32. kolo
23.04.2009 22:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Real Valladolid 2:0

Mallorka i nadále směřuje za záchranou ve španělské nejvyšší soutěži. S Valladolidem si doma poradila 2:0 a posunula se již na jedenácté místo. Na sestupové příčky má náskok sedmi bodů.

Domácí byli aktivní již od samého začátku. Hodně vidět byl především Arango, jehož první dva pokusy mířily nad. Na druhé straně odpověděl nepřesnou hlavičkou Goitom. Ve 12. minutě Arango poprvé zaměstnal Asenja, ten si se střelou venezuelského reprezentanta dokázal poradit.

Ještě lepší zákrok předvedl Dudu Aouate, který konečky prstů vyrazil střelu Leona. Více práce ovšem i tak měl Asenjo. Ten pokazil radost Juradovi a Santanovi a následně byl asi rád, že Arangův trestný kop mířil mimo.

Diváky na stadionu ale mohl šokovat Goitom, jeho hlavička z 24. minuty skončila na břevně.

Mallorka byla lepším týmem a zasloužila si jít do vedení, ovšem na Asenja nevyzráli ani Jurado a Aduriz. Nejvíce hlavou v první půli kroutil Arango, jemuž patřily poslední dvě šance před odchodem do kabin. Nejprve zblízka minul branku, poté trefil břevno.

Rovněž ve druhé půli se bylo na co dívat a dokonce přišly i branky. Po několika promarněných šancích na obou stranách přišla 65. minuta, přihrávka Adurize a přesné zakončení Keity - 1:0.

Valladolid se marně snažil o odpověď, naopak ještě jednou inkasoval. Osm minut před koncem se znovu trefil střídající Keita, tentokráte zužitkoval centr Castra - 2:0.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

typuju 2:O

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele