34. kolo
03.05.2009 19:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Valencia CF 3:0

Valencie po sedmi kolech prohrála, když podlehla na Estadio Olimpico Espanyolu 0:3. Valencie zůstává v tabulce na čtvrtém místě, katalánský celek se po čtvrté výhře v řadě dostal na čtrnácté místo.

První velkou šanci měl po deseti minutách Luis Garcia, jenž pálil z hranice pokutového území těsně vedle hostující branky. Na druhé straně střílel nepřesně Alexis, v sedmnácté minutě Alexise napodobil Miguel. V další šanci hostí zklamal David Villa, jenž trefil jen náruč brankáře Kameniho, který musel zasahovat i o pár minut pozdějí po střele Silvy. Espanyol se zmohl jen na nepřesnou ránu Neného.

Druhý poločas začal ranou Davida Villy z trestného kopu, Kameni jeho pokus vyrazil na roh. Hosté měli další šanci prostřednictvím Joaquina, jehož hlavičku ale chytil Kameni. V 65. minutě se domácí diváci dočkali branky, Román Martinéz prudkou ranou překonal Cesara Sancheze a poslal Espanyol do vedení. Zvýšit mohl vzápěti Luis Garcia, ovšem jeho ránu zlikvidoval Cesar. Deset minut před koncem pálil Nené těsně vedle. V 83. minutě bylo definitivně rozhodnuto, Pareja zatočil trestný kop do šibenice a překonal tak Cesara. V devadesáté minutě upravil z pokutového kopu skóre utkání na konečných 3:0 Nené.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 (Villa2, marchena)

Reagovat
smazaný uživatel

ehm myslimze tam byla naka zluta pri tom druhym golu kdyz si sundal dres nebo prvnim ted nvm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele