12. kolo
11.11.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Atlético Madrid 0:0

Atlético si odváží z Almeríe jen bod, madridský klub si v tabulce o jedno místo pohoršil a momentálně je na šesté pozici. Domácí jsou šestnáctí, mají však stejně bodů jako osmnáctá Huelva.

Domácí hráči, vědomi si trápení Atlétika v obraně, v posledních zápasech začali velice útočně. Crusat prošel do pokutového území, jeho přihrávka před branku ovšem byla příliš prudká a Sorianovi s Negredem chyběl půlrok, aby dosáhli na míč. V pětadvacáté minutě se výborně uvolnil Kun Aguero, a společně s Manichem se dostal do přečíslení, slibně vypadající akci hostů však zmařil asistent rozhodčí a jeho zdvižený praporek. V závěru poločasu mohl poslal Ortiz domácí do vedení, ale ani jeho střela neskončila v brance Atletica.

Po přestávce měl šanci Maxi Rodriguez, jenž se dostal do zakončení po centru Perey, dobrou střelou argentinského záložníka zablokoval na poslední chvíli jeden z obránců domácího týmu. Na druhé straně střílel Negredo, těžkou střelu vyrazil Franco jen před sebe, Uchemu se dorazit míč do branky nepodařilo. Atlétiku nepomohl ani Thiago Motta, jenž nastoupil v průběhu druhého poločasu za klub z hlavního města vůbec poprvé. Průměrné utkání uzavřel střelou mimo Antonio Lopez.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Musíme odčinit domácí porážku se žlutou ponorkou a bodovat, nejlépe 3 body. Tak snad se povede zabojovat. Tip 1:2 Vivat ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*bary72

Je to škoda, bod s takovým soupeřem je málo. Příště to bude muset být lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele