35. kolo
03.05.2008 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Recreativo Huelva 3:0

Atlético Madrid má nového hrdinu. O výhře nad Huelvou 3:0 rozhodl dvěma brankami sedmnáctiletý záložník Nacho Camacho. Ten předčasně oslavil osmnácté narozeniny – plnoletým se stává hned v neděli.

Rojiblancos vstupovali do utkání s jediným cílem – vyhrát a přiblížit se konečné čtvrté příčce. Domácí proto do utkání vstoupili aktivně, hostujícího brankáře Sorrentina jako první ohrozil Raul Garcia.

Po úvodním náporu Atlética si vzali na chvíli slovo hosté, nebezpečným pokusem zahrozil Barber. Paradoxně právě v době největší aktivity Recreativo inkasovalo. Ve 23. minutě předskočil Camacho brankáře a proměnil Pernicův roh ve vedoucí branku.

Už za dvě minuty se třepetal míč v síti podruhé, Aguerovi však byl pískán ofsajd. Atlético dostalo soupeře před přestávkou pod tlak, druhé branky se nedočkalo. Sorrentino se činil, zlikvidoval střely Raula Gacii, Camacha i Ibaneze.

Klid do domácích řad tak vnesl až Aguero. Ten v 54. minutě zužitkoval perfektní přihrávku Maxiho Rodrigueze. Recreativo se do žádných šancí nedostávalo. Jedinou výjimkou byl Sinama-Pongolle, který ale z dobré pozice nemířil přesně.

Atlético s přehledem kráčelo pro tři body. Forlán se ocitl sám před Sorrentinem, jenže nechal hostujícího brankáře vyniknout. O mnoho lépe se vedlo mladíkovi Camachovi, který třetí gól přidal a završil svůj snový večer.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už je konečně čas na 3 body !!! Nelze spoléhat stále na klpoýtání soupeřů, čtvrtá příčka je stále v ohrožení. V tomto zápase se musí jasně projevit, že náš kádr je silnější a směrem dopředu se s námi Huelva asi moc rovnat nemůže. Nečeká se nic jiného než výhra !!! Tip 3:1. ATLÉTICO !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

huelva musime

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2-0

Reagovat
Pharrell

bohuzel vyhra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Nacho

na to, že hraje DM

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrý !!! ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele