7. kolo
07.10.2007 17:00 CET
3 : 2
(2:2)

Reportáž

CA Osasuna - Villarreal CF 3:2

Osasuna porazila na domácím stadionu Villarreal i přesto, že závěrečné minuty dohrávala o devíti. Pamplona se díky druhému vítězství v sezoně posunula na desátou pozici, navíc má zápas k dobru. Žlutá ponorka po čtyřech výhrách v řadě poznala chuť porážky a propadla se na třetí místo.

Skóre otevřel po úvodní opatrné dvacetiminutovce Giuseppe Rossi, který v 21. minutě překonal gólmana Ricarda přesnou střelou k tyči po rychlém protiútoku hostujícího mužstva. Ovšem domácí z odpovědí neotáleli, ve dvaadvacáté minutě si po střele Dadyho vstřelil vlastní gól Javi Salas, který nešťastně tečoval střelu útočníka Osasuny. Do správné branky se Dady trefil o dvanáct minut později, kdy se prosadil po trestném kopu Jaroslava Plašila, byl to vůbec první branka Dadyho v La Lize. Skvělý první poločas z obou stran korunoval brankou ve 36. minutě hostující Godín, který se prosadil přesnou hlavičkou po rohovém kopu.

Druhý poločas byl klidnější, oba týmy hrály oproti prvnímu dějství opatrněji. Mírnou převahu měli domácí, kteří se dostávali i do šancí, jednu z nich využil deset minut před koncem Javi García, jenž rozhodl o osudu utkání skvělou sólovou akcí. V závěru dohrávala Osasuna utkání v devíti, brankář Ricardo a obránce Josetxo uviděli druhé žluté karty za zdržování. Villarreal nedokázal využít krátké přesilovky a z Pamplony si tak neodvezl ani bod.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Stump

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele