22. kolo
03.02.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Murcia 1:1

Atlético sice po dvou porážkách bodovalo, remíza z duelu s Murcii je však jistě pro madridský tým zklamáním. Nováček soutěže může být s bodem získaným na stadionu Vicente Calderóna určitě spokojený, i když se v tabulce propadl na osmnáctou sestupovou pozici. Klub z hlavního města zůstává v tabulce na čtvrtém místě.

Hosté zahrozili jako první v desáté minutě, kdy Jofre hledal výbornou přihrávkou Ivana Alonsa, ale domácí brankář Abbiati zachránil celou situaci velmi rychlým vyběhnutím. Domácí kontrovali o deset minut později po přihrávce Simaa nepřesným pokusem Aguera. Po půlhodiny hry vytáhl hostující brankář Notario dobrý zákrok proti střele Maxiho. Notario si poradil i s další střelou domácích, tentokráte od Motty. Tři minuty před koncem prvního poločasu se po přihrávce Maxiho dostal do velké šance útočník Aguero, talentovaný argentinský fotbalista však v dobré pozici hlavičkoval mimo bránu Murcie. Na druhé straně nastřelil po přihrávce Lucase útočník Goitom z velkého úhlu tyč!

Druhý poločas začal střelou Jofreho, se kterou neměl problém gólman Abbiati. Na druhé straně se vytáhl Notario rychlým vyběhnutím a skvělým zákrokem proti Agueremu. V 50. minutě stáhl v pokutovém území Atlétika stoper Eller hostujícího útočníka Alonsa a rozhodčí Lizondo Cortés neváhal nařídit pokutový kop. K penaltě se postavil Jofre, jenž střelou k levé tyči bez problémů překonal Abbiatiho a poslal tak Murcii do vedení. Hosté však z jednobrankového vedení radovali jen devět minut, střídající Luis Garcia se dostal za obranu Murcie a pěknou střelou levou nohou z osmnácti metrů vyrovnal na 1:1.

V 76. minutě měli hosté k dispozici přímý kop z osmnácti metrů, míč si postavil Ivan Alonso, který však mířil jen do připravených rukavic brankáře Abbiatiho. Krátce před koncem utkání spálil velkou šanci kapitán domácího mužstva Maxi, který se dostal za obranu hostí, ovšem svůj pokus z rohu malého vápna poslal nad branku brankáře Notaria, osamocený Forlan, který stál sám před hostující bránou bude Maximu ještě asi hodně dlouho spílat...

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atletiko uz musi plne bodovat,muj tip 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo, co je s Agüerem? Když odcházel ze hřiště, nevypadalo to s jeho kotníkem vůbec dobře!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj,aj ! Bod za remízu je málo ! Takhle se o 3.místo v tabulce nehraje, co se dělo s našimi pověstnými ofenzivními schopnostmi ??? Musíme ale doufat, že to byl jen přechodný výpadek. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele