22. kolo
02.02.2008 22:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Deportivo La Coruňa 0:1

Real Betis překvapivě prohrál na domácím stadionu z Deportivem La Coruňa. Depor se díky důležitému vítězství vyhoupl v tabulce po dlouhé době ze sestupových příček na průběžnou sedmnáctou pozici, Betis zatím zůstává čtrnáctý.

Fanoušci na stadionu Manuela Ruíze de Lopery se dlouho nudili, první smysluplnou akci viděli až v 17. minutě, kdy Manuel Pablo našel dobrým centrem Juana Rodrígueze, který však pálil nad branku domácího brankaře Ricarda. Ve 35. minutě šlo Deportivo do vedení, Coloccini našel přesným centrem Pabla Ama, jenž neměl problém trefit míč z voleje do odkryté branky. Domácí chtěli ihned vyrovnat, tečovaná rána Arza však skončila těsně mimo hostující branku.

V úvodu druhé půle namířil útočník Pavone svůj technický pokus vedle hostující branky. Na druhé straně pálil De Guzmán, jehož tvrdý projektil vyrazil Ricardo, následný pokus Juana Rodrígueze skončil těsně vedle domácí branky. V 57. minutě chyboval brankář Fabri, ovšem Pavone po přiťuknutí Edua nedokázal propasírovat balon na brankové čáře přes jednoho z branících hráčů Deporu do odkryté branky. Čtvrt hodiny před koncem se výborným zákrokem proti střele Juana Rodrígueze z malé vzdálenosti vytáhl brankář Ricardo.

O minutu později fauloval v pokutovém území Betisu stoper Juanito Lopa a rozhodčí Ontanaya López ukázal na penaltový puntík. K rozehraní pokutového kopu se postavil Juan Rodríguez, střelu krajního záložníka Deportiva k levé tyči však výborným zákrokem zlikvidoval Ricardo, který tak potvrdil svoje známé penaltové umění. Sevillský celek byl v útoku bezzubý, naopak hosté stále hrozili nebezpečnými protiútoky, jeden z nich zakončoval hlavou Bodipo, jehož pokus skončil na břevně domácí branky.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Betis bude vážně hrát v úterý ten přátelák se Spartou...Jestli se chcete někdo pobavit, koukněte co napsali na stránkách Sparty o Betisu:

http://www.sparta.cz/cs/novinky/zpravodajstvi/fotbalove/8516.shtml

Nějak zaspali, Cúpera jsem vyhodili už docela dávno... A napsat: "možná nejvýraznějším jménem v mužstvu je útočník José Mari,"....

No, tak jako tak je to pěkně vtipný, doufám že Betis vyhraje, ačkoliv pravděpodobně nasadí naprostý béčko...

Reagovat
smazaný uživatel

mu tip 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Na diskuzním fóru Betisu jsem minulý týden poprvé tipla správně výsledek (dobře, za víc než dvacet zápasů už bylo načase se jednou trefit ), takže pozor na mé tipovací schopnosti, dneska podle mě 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se držel při zdi, a tipuju dobrou remízu 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele