19. kolo
18.01.2009 17:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Málaga CF - Espanyol Barcelona 4:0

Malága na domácím stadionu La Rosaleda deklasovala Espanyol 4:0. Nováček soutěže tak potřetí v řadě vyhrál a v tabulce je na skvělém šestém místě. Espanyol se i nadále trápí a na osmnácté pozici ztrácí už pět bodů na sedmnáctou příčku.

Domácí od začátku utkání kontrolovali hru, Apono pálil po deseti minutách hry jen do rukavic brankáře Carlose Kameniho. I Espanyol si dokázal vytvořit šanci, když ve 24. minutě musel Inaki Goitia vytáhnout velmi dobrý zákrok proti střele Luise Garcii. Espanyol mohl této šance litovat, neboť ve 35. minutě útočník Adrian uklidil do hostující sítě centr Apona - 1:0.

Prakticky rozhodnuto bylo deset minut po začátku druhého poločasu, Lacruz fauloval v pokutovém území Adriana a pokutový kop proměnil Apono. Alespoň snížit se pokusili Corominas a Valdo, ani jeden však brankáře Goitiu nepřekonal. Deset minut před koncem znovu Lacruz fauloval v pokutovém území, tentokráte však Bahu, který sám nařízenou penaltu proměnil. Zkázu Espanyolu dokonal v poslední minutě střídající Luque, který využil přihrávky Elisea a upravil skóre na konečných 4:0

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele