4. kolo
23.09.2009 20:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Málaga CF 2:1

Espanyol po úvodních prohrách vyhrál už podruhé v řadě a opět se posunul v tabulce vzhůru. Naopak Málaga si připisuje třetí prohru v řadě a klesla v žebříčku už na šestnáctou pozici.

Do první gólové příležitosti se dostal hostující Xavi Torres, když z hloubi vápna nedokázal propálit Kameniho. Na druhé straně musel fantastický zákrok ukázat Munua proti střele Cora. Těsně před půlhodinou hry se k zakončení z rohu vápna dostal Fernandes, jehož pokus by Kameni s velkou pravděpodobností bez větších problémů chytil. Nicméně ještě před ním se proti střele snažil zakročit Forlin tak nešťastně, že míč z jeho hlavičky letěl přesně k druhé tyči, než kam měl domácí brankář namířeno.

I když se domácí do konce poločasu nedostali k žádné výraznější příležitosti, už deset minut po začátku druhé půle bylo vyrovnáno. Coro poslal pas z pravé strany mezi penaltu a malé vápno, kam si skvěle naběhl Ben Sahar a svou hlavičkou nedal brankáři sebemenší šanci. Vyrovnávací trefa mimojiné znamenala první ligový gólový úspěch na novém stadionu.

Hosté se po změně stran nemohli dostat do hry, ke smůle oka fanouška se ale ani Katalánci střelecky zrovna nepromenádovali. Vynikl tak nepříliš zajímavý dalekonosný pokus Nakamury. Až deset minut před koncem se po přiťuknutí a rychlé kličce uvolnil Iván Alonso a střelou z vápna ke vzdálenější tyči otočil celkové skóre ve prospěch Espanyolu. V závěru pak své šance na bod zahodil Cuadrado.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele