gonzalo Castro.

Na Mallorcu velmi nepříznivé počasí se sněhovými přeháňkami zaskočilo i pořadatele, jenž nebyli na něco podobného připravení, a tak se musel před utkáním ještě odklízet sníh z hrací plochy. Samotný vstup do utkání zvládli lépe domácí, kteří si hned v úvodu vypracovali dvě nadějné příležitosti, Hemed však proti Castovi neuspěl.

O poznání nebezpečnější pak byl pokus Perreiry, který i přes veškerou snahu Casta zastavila až tyčka hostující branky. Ve 24. minutě už však ostrovní celek udeřil. Volný přímý kop rozehrál Castro a jeho parádní rána nemohla skončit jinak, než v síti - 1:0.

Hosté byli směrem dopředu úplně bezzubí, na čemž se nic nezměnilo ani po pauze a příchodu nových sil v podobě Montera a Etxebarrii. Právě oni měli hru sevillského mužstva pozvednout, ani to se však nezdařilo.

Závěrečná dvacetiminutovka už potom byla zajímavá úplně z jiného pohledu: po faulu na Pina viděl po druhé žluté kartě červený kartónek Mario. O chvíli později ho navíc na opačné straně napodobil po zákroku na Rubéna Castra taktéž po druhém napomenutí Ramis.

Jedinou nebezpečnější akci Betisu měl na svědomí až střídající Sevilla, ale jeho zakončení si našlo jen pozorného Calatayuda. V nastaveném čase pak musel ještě trávník předčasně opustit i Víctor, hráči Mallorcy tak dohrávali pouze v devíti.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele