16. kolo
03.01.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Deportivo La Coruña 0:0

Bezbrankovou remízu a skromné množství pozitivních dojmů za sebou zanechal souboj o udržení bojujícího Realu Zaragoza a na druhém konci tabulky válčícího Deportiva La Coruňa. Pro ani jeden celek bod nic neřeší, Deportivo nevyužilo zaváhání Sevilly, Zaragoza má i nadále velké potíže.

Herní projev obou mužstev nebyl ideální, byl to spíše boj, nežli nějaké úchvatné představení. Na domácích byla znát velká touha opět neprohrát, hostující mužstvo se pak nedokázalo prosadit. První výraznější šanci relativně vyrovnaného prvního poločasu měl až v pětadvacáté minutě Alberto Lopo, ale z dobré pozice přestřelil. Deportivo bylo pilnější a osobou Andrése Guardada poprvé vážně vystrašilo brankáře Juana Carizza o devět minut později. Na škodu to byla poslední vážnější příležitost prvního poločasu.

Druhé dějství přineslo několik povedených a rychlých kombinací, bylo rozhodně svou kvalitou lepší a záživnější. Pořád však scházela branka, střelci tentokráte neobuli kopačky střelky. Výborné výkony předváděl zejména hostující brankář Juan Carizzo, který si zaslouží obrovské absolutorium a jen díky němu domácí mužstvo nemuselo lovit míč ze sítě, neprohrálo. Nevyzráli na něj jak z dálky střílející Ponzio a Riki, tak předním se zjevivší Felipe. Domácí mužstvo nemělo žádnou větší šanci, ačkoli mu patřil zajímavý závěr druhého dějství. Branka ani v posledních minutách bohužel nepadla, mužstva si rozdělila po bodu.

Autor: Jiří Lapáček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele