17. kolo
04.01.2009 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Getafe CF - Deportivo La Coruña 1:2

Deportivo v nepříliš pohledném utkání vyhrálo na hřišti Getafe a posunulo se na šesté místo tabulky. Tři body zajistil hostům útočník Bodipo, který jednu branku sán dal a v závěru se dočkal penalty, o níž celý zápas usiloval. Z ní stanovil Sergio konečný výsledek.

Úvod zápasu byl pro diváky slibný. Během šestnácti minut padly dva góly. Hned v šesté minutě nechala domácí obrana po rohovém kopu bez povšimnutí v pokutovém území Bodipa, který povedeným halfvolejem uklidil míč k zadní tyči. Krátce nato pálil Lafita, ale Abbondanzieri byl tentokrát pozorný. V 16. minutě už bylo vyrovnáno. Manu del Moral si na prsou zpracoval Albínovo přiťuknutí hlavou, a levačkou z voleje mířil přesně.

Pak se hra rozkouskovala a diváci viděli jen správně neuznaný Bodipův gól z ofsajdu a několik pokusů útočníka Deportiva vymodlit si pokutový kop. Pravda, hlavně po zákroku Maria ve třicáté minutě se mohl reprezentant Rovníkové Guiney cítit ukřivděný.

Po změně to s kvalitou zápasu nebylo o moc lepší. Spíš než šance přibývali žluté karty na obou stranách. V 73. minutě pálil do boční sítě Granero a krátce poté vyzkoušel Aranzubíu nebezpečnou střelou z dálky Contra. Devět minut před koncem se nakonec dočkali hosté. Abbondanzieri nešikovně srazil ve vápně Bodipa a nařízenou penaltu s jistotou proměnil Sergio. Domácí už se zmohli jen na pokus Granera a hlavičku Soldada, ale ani jedna šance už k vyrovnání nevedla.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (3)

Přidat komentář
soukup

1:2 ať máme co nejvíc bodů než se nám rozuteče půlka kádru:(

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

já to pěkně olepil.DOufám,že to bude dvojčička.

TIp : 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele