26. kolo
08.03.2009 21:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Getafe CF - Málaga CF 1:2

Fotbalisté Malagy pokračují v nečekaném tažení za účastí v pohárové Evropě. Vítězstvím nad Getafe se posunuli už na páté místo v tabulce a pomalu začínají pošilhávat po účasti v předkole Ligy mistrů.

Kdo se zdržel na odpolední návštěvě a dorazil na stadionu Alfonso Pereze se zpožděním, nemusel litovat. V úvodních dvaceti minutách toho kromě nástupu obou mužstev na trávník mnoho zajímavého k vidění nebylo. Až ve 22. minutě vyzkoušel z dálky pozornost hostujícího brankáře Javi Casquero. O pár minut to akrobaticky zkoušel Uche, ale ani on nebyl úspěšný. Poprvé se měnilo skóre po půlhodině hry. Duda potáhl míč, přízemním centrem našel Eliseua, který předskočil Lichta a neměl problém uklidit míč do poloprázdné branky. 1:0 pro Malagu.

Vedoucí branka rozohnila hráče na obou stranách a na trávníku začaly létat jiskry. Během deseti minut ukázal rozhodčí šest žlutých karet. Z nichž jednu dostal domácí náhradník Contra. Po přestávce se i začervenalo. V 73. minutě Cuadrado fauloval na hranici pokutového území Albína a zápas pro něj po druhé žluté skočil předčasně. To už ale Malaga vedla o dvě branky. V nastaveném čase prvního poločasu Baha po zemi prostřelil Jacoba.

Ve druhé půli se sice domácí pokoušeli o střelbu ale ani jeden z trojice Granero, Soldado, Casquero úspěšný nebyl. Až po Cuadradově vyloučení se k přímému kopu postavil střídající Contra a nechytatelnou střelou vrátil Getafe naději na zvrat. Nejblíže vyrovnání byli domácí dvě minuty před koncem, kdy Albínovu ránu zastavilo břevno. Pohádkový konec se nekonal, naopak i domácí dohrávali v deseti, když Soldado viděl červenou kartu po vzdušném souboji s Aponem.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele