17. kolo
03.01.2009 22:00 CET
3 : 1
(2:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Atlético Madrid 3:1

Valencie porazila bez větších problému na domácím stadionu Mestalla Atlétiko a posunula se na druhou pozici v tabulce. Atlétiko se propadlo na čtvrtou pozici.

První střela na branku přišla již v první minutě, kdy prověřil brankáře Lea Franca útočník Villa, pokus španělského reprezentanta vyrazil hostující gólman na roh. Ve třetí minutě po výtečné přihrávce Miguela se dostal přes Heitingu David Villa a vstřelil první branku utkání, tu mu však rozhodčí neuznal za údajný faul na stopera Atlétika.

V šesté minutě Valencie vstřelila druhý gól, tentokráte to byl Silva, kterému ale rozhodčí taktéž neuznal branku, když nepochopitelně zvedl praporek asistent rozhodčího. V 18. minutě spálil vekou šanci Silva, který po přihrávce Joaquina pálil ve vyložené příležitosti těsně vedle pravé tyče hostující branky.

Branky se domácí tým dočkal ve 34. minutě, kdy rozhodčí pískl faul na Baraju a s nařízenou penaltou si bez problémů poradil Villa.

O pět minut později šla Valencie už do dvoubrankového vedení, Miguel výborně vystihl rozehrávku Atlétika a přihrál Silvovi, který dokázal prostřelit gólmana Lea Franca. V samém závěru poločasu pískl rozhodčí penaltu na druhé straně, když Baraja nešetrně přistrčil Aguera a Forlan pokutový kop proměnil.

Druhý poločas otevřela hlavička Rubena Barajy, kterého ale vychytal Leo Franco. Na druhé straně pálil o deset minut později nebezpečně Diego Forlan, jeho tvrdá střela ale mířila nad domácí branku. V dalších minutách byl k vidění především boj, až v 68. minutě napřáhl z dvaceti metrů Silva a krásnou ránou k tyči překonal Lea Franca - 3:1.

Hosty tento gól zlomil a do konce utkání se zmohli už jen na střelu Pernii z přímého kopu, s kterou si ale dobrým zákrokem poradil brankář Renan.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TIP 1-2 pro atletiko.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani náhodou.Tip 3:1 samozřejmě pro Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

tomuto zapasu bude nejvic sluset remiza 2:2 hoši

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele