20. kolo
25.01.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Real Valladolid - Espanyol Barcelona 1:1

Espanyol klesl po remíze na hřišti Valladolidu na devatenácté místo Primera División. Dlouho to vypadalo, že barcelonští neuhrají ani bod. Na branku Goitoma v závěru prvního poločasu ale přeci jenom Espanyol odpověděl zásluhou Sergia Sáncheze v 79. minutě.

Espanyol před tímto duelem tížil nezáviděníhodný fakt, vítězství se svěřenci nového trenéra Mauricia Pochettina nedočkali od začátku listopadu. Nicméně kousek z četných ran se Espanyolu zahojilo po středeční bezbrankové remíze v Copa del Rey proti městskému rivalovi FC Barceloně.

Valladolid, kterému se v novém roce příliš nedaří, vstoupil do utkání aktivně. Ve čtvrté minutě Jonathan Sesma z úhlu jen těsně minul branku. Na druhé straně se střelou z dobré pozice zaskvěl Sánchez, ale skóre se stále neměnilo.

Valladolid byl o poznání aktivnější a v prvním dějství měl na kopačkách více šancí. Goitom, Sesma a Fabian Canobbio ale selhali. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu se klub z Kastilie konečně dočkal. Na Sesmův roh nejvýše vyskočil Gotim a gólman Carlos Kameni musel lovit míč ze sítě.

Také po přestávce vypadal Valladolid lépe. Kameni vytáhl skvělý zákrok proti Sesmovi. Ale Espanyol, kterému stále chybí ofenzivní esa Raul Tamudo a Ivan De La Peňa, udeřil jedenáct minut před koncem zápasu, Villara překonal obránce Sergio Sánchez, který těžil z rohového kopu Luise Garcii. A když v závěru utkání spálili obrovské šance Leon a Cannobio, musel se Valladolid spokojit s remízou 1:1.

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele