31. kolo
01.04.2006 22:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Barcelona - Real Madrid 1:1

El Clásico skončilo remízou. Ačkoliv hrála Barca velkou část utkání o jednoho muže silnější, nedokázala svou převahu zužitkovat, hosté pozorně bránili. Domácí vedli po sporné penaltě kterou proměnil Ronaldinho, Real vyrovnal Ronaldem, kterému zase pomohlo zranění Motty. Sudí nebyl příliš přesný, nepískl ruce ve vápně u Gravesena a Roberto Carlose ani třeba na druhé straně držení Oleguera. V dresu Barcy nastoupil vedle Puyola ve stoperské dvojici Motta, Oleguer napravo, Gio nalevo, v záloze Iniesta, za Real hrála tradiční sestava s Gutim, Baptistou a Zidanem ve středu pole.

První se osmělili hosté, ale Cicinhovu střelu Valdés kryl. Proti Casillasovi neuspěl na druhé straně s lobem Van Bommel ani vedle střílející Deco. Beckhamův trestný kop byl pro skákajícího Ramose příliš vysoký. První opravdu velkou možnost měla Barca. Zidane přišel o míč, Eto'o upláchl po levé straně, obešel Ramose, ale vše skvěle zachránil Casillas, Ronaldinho trefil v šanci jen Raúla Brava. Pak posoudil rozhodčí jako faul skluz Roberto Carlose na Van Bommel, ten situaci přifilmoval a kopala se penalta. Obránce Realu dostal žlutou kartu a Ronaldinho poslal Casillase na druhou stranu a přízemní střelou otevřel skóre.

O dvě minuty později fauloval Roberto Carlos Larssona, za řeči vůči pomeznímu sudímu dostal další žlutou kartu a byl vyloučen. Kouč Caro obětoval Robinha a nasadil do obrany Mejíu. Barca tlačila, šanci Eto'a na bližší tyči ale Casillas zneškodnil. Hosté ale brzo vyrovnali. Baptista vysunul Ronalda, Motta se zranil a nemohl ho atakovat a Ronaldo pěkným obloučkem přehodil vybíhajícího Valdése. Zraněného Mottu nahradil Belletti, do poločasu se ještě Barca zmohla na šanci Ronaldinha na vzdálenější tyči, ale Brazilec pálil nad.

Druhá půle začala očekávaným tlakem Barcy. Ronaldinho byl ale opět nepřesný v zakončení, Eto'ův pokus vyrazil Casillas konečky prstů. Na druhé straně střílel po centru Beckhama zblízka nad Baptista. Domácí měli problém dostávat se do šanci, pro zrychlení hry přišel z lavičky Giuly. Po hodině hry poslal Ronaldinho trestný kop těsně vedle branky hostí. Velkou šanci spálil po pasu Ronaldinha Larsson, ocitl se sám před Casillasem, ale neprostřelil ho. Běžecký souboj spolu svedli Ronaldo s Oleguerem, Ronaldo spadl, ale místo chtěné penalty viděl žlutou kartu za filmování.

Po přihrávce Bellettiho pálil nad Giuly, Eto'a vychytal Casillas. Ronaldinho trefil z trestného kopu jen zeď, míč se k němu odrazil zpět, tentokrát se Brazilec trefil mezi tyče, ale znovu zasáhl Casillas, stejně jako proti další šanci Eto´a. Puyol s Ramosem se srazili hlavami, situace využil fanoušek vběhl na hřiště a obdivně padl Ronaldinhovi k nohám. Casillas si poradil i se střelou zdálky Deka, Guilyho pokus vyrazil nad. Poslední šanci měl Larsson, hlavičkoval na zadní tyči, ale branku netrefil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (595)

Přidat komentář
HOST*Mára

3:1

Reagovat
HOST*

prosím vás, neznáte někdo adresu na on-line barca- real?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady není o čem - 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota, 21:55

Reagovat
antimadrista

BLAUGRANA EL VENT, UN CRIT VALENT, TENIM UN NOM EL SAP TOTHOM BARCA !! BARCA !! BAAAARCA !!!! Visca Barca Visca Catalunya !!!!!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Jedeš s tou odrhovačkou

Reagovat
antimadrista

Reagovat
antimadrista

Vyhrajeme 4:0 Tady se bude lámat chleba

Reagovat
ronaldinho_10

Já myslím, že už je nalomený

Reagovat
smazaný uživatel

5:0.

Reagovat
HOST*xxx

idiote

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomeň si na debut Romaria na Nou Campu a pak se směj.

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Šovinisti, založte si vlastní ligu, ať je pokoj

Reagovat
HOST*Cassa

tak si zalozte vlastni ligu aspon nebude Eto plivat hracum do tvare a delat ze sebe opici v primera division a real ziska tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bdue tam pořád Beckham, který bdue chlustat soupeřům do tváře, bdue tam Ramos a Carlos, kteří se budou úmylsně snažit zranit souepeře a pořád tam budou fanoušci Realu Madrid- rasisti a kreténi. A to jsem ještě nemluvil o Ronaldovi.

Reagovat
HOST*RM

Nemáš právo označovat fanošky Realu rasisty a kretény. Rasisty už vůbec ne. Zapomínáš, že i my jsme měli mnoho vinikajících hráčů nebílé pleti. Namátkou: Makelele, Balboa,.. Robinho. O těch kreténech si mysli, co chceš. Já si o tobě taky nemyslím nic dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mám právo, nebo snad není pravda, že dostal Real za rasistické pokřiky pokutu? Takže právo mám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos trošku posral !!!!! co to meleš za hovna ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to pravda, Beckham chlustal do xichtu, ramos i carlos faulovali stupidně bez míče a sanžil ise tím zranit hráče, real dostal pokutu za raistické pokřiky a kretény je myslím sám nazval yarda, když nadával iRonaldově matce. Který se taktéž zachvoal inteligentně a házel po nich flašky.

Reagovat
smazaný uživatel

inu, že si to ty, tak na tom asi něco bude....

Reagovat
HOST*yarda

Tos vymýšlel nejmíň dvě sekundy co? A po extempore Eto´a si ty dovolíš kecat něco o flusání? Vytahovat Ronalda, který hodil láhev po rasistech s tváří, na které viděl, je taky značně ubohé. O úmyslných zraněních ani nemluvě, protože žádná nebyla. Ale co můžu čekat od člověka, který přeje pro změnu zranění hráči, kterého si jeho milovaný klub nebyl schopen udržet. Od člověka,který se řadí k fanouškům, kteří by si s chutí hodili na trávník znovu prasečí hlavu a když by se nedostávalo materiálu, sundal by s krku tu svou, kterou tam, soudě podle příspěvků podobného druhu, má stejně jenom proto, aby mu nepršelo či nesněžilo až do pajšlu...

Reagovat
smazaný uživatel

No yardo, jde vidět, že v záchvatu zlosti sis to ani celé nepřečetl, rpotožeprávě kvůli připomenutí Etooa jsem tohle napsal, tak proč bych měl být ticho, když to sami vytahujete? Ale vše, co jsem napsal, je pravda. Zastávání se Carlsoe i Ramsoe je ubohost, ospravedlnování činu tím, že to nevyšlo je zase tvá blbost, takže co. Ale fandi si dál, bu´d dál natšen tím, jak Carlos naprosto bez míče srazí Etooa na zem a ten si div nezlomí nohy, obdivuj Ramose a jeho záchranné skluzy na kotníky zezadu či třeba pravého profesionála Ronalda, co se chová jak primitiv a útočí na fanoušky. jen tak dál, jen tak dál...

Ono vážěn by to Figovi mohl ozpůsobit otřes mozku nebo tak, nebo nějakou jiozvu přes xich ať si navždy pamatuje, že v Barce nehrajou fotbalisti pro peníze, narozdíl od Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

v Barce nehrajou fotbalisti pro peníze, narozdíl od Realu... tomu trošku nerozumím....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, Riónaldinhovi bylo nabízeno mnohem víe peněz než nabízela Barca, přesto zůstal,. Ineistovi, Puyolovi, Decovi, etoovi, Xavimu, těm všem byli nabízeny mnohem, větší peníze v jiných klubech a zůstali.

Reagovat
smazaný uživatel

asi taky proto, že jsou na tom dobře herně, a asi si kucí opálení rozumí ...ale kdo by nechtěl víc peněz....

Reagovat
smazaný uživatel

No však to je jedno proč, to právě říkám, že nejsou kvůli penězům, tak proč říkáš, že je to proto, že jsou na tom dobře herně? To je přece jasné.

Reagovat
HOST*yarda

Hmmm, nejsou tam kvůli penězům, tak proč se klíčoví hráči nebránili navýšení platů a nechtěli hrát za stejný plat+inflaci Mám pocit, že zrovna Eto´o v tom mírně lítal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to se navzájem nevylučuje, to b jsi mohl při své intelgienci jistě vědět. Tys ten článek taky nepsal pro peníze, ale kdyby ti někdo nabídl milion korun, tak to za to vezmeš...

Reagovat
HOST*yarda

Cože? Článek o Madridu psát za prachy NIKDY nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš, což značí, že mám v předchozím tématu pavdu, jen to nepřiznáš.

Reagovat
HOST*yarda

Jo, jasně, ty mně opět vidíš do hlavy, což odpovídá tomu, že víš opět hovno. A samozřejmě se snažíš si namluvit, že máš zase pravdu. Ubohé... A nezapomeň mi napsat, že mám zase komplexy, ať se zase zasměju

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuju si nci namlouvat, tys mi to svým odbočením od tématu "namluvil" sám, je to jasné jak facka...

Reagovat
HOST*yarda

Já odbočil od tématu? Sám si do toho začal tahat najednou můj článek. Že by komplex, že ti tu PJ nic nevezme a musíš psát jinde? Nic, každopádně si maximálně snažíš namluvit, něco co sám pořádně nevíš. A s těmi hráči a zvyšování platů a že nehrajou pro peníze, to je kec. Všichni klíčoví hráči mají od letošní sezóny navýšené platy a nebránili se tomu, takže se jim to náramně hodí. Kdyby jim na penězích nezáleželo, hrajou za to, co měli předtím. Samozřejmě k tomu přispívají i dobré výsledky mužstva, protože radost s výher+ prachy jsou mocná kombinace... A zrovna Eto´o skrze to měl jisté tahanice o výši svého platu, takže to asi jen pro radost taky nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď si definitvně potvrdil, že už nemáš co říct, proto sis začal vymýšlet, nidky jsem tady PJovi nci nedával, protože bych tady nikdy nic psát nechtěl, každopádně napsat článek, tkerý by tady vzali není podle mě žádný problém, ale klidně si mysli, že jseš velký hrdina, žes tu něco napsal (jako by to byl něaký Fussballtrainer" ) , já ti to neberu, to jen tolik. Zmínil jsme to jen jako obyčejné přirovnání, bohužel opět zapracovala tvá nechápavost, ono ej někdy vážěn problém domluvit se s někým, kdo nidko nepochopí toho druhého. Tvé věty o tom, že by sio od nikoho nepřijal milion jsou jen řeči a lži, ty to víš, jak je u tebe pravidlem, tak nepřiznáš, protože by se tím potvrdila má sloba o hráčích barcelony...

Tak mě napadlo, co tak vždycky když nebudeš něco chápat (ty poslední čtyři slova tam nemusí ani být ), tak co kdyb ses mě výždycky zeptal, já bych ti to zkusil polopatě vysvětlit, dokážu být v tomhle docela trpělivý, tak se nestyď a zeptej, je to lepší než jen tipovat, co to tak mohlo mít za význam.

Reagovat
HOST*yarda

Nepoprskal sis vzteky monitor?

Hm, vezmi si to spíš z druhé strany, s kým se tady pravidelně domluvíš ty? Zamysli se, chlapečku, pokud se snažíš být nejchytřejší a nejvtipnější, atd. Stejně tak si šáhni do svědomí a zapátrej, kolikrát sis ty vymyslel něco na mě, co nebyla pravda, neboli lež (a dost možná zloba orientovaná na hráče Realu) pokud nebudeš vědět, vysvětlím ti to třeba po rýči, jsem trpělivý, neboj... Takže na hrubý pytel, hrubá záplata, nenecham si od nikoho nic líbit, smiř se s tím, až se dáš do dalších výpadů...

Reagovat
HOST*yarda

Tvoje reakce na moje popíchnutí stran článků, jen dokazuje můj postoj k podobným provokacím od tebe, takže se nediv...

Reagovat
smazaný uživatel

A tím jsi chtěl říct, co? Že přiznáváš, že lžeš? fajn, to se mi bdue hdoit do příště.

Mimochdome tvůj názor a la "většina má vždycky pravdu" je trošku zjednodušený a připomíná středověk.

Reagovat
HOST*yarda

Navrhuju dořešit na chatu či přes ICQ, ať to tu nezasíráme...

Reagovat
smazaný uživatel

No ječstli tam zas budeš lhát a vymýšlet si (jak si sám přiznal), tak si to můžem ušetřit...

Reagovat
HOST*yarda

Mimochodem, články a prachy za ně, nejsou žádná lež, to je věrnost Realu, za to platit nepotřebuju, je to pro mě čest napsat něco o klubu, kterému fandím. Navíc je to můj koníček a za ten prachy neberu. Někdy peníze ke štěstí nestačí, ale to ty v tvém světě, kde jsou Real, Praha a tví odpůrci výhradně černí, opravdu nemůžeš pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to jsi zase nepochopil. Já mluvím o tom, jestli bys to vzal a ne jestli to ptořebuejš nebo vyžaduješ...a neříkej mi, že kdyby ti někdo nabídl milion korun, tak to nevezmeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsem asi výjimka, ale za Real ne. Za všechno ostatní jo Za Barcelonu by musel být příplatek

Reagovat
HOST*Nawri

hlavně že ty sis to po sobě přečetl 3x

Reagovat
HOST*xXx

jasna vyhra REALU!!!!

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, myslim ze je to rozumne ne?

Reagovat
HOST*

Si ztratil rozum ne??Jasna vyhra realu

Reagovat
ronaldinho_10

Tipoval bych naší výhru 3:1. Sice těch zranění je dost, ale na Real bude stačit i to torzo

Reagovat
ronaldinho_10

A když bude nejhůř, tak si vsadím za 15Kč na Real

Reagovat
HOST*yarda

VELMI VÝJIMEČNĚ s tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

po vzoru kolegu nado mnou s tebou VELMI VÝJIMEČNĚ nesúhlasím prehráte 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to 2:2, jinak hlavně udržet vedení s La Corunou....

Reagovat
HOST*PUYOL

Myslim,ze vyhrame o tri,ci 4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo fakt dobré

Reagovat
ronaldinho_10

To jo! A stejné jako v posledním zápase na Nou Campu i jako v posledním zápase u Vás

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa radšej staraj o svoje stávky

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.zlutozelena.wz.cz/ Vsetín do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, i ve druhý lize by měl zůstat Vsetín žlutozelený

Reagovat
smazaný uživatel

Tys asi od roku 1995 do roku 2001 hodně trpěl, co?

Reagovat
HOST*yarda

Splet jsem si server? Nebo se vsetínští looseři dali na fotbal Kladno jede!

Reagovat
smazaný uživatel

a že toho Kladno v ČESKÉ LIZE tolik vyhrálo...

Reagovat
HOST*yarda

Jistě, jediná série v celé historii hokeje a deset generací Valachů má nadosmrti co kecat u slivovice...

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, my máme, vy nee,. to je ten rozdíl. My máme v české lize 6 titulů, Kladno nemá nic, tak si fandi dál. My můžeme v klidu vzpomínat, jak si říkal, u slivovice.

Reagovat
smazaný uživatel

co dodat? Vsetin na extraligu nemaj... zvlast, kdyz Malek chyta za ty druhy, ale kdyz usti postoupi a Malek odejde (urcite ano), tak Usti tipuju tak 11 bodu po zakladni casti.. a Kladno je taky v pr... zachvili je dozene Hradec, kterej bude prvni a pak i xaverov s Budejkama a mozna olomouc, Kladno skonci tak ctvrty...

Reagovat
smazaný uživatel

Olééééééé!!!! 4:1

Reagovat
HOST*yarda

Ehm, já mluvím o hokeji, ty rozumbrado. Kladno je jedním z nejtradičnějších hokejových týmů ČR a ČSSR. Jako jediné vyhrálo PMEZ, má nejlepšího střelce historie, dalo světu nejlepšího současného hokejistu světa a další skvělé hráče. Průser je v rozprodávání talentů, letos doprovázené neuvěřitelnou marodkou a pak rozpůjčování klíčových hráčů jinam (Gardoň). Takže to zabalili, když viděli, že nemůžou sestoupit Takže příští sezónu se uvidí...

Reagovat
HOST*1860

nejtradicnejsi? jedinej tym jeste za cely pusobeni nesestoupil z extraligy do nizsi ligy a to : pardubky (TESLA OLEEE), pce jsou netradicnejsi klub... Kladno hra ho.no, jedinou sanci meli s jagrem, kterej nastesti prave pro pce odesel za prachama... Kladno v play off to je sen, jako ze Vsetin jeste nekdy vyhaje extraligu..

Reagovat
smazaný uživatel

PArdubice mají momentálně stejně/nebo více peněz, jako měl kdysi VSetín...a podívej na ten rozdíl: Vsetín šestkrát ligu a PArdubice jednou a konec.

Reagovat
HOST*Nawri

zabalte to, nejtradičnější je Jihlava a pak hned KOMETA !!! KOMETA !!! KOMETA !!!

Reagovat
HOST*yarda

jeden z ... nerovná se nej..., to vás ve škole v Pardubicích neučili? Tak zalez....

Reagovat
HOST*

Barcelona.........1:2........Real

-Eto´o...................-Raul

............................-Ronaldo

7 kol pred koncem ztrata 8 bodu to se da stahnout

Real jedeme

Real mistri,mistri,mistri,mistri,mistri,mistri,mistri,mistri,mistri

Reagovat
smazaný uživatel

kolik si toho dneska vypil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koľko by ste chceli dostať chlapci? 0:2, 0:3?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento krát som zabodoval : 3 štarty = 3 výhry. Hm, teda skoro, v eurolige hrám 58:58 a Dolinka dal Ml. Boleslav - Slavia 2:0 a ja 1:2.

Ale 33 bodov v esp, to je zásah, a tých 4:0 to bola krása, hlavne, že sa tomu Katalánci rehotali. Musím si rozmyslieť aký tip dám teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na 2:4 každopádně padne hodně gólů

Reagovat
HOST*

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už tomuto kolotoču prestávam rozumieť. Pekný rozhovor s Hierrom som si prečítal, ale pochopil som, že Hierro sa teraz nechce do Madridu vrátiť. Ale veď s ním vraj počítali a on teraz, že ani nemá konkrétnu ponuku.

Zato Ancelotti už mal byť pasé, ale kvôli Van Bastenovi / nepriamo / je zase v hre. Je to Martínov kandidát číslo 1 a čaká sa len na voľby a záver LM.

Ja som z toho jeleň...Dokonca je možné, že to bude naďalej Caro..

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky Martín ví velké prd, jinak by to jméno už dávno řekl. Podle mě jsou teď ve hře Ancelotti, Del Bosque, Eriksson, Schuster, Sánchez, Koeman a Hiddink. A možná i Caro. Z nich to ještě může být prakticky kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už taky začínám přemýšlet že Martín kalí vodu...anebo má nějaký eso v rukávu...jinak hlavně ať nevybere ty tři uprostřed (ani nemusím psát který že?)

Reagovat
smazaný uživatel

Čo keby sme skúsili Van Bastena?

Reagovat
HOST*Nawri

Caro to nebude ani omylem, omg, jsem pro Hiddinka...

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme sa pozrieť na to reálne, preto predbežne navrhujem tento variant / na zmiatnutie súpera / :

........................Casillas, Lopez..........................

........Míchel, Cicinho, Ramos, Mejía,Carlos...........

........................Pavón, Helguera........................

............................Gravesen..............................

.............................Ronaldo................................

Hovorí sa tomu supersilný betón / tzv. nerozbitný/, zápas skončí 0:1 a gól dá náš cvalík Ronnie.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nemáte víc obránců, místo Ronalda by se tam ještě nějakej šiknul

Reagovat
smazaný uživatel

Len sa neboj. Keď dá Ronnie ten gól, ide dole a nastupuje Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bych navrhoval místo Ronalda koupit Baroše, tím by se změnil styl na 4-2-3-0 a zápasy by končily 0-0

Reagovat
HOST*Nawri

sestavy si dělej jaký chceš, tenhle zápas je už teď rozhodnutej...

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pozerám, že som to s tými príspevkami / počtom / trošku prehnal takže sorry.

Ale aspoň som umelo vytvoril prevahu fanúšikov Realu na serveri.

Reagovat
HOST*Cassa

no real chyt formu,barca ma hodne zranenych urciteto bude hezky fotbal tak asi 2:3 za barcu eto,motta za real ramos,ronaldo,robinho

Reagovat
antimadrista

Blíží se konečné vítězství, Real padne a katalánci budou šlapat po madristických dresech

Reagovat
smazaný uživatel

hm, pekná ilúzia, ale bude to inak : padne vaša Barca a budete nám kľačať pri nohách a prosiť : " nechajte nám prosím tohtoročný titul..." a vašimi dresmi si budeme leštiť naše kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

naivko...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi ty??? Podívej se co píšeš o pár řádků nahoře 5:0??? zas nepřeháněj...

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravděpodobnější že vyhrajem 5:0 (což už se mimochodem stalo a nevím, když jsem vyhráli u vás 3:0, tak proč je u nás o dva goly víc tak nereálné) než že vám budeme klečet u nohou...nebo chceš říct, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale to se asi bavíme co je pravděpodobnější v tvý hlavě...a z druhé strany když to bereš takhle tak když vy jste vyhráli u nás 0:3 tak proč my bychom nemohli u vás vyhrát taky 0:3...a když jsme u historie tak my to dokázali taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vy to dokázali taky, ale to nijak nezmenšuje pravděpodobnost. A ty to asi mco nechápeš. Jelikož my jsme tuto sezonu vyhjráli u vás 3:0, tak sjme asi daleko lepší, tak proto je mmnohem více pravděpodobné, že vyhrajem my 5:0, než že vy 3:0. Tvá logika značně pokulhává. Ty jsi vlastně řekl "když my jsme tak slabí, že od vás dostanem trojku, tak proč vy bste nemohli být tak slabí a dostat ji od nás"...doufám, ež ti to je jasné...

A taky doufám, že ti je jasné, že je vzauqze se svojí toerií naivka (ano myslel to ze srandy, to já ale taky ).

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vše beru tak jako legraci...je to pro mě jen odreagování z celého dne...

ALE: Musím opět podotknout že je to pravděpodobnější tak možná pro tebe a Katalánskou bandu...taky musíš brát ve zřetel v jaké formě jsme se nacházeli na podzim a v jaké nyní (to samozřejmě platí i pro Barcu) a hlavně každý zápas je úplně jiný takže bych o pokulhávající logice toho tolik netvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

No a to že jste letos lepší vám neberu...to dokazuje postavení v tabulce ale koukni kdo je lepší např. na jaře když už jsme u toho...zkrátka nesouhlasím s tím že je pravděpodobnější že nás převálcujete tak lehce jak ty si myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé si to nemyslím a zadruhé brát jarní tabulku je trošku ujeté. Stejně jako loni nehrajeme všechyn zápasy na plno, nastupujem, s náhradníky a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to jsem přesně čekal...ale nemyslím si že je to tím že nehrajete naplno (to u takovýho týmu nějak neplatí a při vaší soupisce náhradníci musí uhrát téměř vyrovnaný zápas jako "áčko" což platí i u nás akorát to tak není), zkrátka ani Barca nemůže vyhrávat každej zápas v sezóně, i tvá "neporazitelná" Barca nemá někdy večer...a pokud vím tak jsi napsal 5:0...to není převálcování???

Reagovat
smazaný uživatel

Ale náhradníci jako určitě oslabí tým, toť pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, jenže ono to paltí. Je jasné, že Barca s náhradníky nebdue tak silná jako Barca s nejlepšími hráči. A ti nejlepší hráči ve sěs nastoupí proti Realůu, tudíž nemůžeš brát tabulku vážně, protože tu netvořili hráči, co budou hrát proti Realu.

A 5:0 bylo samozřejmě s nadsázkou, na druhou stranu to však není nic nemožného.

Reagovat
smazaný uživatel

To není ale stejně tak není nemožný abychom těch 0:5 nevyhráli my že?

Reagovat
smazaný uživatel

i když si to nemyslím!!!Ale že vyhrajeme tomu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

A taky netvrdím že my převálcujeme vás jen mě zaráží ty výsledky co se zde objevují jako 5:0 apod.

Reagovat
ronaldinho_10

To nehrozí. Když prohrajeme třeba 2:0, tak máme náskok stejně 8 bodů. Teda spíš 9, kvůli lepším vzájemným zápasům

Ale my neprohrajeme. Pokud jde o ligu, tak je pro Barcu i remíza výhrou. Ale když je to s Realem, tak tam se nemůžeme spokojit s ničím jiným, než s výhrou

Reagovat
HOST*PUYOL

Raz sa Vam podari vyhrat vyssim rozdielom a uz si myslite,ze ste naj.

Prehrate aspon o 3 goly.

Barcelona hra uz polsezonu v treningovom tempe,asi na 60%.

Realisti budu v sobotu plakaaaaaaaaat

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak bych to neprehanel, myslim, ze to bude vyrovnany zapas plny nepromenenych sanci, 1:0, trefi se v zaveru Guily, kterej vystrida na poslednich deset minut.. to sem to pekne naplanoval ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Olééé!!!! Vlajky vlajou, zbrojovácké vlajky jsou! Vysoký jáloveeeec vysoký jako já, přeskoč ho má milá rovnýma nohámaa, já ho nepřeskočím, já se ráda točím a na tebe šohájku, zapomenot musím, hej hej!!!

Stávajte ogaři bitva začíná nad hlavou vlaje nám prapor Vsetína!!!!

A my tu ligu stejně vyhrajem, hej, stejně vyhraje, hej, stejně vyhrajem!

Bóoobo Stantien!

Reagovat
smazaný uživatel

hemm....nuda co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to krásný pocit, jsme zase ve hře! i přes vaše touhy aby VSetín sestoupil se stále držíme a bojujem!

Reagovat
smazaný uživatel

není moje touha, ja jim klíďo přeju...

Reagovat
antimadrista

Do El Clásica zbývají 4 dny...

Reagovat
HOST*yarda

Mourinho, Capello, Benítez, Wenger, Eriksson, Ancelotti a Lippi... Tak si vyberte... Moji tam nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

..no to je fakt tragédia snáď ich mená nahádzať do koša a jedného vylosovať. Možno Benitez, z týchto určite, ale tiež som ho nechcel pôvodne..

Reagovat
HOST*

Takže o tom, že Real v následujících letech něco vyhraje, si opět můžem akorát tak nechat zdát

Reagovat
HOST*RM

Benitéz, Capello, Wenger. O ostatních nechci v souvislosti s Realem ani slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Capello

2. Mourinho

3. Benítez

4. Wenger

5. já

6. Lippi

7. Ancelotti

8. Eriksson

Reagovat
HOST*yarda

Tak tu pětku no... A možná devítku Del Bosqueho

Reagovat
HOST*Nawri

samý nesmysly, nejvíc ta pětka, bude to buď po MS volný Eriksson a nebo Hiddink.

Reagovat
ronaldinho_10

Tak tohle by bylo zajímavý. Když pominu třeba Mourinha, který tam nepůjde. Tak zbývají možnosti, který by Realu moc nepomohli.

Reagovat
HOST*yarda

Mám jasno o brankáři, Robinhovi zleva, ale pak? Střed obrany asi Ramos, ale pak by musel hrát Salgado a nevysouvat se tolik jak na podzim, protože pak zase bude běžet Ronaldinho sám zleva a bude průser. Mně by se líbila pravá strana Cicinho - Beckham, protože na tom letišti se projeví Brazilcovy fyzické přednosti, ovšem tam zase bude napravo díra. Tak nevím. Levého stopera bych viděl možná Helgueru, který má zkušenosti, když Woodgate nemůže. V nejhorším i Raúla Brava, který je možná trochu rychlejší a stačil by teoreticky na Giulyho, jestli bude hrát... Na levou stranu obrany možná spíš Carlos, který v posledních zápasech celkem boduje, ale taky se příliš nevrací... Největší starosti mi dělá střed zálohy. V posledním zápase tam byli Baptista s Gutim, což je asi nejlepší možnost, protože, dát tam Gravesena by zavánělo hrou v deseti už o poločase (možná by se ale vykartovali navzájem s Decem), protože Dán bohužel není ten, co ustrážil Ronaldinha loni na jaře Pablo García ještě asi nemůže a do béčka Caro sahat nebude, na to dám krk. Pod hrotového útočníka, kterým bude zřejmě Ronaldo taky váhám. Nejspíš Zidane, ale toho tak do 60.minuty vystřídat (za Raúla???). Ronaldo celý zápas taky nevydrží a za něj buď Cassana, který je správně vychcaný, nebo povolat Soldada z béčka. Takže ta sestava by mohla mít dvě podoby.

Útočnější, mladší a sebevražednější (ale na druhou stranu, jde spíš o dobrý dojem ze hry, 12 bodů je fakt moc)

Casillas - Cicinho - S.Ramos - Bravo - R.Carlos - Beckham - Baptista - Guti - Robinho - Zidane - Ronaldo (čili jako proti Deporu)

Defenzivnější, starší a méně sebevražedná (až na jednu výjimku)

Casillas - Salgado - S.Ramos - Helguera - Bravo - Beckham - Gravesen - Guti - Robinho - Zidane - Ronaldo.

Tak jsem zvědav, zda mi vyjde aspoň půlka hráčů

Tip na výsledek nedám, přečtěte si ho kdyžtak o víkendu na tiplize (Španělsko 4C). Nicméně jsem už někde výše cosi naznačil...

Ale je třeba být optimistický, takže doufám, že nám pomůže rozhodčí a nějaký ten úplatek jako vždycky aspoň k remíze

Reagovat
smazaný uživatel

Helgueru určite nepostaví. Dlho nehral a bolo by to veľké riziko. Mne pripadá sebevražednejšia skôr tá druhá zostava. Ja bych to volil nejak takto :

Casillas - Cicinho, Ramos, Bravo , Carlos - Beckham, Guti, Raúl, Robinho - Ronaldo, Zidane. - Zidane voľný hráč. Ale ja som ešte nikdy neuhádol.

Reagovat
HOST*yarda

Raúla fakt ne, nepředvádí nic moc, ač by měl, jestli chce jet na MS Místo něj samozřejmě trochu jinde Baptistu...

Reagovat
HOST*yarda

De las glorias deportivas que campean por Espańa

va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,

veteranos y noveles, veteranos y noveles

miran siempre tus laureles con respeto y emoción.

Hala Madrid, hala Madrid

noble y bélico adalid, caballero del honor.

Hala Madrid, hala Madrid

a triunfar en buena lid, defendiendo tu color

Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid

Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano

sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano.

Los domingos por la tarde, caminando a Chamartín

las mocitas madrileńas, las mocitas madrileńas

van alegres y risueńas, porque hoy juega su Madrid.

Hala Madrid, hala Madrid

noble y bélico adalid, caballero del honor.

Hala Madrid, hala Madrid

a triunfar en buena lid, defendiendo tu color

Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid

Reagovat
HOST*yarda

Nej španělský fotbalista všech dob

Pro Kyslíka, co tipoval Guardiolu:

Blbost, Guardiola je Katalánec, takže smůla. A mluvit o Donu Alfrédovi Di Stéfanovi v minulém čase může jenom duševně méněcenný jedinec... Moje volba je Francisco Gento

Reagovat
smazaný uživatel

Mám fotku Dona Di Stéfana v dresu Barcelony, asi ještě předtím, než to nezadržely úřady, nechceš? Pěkná fotka s KUbalou...

Reagovat
HOST*yarda

A jak dlouho ti ta montáž trvala?

Reagovat
smazaný uživatel

žádná montáž, chceš ji poslat?

Reagovat
smazaný uživatel

A když to upřesním, tak nejlepší hráč narozený na Pyrenejském poloostrově, co nebyl Portrugalec.

Reagovat
HOST*yarda

Jako pokus o vtip dobrý, ale Gento byl fakt lepší, sorry... Ještě mě napadá Luis Suárez...Který byl ten nejlepší Portugalec? Snad ne Eusébio, narozený v Mosambiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale o žádném Portugalci nemluvil, to jsi opět nepochopil pointu, proč jsme to tak vyjádřil, co? A Guardiola je rozhodně nejlepší, je jasné, že ty to nepřiznáš, prožíváš teĎ příliš neúspěšné fotbalové období (což se hezky projevuej na tvých příspěvcích ), než abys ještě něco přiznal...

Reagovat
HOST*yarda

Meleš opět tu svou. Já prožívám neúspěšné fotbalové období Super, je pravda, že fotbal moc nehraju, ale tak hrozné, aby se to podepisovalo na mých příspěvcích to fakt není Zato ty, a to potvrdí, kromě tvých patolízalů všichni, si myslíš, že jsi úplně ve všem mistr světa, když culos zrovna pár let vyhrávají. Že máš prostě patent na rozum. Já tě při tom nechám, když tě to tak naplňuje uspokojením. Čím byl Guardiola tak výjimečný? Kolikrát měl Zlatý míč, kolikrát vyhrál LM? Žeby jednou? Jakých úspěchů dosáhl s repre? Možná mi tu vytáhneš Dream Team Barcelony, ale to bude asi všechno, viď? A nedávej dohromady Portugalce s Katalánci, protože to jaksi nejde... Mimochodem, tvoji pointu jsem pochopil, ale nahrávala i na mé tvrzení, tak si ušetři smajlík, nebo se obrátí vítr a škleb ti zůstane Ještě se tě zeptám, jestli si ty někdy něco přiznal, v čem si se seknul a dám ti pokoj...

Reagovat
smazaný uživatel

"A nedávej dohromady Portugalce s Katalánci, protože to jaksi nejde... " On to fakt nepochopil. Tak to je mazec...

Guardiola byl nejlepší, je jasné, že v pozici, jaké hrál, moc individuálních trofejí získat nemůže, ale co, ty se klidně ohlížej na ankety nějakých novinářů. Guardiola byl fotbalový genius, tedaněkdo registruje jen góly a podobně, ale co bych od tebe čekal.

Reagovat
HOST*yarda

Někdo registruje góly, hm, jasně, Gento měl nejmíň dvacet zlatých kopaček, co já vím Víš prd. A prostě nerad vidím, byť jen mlhavé spojování Portugalců a Katalánců, to je vše, můžeš jen hádat proč...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já je ANI TROŠKU nesrovnávám a nepřirovnávám, já se fakt idvím, že to nechápeš. Chtěl jsme se tímk akorát vyhnout národnostnímu rozpolcení na různé národy, ale to tobě nedošlo no. S kopačka jsem reagoval na Guardiolu, protože tím sám argumentuješ...

Reagovat
HOST*yarda

Ano, ty všemu rozumíš nejlíp, všechny statistiky máš v malíčku, ve svém věku máš lepší zkušenosti než řada profesionálních novinářů, své kryptické jinotaje svedeš rozluštit svým dedukčním uměním pouze ty, že já se s tebou vůbec bavím, s takovým "gigantem"

Reagovat
HOST*yarda

A spojování není srovnávání, to vás taky na gymplu mohli naučit. Chtěl si být vtipný, pokud jde o Guardiolu, a já se ti servilně nezasmál, tudiž jsi hned vytáhl tu tvou oblíbenou o nechápavost... Gento byl nejlepší levé křídlo všech dob, Guardiola jeden z mnoha "anchorů", proto je můj názor takový jaký je. Tvá zmínka o gólech jen svědčí o tom, že víš o Gentovi celkem prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Mí zmínka o golech byla narážkou na tvou zmínku o nevyhrání žádných individuálních trofejí, nic víc. Říct, že je jen jeden z mnoha, to je vážně síla.

Jo a jinak, jak hledám tak hledám, tak žádný můj pokus být vtipný ohledně Guardioly jsme nenašel, ale už je známo, že máš problémy s pochopením cizích příspěvků.

Reagovat
HOST*yarda

Specifikace hráče v narážce na Pyrenejský poloostrov, však to taky vtipné nebylo. Takže individuálních úspěchů moc nepobral, s repre nic, možná jedna LM a pár Lig, tak v čem byl sakra ten Guardiola tak dobrej. A když mi ukážeš lepší levé křídlo, než byl Gento, tak máš bod.

Reagovat
smazaný uživatel

že prý to mělo být vtipné. yardo, kde se bere ta tvá nechápavost? Teda ona tady byla částečně vždycky, takže spíše kde ses v ní tak "zlepšil"? pět či šest lig (jak se to vezme), PVP, LM...ale o titulech se hádat nechci, ono taky Ronaldo má titul z MS 94 a jak se na něm podílel? Tituly nejsou všechno, jde o to, jak ses na nich podílel a hlavně jak hraješ on byl genius, bohudík byl Katalánec, takže ty ho po vzoru tvého oblíbence Franca nidky neuznáš.

Luis Suárez byl rozhodně lepší, i když on nebyl typické křídlo ale spíše levý záložník.

Reagovat
HOST*yarda

Jistě, jestli je můj oblíbenec Franco, tak ty si čurák Stejně jako jsem rasista, nedělám dobře svůj prácí (podle tvých informací což nevím kde si sebral). Prostě provokatérek, který má neustálou touhu na sebe upozorňovat a mít vždycky pravdu. Suaréze nesrovnavej s Gentem, to je jako srovnávat co do postu Giulyho a Beckhama. Géniové musí být vždycky Katalánci a anchoři? K smíchu A tvé vtipy a jejich nepochopení z mé strany, to je pouze tvoje fantazírování, nic víc. Tvůj upocený vtip jsem pochopil hned, jak si ho vyvalil, tak se nesnaž vydedukovat něco, co není pravda. A místo tahání za slovíčka, ke kterému se určitě chystáš. se radši zatahej za něco jinýho, protože to vyjde nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip.

YArdo, prosím, buDˇté lásky a zkopíruj m itady větu, která měla bý t podle tebe poksu o vtip.

Reagovat
HOST*yarda

A když to upřesním, tak nejlepší hráč narozený na Pyrenejském poloostrově, co nebyl Portrugalec.

Reagovat
smazaný uživatel

A to měl být jako vtip, jo? Jinak v pořádku?

Ta kto je teda síla.

Jaká měl být pointa vtipu?

Reagovat
HOST*yarda

Pokus o vtip, jsem řekl, na konci byl smajlík, nebo ne? Nechtěl si být vtipný... Ještě jsi měl být ještě důsledný a přídat mimo Portugalska ještě Gibraltar, který je anglický

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já bych nechal vítěznou sestavu z Deporu... sice to může být sebevražda skrz Barcelonskou útočnou trojicí, ale proč to nerisknout??? Sestava se Salgadem a Gravesenem prostě stejně nemůže uhlídat jejich útočnou sílu a vidíte že Cicinho s Becksem si prostě rozumí. Jen by se muselo říct Cicinhovi at se zas tolik moc nevytahuje a když už tak Becks musí okamžitě zpět pač je tam "Zubatej" a z toho by mohli být nepříjemnosti...pokud by se nám ale povedlo dát brzy gól (třeba nějakej trestňák) tak by to nemuselo být tak zlý...no uvidíme už se nemůžu dočkat

Reagovat
Xavi
Reagovat
HOST*yarda

"Zpráva neexistuje"??? Cos tím chtěl básníku říci?

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje. Článek o Chelsea

Reagovat
Xavi

Nevím co to blbne?! Zkus tohle:http://www.deniksport.cz/clanek454566.htm

Reagovat
HOST*1860

vsichni utocnic filmujou a zadnej hrac by ruku hned na hristi nepriznal pokud y dal gol a nevedli by 5:0.. jen to je Chelsea a vsichni na ni hledaj to spatny..to je vcelku vse co se deje..

Reagovat
smazaný uživatel

Tajne som dúfal, že yardov zdroj / mená 7 trénerov / je zle informovaný, ale on to je priamo náš pán prezident. No, asi nie som jediný, ktorý tam toho svojho nenašiel.

Ale chcem povedať niečo iné : v tom istom rozhovore Martín nepriamo povedal, že výsledky dostanú prednosť pred pekným futbalom a nasral dosť veľkú skupinku madridistov. Začínam chápať slová Hierra... A ja som si myslel, že keď prestavba, tak včetne herného prejavu, no vyzerá to, že ten bude až druhoradý. Škoda...

Ostáva len veriť, že to bude inak..

Reagovat
smazaný uživatel

Naše špekulácie mi stále pripomínajú bulvár, pretože väčšinou nikdy nič neuhádneme, ale špekulovať treba, tak jedna špekulácia k dobru:

keď som pred časom tu písal, že keď chce Real vyhrávať tak má angažovať Mourinha, tak som to bral skôr ako nereálne. Pretože k Realu patrí hlavne pekná hra a to s Mourinhom niekedy nesedí. Teraz si čítam, čo náš pán Martín kombinuje a vyhlasuje a zdá sa mi, že pre neho by to ani nemusel byť zlý tip Napriek tomu ale pochybujem, že z Chelsey odíde Mourinho skôr ako vyhrá nejakú eurotrofej. To by sklamal mňa ale hlavne svoje zásady.

Reagovat
Xavi

On nějaké zásady má?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez titulu neodchádza

Reagovat
ronaldinho_10

Tak aby tam neumřel! To by musel udělat rekord v délce života, pokud by čekal na titul

Reagovat
HOST*yarda

No šest let jako jisté přístavní město rozhodně ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínání Barcy při každé příležitosti zavání komplexem. Ono je to pochopitelné...

Reagovat
HOST*yarda

Ronaldinho_10 fandí Barceloně, Ronaldinho_10 měl kecy na Real, takže mám zřejmě příště zmínit třeba to, že Lorca Deportiva nevyhrála nikdy LM, že mě to hned nenapadlo Jsi blbej nebo navedenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není jen tohle, třeb ti rozhodčí a podobně. Zrovna ty, fanoušek klubu, co už by nikdy neměl nci o rozhodčím říkat...

Reagovat
HOST*yarda

No tak tos mě rozštípnul definitivně...

Reagovat
smazaný uživatel

Možnože zápas nakoniec ani neuvidíme, rozhodci chcú štrajkovať. Písali, že zarobia ročne 80 - 90 tis. eur. Ak by teda nechceli pískať, ja sa dobrovoľne hlásim . Za takú sumu vydržím aj pár rajčat do hlavy za zlý výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se to hrát nebude, Messi, Edmilson a třeba i MArquez by se doléčili a 5:0 by bylo ještě více reálných...

Reagovat
HOST*yarda

Ale bude, dneska si Liga vyžádala bankovní údaje od rozhodčích. Urgentně... Myslím, ale že je to nespravedlivé, protože, někteří jsou určitě placení dobře (ti co připískávají Barceloně), takže je logické, že panu Villarovi (dobrému kamarádovi Laporty) nezbývají prachy na ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tohle si dovolí říct fanoušek klubu. kterému se na požádání ruší karty za cokoli, třeba i dvě v zápase...nojo, holt fanoušci Realu jsou rozmlsaní z dob Franca, tam se pomáhalo více, dnes už je to jen občas nějaká důležitá penalta nebo tak. Franco byl lepší, co?

Reagovat
ronaldinho_10

Tak Real si rozhodčí nekupuje! Ty už mají složenou částku u vedení ligy a ty vždy jmenuje rozhodčí. Na zápas Realu dostane automaticky finanční prémii

Reagovat
HOST*yarda

Ano, za Franca se pomáhalo tak, že Barcelona měla skoro stejně titulů jako Real, to byla pane pomoc Kvalita tehdejších hráčů ti nic neříká, očividně. A o spojení Villar - Laporta taky nejsi evidentně informovaný. A kdybych spekuloval hodně moc, řekl bych, že Barcelona chce utkání pozdržet, aby se jí uzdravili hráči do obrany a oni se mohli před domácím publikem předvést v plné kráse

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, jenže to, že titulů byl ostejěn vůbec nic na situaci nic nemění, Titulů mohlo být kolik chtělo, ale když holt se pošle do kabiny soupeře policie a začne vyhrožovat, to je trošku problém, tobš to ale očividně vrásky nedělá, ty jseš na to hrdý, Franco tvůj oblbínec, ne? Kdžy to tak všechno popíráš, ona ani žádná diktatura nebyla vlastně...

Kvlaitu hráčů znám, znaalo to i vedení Barcelony, bohužel opět zasáhly španělské úřady, Di stéfana Barce sebrali a bylo. Ale to tobě taky nevadí, hlavně že troefeje, že? Nevadí jakým způsobem...

Reagovat
HOST*yarda

Á tak Di Stéfana sebrali... Odhlédněme od toho, že neuvěřitelným způsobem zobecňuješ, protože ta policie rozhodně nechodila do kabiny při každém zápase, to mi prostě nenakukáš, stejně jako nenakukáš, že Barcelona nevyhrávala za Franka (budiž mu země těžká), takže ti tu jaksi něco skřípe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ona nechodila do šatny pořád, jenom někdy, tkaež to je vlastně všecho v pořádku. On Franco taky nezabíjel lidi každý den, takže vlastně a někteří Baskové a KAtalánci ješt žijou, taky ti tu něco skřípe. By mně jen zajímalo, jestl ifandíš Realu kvůli Francovi nebo máš rád Franca kvůli REalu...

Reagovat
HOST*yarda

Odbíháš od tématu, když byl Franco takový zkurvysyn (a on byl), tak proč rovnou Barcelonu nezakázal, proč ji dokonce v dobách největšího terroru nechal tolikrát vyhrát a Real v těch letech ostrouhal? He? Vysvětlíš to?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych to měl vysvětlovat? Já mám jistá fakta (FAKTA), policie v šatně byla, vyhrožovala tam, to jsou fakta, Realu to pomohlo, do je další fakt. Je pravdou, ež Barceloan tehdy měla příliš silný tým, aby ji to zničilo úplně, i když ono když ti během těchto prá let klesne počet členů klubu z 30 na 3 tisíce, tak se to taky projeví.

Reagovat
HOST*yarda

To si mi nic nevysvětlil, ale ty zřejmě ani nemáš jak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal, nemám proč...nebo chceš říct, že když měli tituly, tak jim policie do šatny nevletěla? Že si to všichni vymysleli a nikdo z Realu to nepopřel prostě jen tak?

Reagovat
HOST*yarda

Ne, mně je jenom záhadou, že vůbec nějaké tituly vyhráli a že v době nejtužších represí frankismu byli co do titulů dokonce lepší než Real To mi vysvětli...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nidky netvrdil, že Franco ovlivnil všechyn zápasy, jenže ono by to bez Franca bylo nejspíše tak, že by těch titulů bylo ještě daleko více. Ono prostě faktem je, že policie jim do šatny lezla, že bvyhrožovala zatčením (tuším pohárový zápas, skončil hrozným debaklem Barcy, trošku zvláštní, ež v době, kdy to teda bylo tak cyrovnané to skončilo tuším 8:1...) a ten NEUVĚŘITELNÝ pokled členů je taky hrozný.

Reagovat
HOST*yarda

To jsou kecy, protože hráčská kvalita byla na straně Realu, to prostě nepopřeš, od druhé poloviny padesátých let nesporně a předtím se liga pěkně dlouho nevyhrála, protože Franco nadržoval spíš Atléticu...

Reagovat
smazaný uživatel

Á tak kvalita...a když nebyl kvalita, atk se zavolala policie a když to nezabíralo, tak se holt udlal ovšechno proto, aby se z velkého klubu stalpočetně malý klub s malým počtem členů...ale kvlaita byla jistě na tsraně Realu! Kdyby ne, tak by se to azse nějak udělalo, k Di Stéfanovi by se vysoudil Kubala a pak už by to bylo tutově!

Reagovat
HOST*yarda

Ale ovšemže kvalita byla a ovšemže se policie nevolala na každý zápas do kabiny, nebyla totiž potřeba, to jen ty máš svojí černobílou vizi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se volala a tobě to nevadí, protože...ehm...proč tio vlastně nevadí, že policie pomáhala REalu?

Reagovat
HOST*yarda

Ale hovno, já se snažím (koukám marně) argumentovat, že v dobách největší slávy Realu byla hráčská kvalita taková, a nepopřeš že ne, že policie fakt nebyla potřeba. Se svou snahou mi neustále bezúspěšně dokazovat negativní vlastnosti via Real via Franco jsi trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ael tohle je potvrzené. Tohle není žádná teorie, nic ,to tak prostě bylo, vyjadřovali se k tomu sami hráči, tak mi neříkej, že nebyla potřeba.

Reagovat
HOST*yarda

Kdy přesně tam byla policie, když máš tak přesná data?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v zápase jednoho Mezi Madridem a barcelonou, v pohárovém zápase, tuším, že finále, ale to najisto nevím, tohle na tom není důležité, to, že se ptáš zrovan na tohle ukazuje, že už nevíš, co odpovědět.

Reagovat
HOST*yarda

Takže to bylo jednou a v poháru? Ty děláš, jakoby tam lezli pravidelně... Nikde jsem neřekl, že to neodsuzuju

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o jednom, ale je úplně jedno kolikárt, je jasné, že to nebyl jediný případ, je to skandální.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nikdo nezpochybňuje, ale pokud to bylo jednou, tak je to rozdíl, než kdyby tam lezli zápas co zápas, nemyslíš? Navíc počet získaných titulů Barcelony za Francovy diktatury taky o něčem svědčí...

Reagovat
smazaný uživatel

A počet získaných titulů Realu taky...Zvláště, když Real jich do té doby vyhrál dva (Barca ne o moc víc, ale přecejenom...celou dobu vyrovnaně a za Franca o 8 titulů víc...).

Reagovat
HOST*yarda

Vidíš to špatně, viz moje argumentace výše...

Reagovat
HOST*yarda

Di Stéfana jsem tu už několikrát vysvětloval, ale ty si zřejmě natvrdlý. Byla jistá dohoda, byl tu jistý věk, byl tu jistý posudek od trenéra Barcelony, byl tu jistý jeho příbuzný, s kterým máš ty fotku Di Stéfana v barcelonském dresu, který hrál stejný post, a tak dále a podobně... A vskutku budu nesmírně zvědav, až budou opakovat ten dokument, o který ty opíráš veškerá svá černobílá tvrzení. Možná ti ale celkem ušlo, že katalánští páni tropí cosi podobného jako Franco: Tahají FC Barcelona do politiky ve stylu: "Podívejte se, jaký máme vynikající tým, je stejně vynikající jako my sami", takže se zviditelňují na jeho úkor. Není to samozřejmě diktatura, nejsou při tom oběti na životech, ale ten účel je totožný... Viz nedávné šachy s hracími časy (Barcelona-Betis)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono bylo jasné, že to Real nemůže nechat jen tak, tak se napovídalo všechno možné, ti ejdnodušší na to ksočili, ti intelgientnější a ochotní přemýšlet pochopili, že to je blbost. Když s ním pdoepsali smlouvu, tak byl o tolik mladší? Když s ním podepsali smlouvu, ta si trnéři mysleli něco jiného? Nejseš trošku mimo? Real prostě nemohl unést, že by hrála dvojcie Kubala-Stéffano, tak to s pomocí "vlády" zvrátili. Sovnávat současnou politiku Katalánska s Francem už zavání demencí. hrací časy? a co s nima? Kolik se toho změnilo,. že se hrálo v jiný čas? Opravdu intelgientní yardo, srovnávat čachry s hrací dobou a polici v šatně soupeře...úžasné. Překonáváš se, co bude příště? a já myslel, že fanoušci Realu jsou PROTI diktatuře a proti Francovi, ale očividně jste na něj hrdí a jste mu vděční.

Reagovat
HOST*yarda

Jo, fajn, to jsem chtěl slyšet, o problému s Di Stéfanem víš hovno, výborně.

Soustavně se mě snažíš napadat, ať už ohledně práce, rasové snášenlivosti, teď dokonce mě máš za fašistu. Tím jen dokazuješ svoji ubohost a neinformovanost. Poznámky v závorce ti asi unikly, nevadí, zřejmě si vzteky nad jistou paralelou dobře neviděl. Ano, prokatalánská demonstrace přece nemůže být ve stejnou dobu, kdy hraje Barcelona... Capito? Nesrovnával jsem současnou politiku Katalánska s Francem, srovnával jsem příživnictví obou na slavných fotbalových klubech, o jiném srovnávání nemůže být řeč, nebo si si snad vydedukoval, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano, protože já jsem právě zdůrazňoval, že Franco nejen podporvoval Real, ale omezoval (hodně slabé slovo) některé ostatní týmy, to Katalánsko vůbec. Nevšiml jsme si nějakého poklesu členů klubu Realu MAdrid, nějaké policie v jejich kabině během vzájemného zápasu nebo snad urakdení nějakého hráče...

Reagovat
HOST*yarda

Jistě ukradení, jak jinak...

Reagovat
HOST*yarda

Trochu jsem se v tom vrtal a o "Případu Di Stéfano" ti mohu poslat pěkný článek od španělského novináře, který možná nalomí tvé černobílé vidění

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, děkuji, já mám inforamcí dost, samotný Di Stéfano o tom mluvil, takže španělský pisálek v tohmel světle jaksi ztrácí na důležitosti...

Reagovat
HOST*yarda

Ach, tak pisálek, hm, jako obvykle si odstřelil všechny novináře, jak je tvým dobrým zvykem. Prostě to není černobílé, jak si to ty vykládáš a ta tvoje halasně proklamovaná fotka je taky velmi dobře vysvětlitelná...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, takže Di Stéfano samotný o tom ví méně než (pravděpodobně madristický) pisálek, není ten článek z AS.com?

Reagovat
HOST*yarda

A copak říkal Di Stéfano? A hlavně komu to říkal? Nebyl to ten proslulý dokument? Ty bys zůstal v práci, kde tě neplatí? Já rozhodně ne a rozhodně bych se k těm zaměstnavatelům nehlásil...

Reagovat
smazaný uživatel

TO je snad jedno, komui to říkal, dnes už to není tak, že říkáš něco co musíš...

Řekl, že první ho kontaktovala Barcy, že s ní podepsal smlouvu (nebo cosi takového), ale pak že byl soud a po něm hrál za REal...

Reagovat
HOST*yarda

Jooooooooooo! Tak to je fakt důvod, že to bylo ukradení jak vyšité Víš hovno, tímhle si to definitivně dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám jen to, co pronesl Di stéfano, takže hovno víš asi ty. Když se směješ tomu, co řekl ten, kterého se to nejvíce týkalo, tak je asi jasné, že o tom nemáš ani páru.

Reagovat
HOST*yarda

Fajn, máš co si chtěl, v nejbližší době ti sdělím víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne díky, můžeš si to nechat pro sebe.

Reagovat
HOST*yarda

Ano, typický závěr tvého černobílého mozku. Já jsem ten nej, Real je vždycky nejhorší, pravdu mám vždycky jen já. Ostatní pravdu vůbec nemají a kdo to tvrdí, ten má středověké myšlení. Nebo se bojíš poznat i jiná fakta než jsou katalánská tvrzení? A nemluvím zrovna o vysvětlení ze strany Realu, ale od neutrálního pozorovatele?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavním pozorovatelem je Di Stéfano, on se vyjádřil jasně, jelikož ty sis četl ten podle tebe nestranný "dokument" a poté ses smál tomu, co sám Stéfano řekl, tak je mi jasné, že ten tvůj pozorovatel o tom asi moc neví, takže ne díky, já mám jasno a ne jen já...

Ono je to taky otázka svědomí...

Reagovat
HOST*yarda

"Řekl, že první ho kontaktovala Barcy, že s ní podepsal smlouvu (nebo cosi takového), ale pak že byl soud a po něm hrál za REal..." Pár nesmyslů: Barcelona kontaktovala River Plate, za které už Di Stéfano nehrál, "nebo cosi takového" má být co? On za Barcelonu opravdu Di Stéfano hrál, ale byla tam dvojí smlouva, dvojí nárok, Barcelony od River Plate a Realu od Millonarios, navíc Di Stéfano hrál jen přípravky a to tak blbě, že na něj trenér Daučík napsal blbý posudek, Barcelona od něj trošku cukla, Real vznesl nárok a došlo ke známému rozhodnutí, že za Real má hrát dva roky a za Barcelonu další dva

Reagovat
HOST*yarda

A Barcelona nakonec ústy svého presidenta nechala Di Stéfana Madridu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pár nesmyslů??? To řekl sám Di Stéfano, tak běž a napiš mu, že o svém případu řká nesmysly...tady jde vidět, jak jsi mimo.

Reagovat
HOST*yarda

OK, tak fajn, bylo to kde, ať si to můžu ověřit? Kde to řekl Di Stéfano?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme to tu zmiňoval několikrát, měl jsi na to více než rok...

Reagovat
HOST*yarda

Dokument? Tak ho pošli, zaplatím ti poštovné a kazetu... Ale CELÝ, žádné sestřihy

Reagovat
smazaný uživatel

Pre milovníkov cvalíka dobrá správa - Ronnie je v júli na Slovensku / to je tuším červenec? / aj s tou modelkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro milovníky té modelky špatná zpráva - do té doby si totiž najde jinou

Reagovat
ronaldinho_10

Tot el camp

Es un clam,

Som la gent blaugrana

Tan se val d´on venim

Si del sud o del nord

Ara estem d´accord, estem d´acord

Una bandera ens agermana

Blaugrana al vent

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tot hom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Jugadors

Seguidors

Tots units fem força

Son molts anys plens d´afanys

Son molts gols que hem cridat

I s´ha demonstrat, s´ha demonstrat

Que mai ningú ens podrá torcer

Blaugrana al vent,

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

A pro fanoušky Realu ještě bonus! Určitě stahuje - http://fcbarcelona.cz/c_soubory/FCBarcelona.mp3

Reagovat
HOST*yarda

Já ti dám místo bonusu radu, stáhni si co chceš, třeba osmkrát za sebou

Reagovat
antimadrista

Do El Clásica zbývají 3 dny...

Reagovat
HOST*yarda

Další zvěsti o nových posilách, držte se...

Rooney , Robben , Diarra , Chivu Cole A možnosti další: Xabi Alonso , Raúl García , Lahm , Del Horno , Dawson Fabio Aurelio Ten třetí se bude určitě někomu líbit. Já jsem pro trojku, čtyřku, pětku, šestku a možná devítku

Reagovat
HOST*RM

Rooney- kvalitní, ale nepotřebný.

Robben - určitě ne.

Diarra - toho bych celkem bral, ale mám pocit, že jsem četl, že do Realu nepůjde.

Chivu - tož to každopádně.

Cole - počkat na zdravotní stav, ale jinak určitě ano.

Xabi Alonso - OK.

Raúl García - asi ne. Na základ by nejspíš ještě neměl. Možná koupit a nechat ho ještě rok v Ossasuně.

Lahm, Del Horno - pokud bude Cole tak ne.

Dawson - ???

Fabio Aurelio - asi ne.

Slyšel jsem něco o Abidalovi z Lyonu. Pak nějákým 17 letým Argentinci. Dále můj oblíbenec Fabregas. .

Jak to vypadá s hráči z Již. Ameriky? Gago, Mascherano a Lugano? Je pořád zájem?

P.S. Nějak jsem poslední dobou neslyšel o Riquelmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Základ je široký výber, to sme sa už na škole učili jako bod č. 1 . No, z tohto by som bral všetkými desiatimi Del Horna, inak nič.

Reagovat
HOST*yarda

Tak po včerejším zápasu Lyonu s AC bych fakt stál o Diarru - rozehrávka dobrá, fyzička dobrá, tvrdý a rychlý - ideální DM. A neprasí jako Gravesen

Reagovat
HOST*yarda

Takže dle španělské ankety je to takto:

1.Benítez, 2.Mourinho, 3.Ancelotti, 4.Capello, 5.Wenger, 6.Eriksson, 7.Lippi.

Ještě dodám, že Chelsea a Arsenal nám vzkázali, ať si trhnem Což já bych udělal docela rád. Jo, a Carlos Sainz chce nějakého trenéra s hlubším vztahem k Realu. Tak to asi z těchto jedině Benítez, který se v Madridu narodil...

Reagovat
HOST*Mára

Benítez-určitě ne,Mourinho-ne,Ancelotti-možná,Capello-spíš ne

Wenger-určitě ne,Eriksson-hmm,Lippi-spíš ne!!! Přál bych vám Erikssona!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude náš vazquez, aspoň budou zprávy z první ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zo srdca želám Ronaldinhovi, aby sa mu v sobotu darilo tak ako včera v Lisabone a zároveň pripájam prianie pánovi Eto´ovi, aby aj naďalej márne hľadal streleckú mušku. K tomu obvyklý kiks Valdesa a máme to v suchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bys chtěl, aby Ronaldinho házel ty své vynikající přihrávky za obranu? A já myslel, že fandíš Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byl konec. Nevím, jak ty, ale já ten zápas viděl. Ronaldinho tam strkal přihrávky mezi obránce a vytvářel spoluhráčům šance. Tutovek měli na několik zápasů. Jedině ta produktivita by nás mohla zachránit, ale na to bych nespo¨léhal. Pokud Ronaldinho předvede aspoň to, co v LM, tak to bude zlý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho? Ten ma mimoriadne sklamal. Áno, mal pár pekných nahrávok, ale to bolo všetko. Inak : individuálne prieniky - slabota, čisto stratil loptu až mockrát, pätičky - z 10 bolo 8 špatných, rozhodnúť zápas nerozhodol, hráč jeho kalibru musí hrať viac, to sa nedá nič robiť. Aj tých pekných prihrávok bolo málo na jeho vkus. Hovorím, slabé na Benfike. Chvíľami som ani nevedel, že hraje - hlavne 2. polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

..a zápas som samozrejme videl celý, ale hovorím, ja mám na Ronaldinha iné nároky.

Reagovat
antimadrista

Právě naopak, smůlu jsme si vybrali a teď zas budem mít štěstí

Reagovat
HOST*RM

+

Reagovat
HOST*1860

nejlepsi Butragueno, nehorazne si je potahal na brankovy care..

Reagovat
HOST*RM

Reagovat
HOST*

Takovy sance s Benfikou a nic to se nesmi opakovat 2:0

Reagovat
HOST*Real

-----------------Casillas-----------------------

Cicinho----Ramos----R. Bravo----R. Carlos

-------------Gravesen (Guti)-----------------

Beckham-----------------------------Robinho

--------------------Zidane---------------------

-----------Raúl--------------Ronaldo---------

I když je mi jasný, že to takhle nebude, protože ten vůl Caro určitě bude hrát zase na jednoho útočníka.

Reagovat
HOST*Guti

O tom není třeba mluvit. Je to jasný vy skurvený katalánci zasranej pizizubka skurvenej kamerunec nenávist k barce. Tipuju 3-0 pro Madrid jestli ne? Tak je to podplacený

Reagovat
HOST*rominho

Reagovat
HOST*rominho

to je tak ako to chces ty,alebo ako si myslis, ze to bude fungovat?

no Barcelona podrzi loptu, Zidane, Robinho a spol. budu automaticky odstaveni a nasu zalohu bude branit Gravesen a podla mojich informacii Beckham co nenastupi? ok, som rad.

Ked vidim, kolko priestoru dostane Deco a Ronaldinho, ktori sa mozu dostavat pravidelne do suboju so stredovymi obrancami tak nie som proti.

Inak som zvedavy ako vase " superloptodrziaze muzstvo" s Beckhamom na cele odola presingu nasich zaloznikov a Ci vobec budete schopni podrzat loptu, lebo ak ju budeme mat v moci mi, tak pri kvalitach v tvojej zostave osamoteneho Gravesena ci takticky vyspelej obrane sa uz nato tesim.

Dufam, ze nic nezakrikne,m

Reagovat
HOST*rominho

ale stat sa moze cokolvek. nekric hop, pokial nepreskocis a 4 : 0 s LA Corunov som fakt necakal

Reagovat
HOST*Real

Tak trochu od obojího.

Reagovat
HOST*Real

Ale jestli bude Caro hrát na jednoho útočníka jako že asi určitě jo ... tak to dáme góla zas akorát tak z trestňáku.

Reagovat
HOST*rominho

No chcel som povedat, ze ak vas dostaneme pod tlak , co sa vseobecne predpoklada, lebo pod tlak dostaneme kazdeho a pri vasej nicmoc hre to je i realne, ale nebudem hopkat, tak myslim, ze tomoze byt pri tej zostave co napisal riadny buchot, samozrejme ak to nebude galapredstavenie o nepremienani sanci ako s benficou. no a smerom dopredu som sa presvedcil, ze podrzat loptu hlavne ked vas super aktivne napada, podrzat moc neviete ( teda na potrebnej urovni ) , tak je mozne ze na vas budemem tlacit a vam by bolo naozaj lepsie sa spoliehat na tie standartky a verit, ze zrovna nam sa nebude darit.

Kazdopadne len jeden hrac pred obranou a kvalit Gravesena ma tesi, lebo Deco si s nim bude robit co chce. Klop klop,.aby ho nezranil

Reagovat
HOST*Real

Jen si tolik nefandi ... abys pak nebyl zklamanej.

Reagovat
HOST*rominho

no uz som pisal, ze nechcem kricat hop, pokial nepreskocim a ze stat sa moze cokolvek, takze ma nenapadaj. Hovorim ako to aspon podla mna vyzera a to , ze barcelona je favorit, hovori snad kazdy.

samozrejme ked sme remizovali s poslednym, mozme prehrat i s tretim ci kolki to vlastne ste.

Reagovat
HOST*Real

Já tě přece vůbec nenapadám, ty tady přece furt machruješ s tou tvojí Barcelonou ... tak tě jen upozorňuju.

Reagovat
HOST*rominho

no neviem, ci ja patrim k tym, co machruju. skor by som povedal, ze ty to tak vidis, lebo ta to sere, co som napisal a barce zavidis? ? ?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to jak se tady prezentuješ svědčí o něčem jiném(myslím v tuhle chvíli ne obecně)...a s výrokem že každej tvrdí že Barca je favorit jseš taky docela odvážnej...mohl by jsi vědět že El Classico je zápas dvou "megatýmů" a tudíž zápas může dopadnout úplně jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

no a netvrdi kazdy ( nemysleno 6 miliard ludi ) ze barcelona je favorit? proste tomu tak je a barcelonu ide do tohto zapasu ako tym, ktory by mal vyhrat a to je podla mna nazor velkeho mnozstva ludi a dokonca si myslim, ze i ty , yarda , merengues nemate pred tymto zapasom nejak extra velke oci. Milim sa?

A ja som z tych poslednych , ktory a snazia machrovat. To, ze ty to tak vidis hovori, ze asi ti vadi, ked tu fanusik barcelony a castokrat objektivny prispievatel napise, ze barcelona je favorit. Ked si to precitas zajtra v sporte, tak si tiez pomyslis, ze autor machruje? mozno fandi barcelone . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Více možná ano ale nemyslím že je vhodné používat tu větu jakou jsi tam napsal...dalo se to povědět jinak...a abych ti odpověděl tak třeba já si nemyslím že jste nějakým velkým "favoritem". Sice hrajete doma, což máte obrovskou výhodu a letos hrajete ve větší pohodě tak myslím že šance jsou téměr vyrovnané. Vycházím hlavně z minulosti protože El Classica byli vždy fantastické zápasy a u takových hodně záleží kdo bude mít jaký den a štěstíčko.

No a to že já vidím v tobě machra vzals kde... ...čti pozorně a uvidíš že jsem to vysvětlil v závorce...

Reagovat
smazaný uživatel

no keby som nebol fanusik barcelony, tak to co som napisal, beres inak , tak ako ked si precitas nejaky dennik, kde napisu, ze barcelona je favorit. tak i ja som nieco konstatoval a nevidim dovod precoby som to nemohol napisat. Kde si nato, ze machrujem dosiel, fakt neviem.

Domace prostredie, kvalita muzstva , psychicka pohoda, doterajsie vysledky a mi to dovoluju napisat.

ale ako si napisal , tak stat sa moze cokolvek v derby. Kazdopadne myslim, ze favoritom je Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, napisal to REAL o tom machrovi.

Reagovat
HOST*yarda

Ano, Rominho, uhodls, nemám před zápasem velké oči, někde nahoře je tip. Ale já nemám velké oči ani normálně

Reagovat
HOST*yarda

Ta sestava je úchylná, radši bych dal přednost dvojce pivotů (ne ale Gravesena a ne Garcíu), prostě klasické 4-2-3-1. Když nebude hrát Beckham, můžeme hrát napravo se Salgadem a Cicinhem. Ale Gravesena prostě NE! Byl by za půl hodiny venku...

Já bych to viděl takhle:

Casillas - Cicinho - Ramos - ? (Bravo) - R.Carlos - Baptista - Guti - Beckham - Zidane/Raúl - Robinho - Ronaldo.

Líp mi to nevychází, možná ještě pravý kraj by šel měnit. Střídat maximálně Dioga do středu a Cassana či Soldada do útoku. Jen ne jediného štíta...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak..vůbec bych se nebál nechat vítěznou sestavu!!!

Reagovat
HOST*Real

Mě zas přijde úchylná sestava 4-2-3-1.

Reagovat
HOST*yarda

Ta hrála proti Deporu, je to moderní systém, na systém 4-4-2 se už bohužel nehraje

Reagovat
HOST*Real

4-4-2 že už se nehraje? To jsi vzal jako kde?

Reagovat
HOST*yarda

Ok, tak Real ho už nehraje, nemá na to křídla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 4-2-3-1 to podľa mňa proti Deporu určite nebolo. To tak max. 4-1-4-1, ale 4-2-3-1 rozhodne nie. To ako kto bol podľa teba ten druhý defenzívny? Baptista? Lebo Zidane to určite nebol , ale Baptista hral tiež viac vpredu. Ja som to videl tak, že hrali 4-1 / Guti /-3-1 a medzi nimi viac vpredu Zidane ako voľný. A časom už hrali 4-4-2..

Reagovat
smazaný uživatel

Táto zostava sa mi páči - určite Guti namiesto Gravesena a ešte jedna malinká zmena - za stopéra bych dal Mejíu namiesto Brava.

Reagovat
HOST*Real

1. Ono jetli tam dáš Mejíu nebo Brava to je prašť jako uhoď ... rozhodně musí Real koupit jednoho výborného stopera.

2. Klidně s tim Gutim souhlasim ... vždyť jsem ho taky napsal do závorky.

Reagovat
HOST*yarda

Pří vší mé úctě a slušnému vychování, kterej kokot to zas roztáhnul?

Reagovat
HOST*yarda

Vymrdej z téhle stránku OK? Nikdo na to není zvědavý, stejně jako na hanění jména hráče Realu

Reagovat
antimadrista

Fakt idiot

Reagovat
smazaný uživatel

To byl "inkognito"...

Reagovat
ronaldinho_10

Takhle to mohl fakt roztáhnout jednině nějaký omezenec.

Reagovat
ronaldinho_10

Jo už to vidím, podle komentáře fanda Realu. Takže to se dá pochopit. On za to třeba nemůže...

Reagovat
HOST*yarda

Nezobecňuj, chlapečku, nevím, jak pro takové individuum můžeš použít slovo fanda... Proto, že nadává a dal si nick podle hráče? Tomu já říkám spíš provokatér...

Reagovat
ronaldinho_10

Nevím, proč tvrdíš, že Inkognito je podle hráče? Ať už provokatér, nebop fanda tak se projevuje jako "madridčan"....

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak nic, ale netuším, zda to roztáhlo víc třicet smajlíků anebo stoúchylůdohromady o minutu později, to je taky docela náhoda, nemyslíš? Guti=Inkognito, nebo jsou to dvojčata

Reagovat
smazaný uživatel

No stačí se podívat, kde končí smajlíci a kde inkognitovo dílo a je to snad jasné...

Reagovat
ronaldinho_10

"Netuším co to roztáhlo víc"

Moje rada: Stačí podívat, co je delší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Abyste se nezalkli, culos, nejdřív to roztáhli smajlíci a pak úchylové, spokojení? To byste se ale nejdřív museli podívat na hodinu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale v tomto příspěvku psal, že nevíš, co to roztáhlo víc! Ne dřív! Tak to nezamlouvej....

Reagovat
HOST*yarda

OK, sekl jsem se v prvním, ale rozhodně ne v druhém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inkognito není fanioušek Realu, Guti, i když je duševně chorý, to nebyl...kosuek výše máte inkognitovo dílo.

Reagovat
HOST*rominho

najkrajsie na pocitacovych forach je, ze moderator maze nevhodne prispevky, diskutuje sa len na temu a viac sa o blbostiach nebavi. .. .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, škoda, že tohle není počítačové ale internetové forum.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

ty si trubka

forum.pctuning.cz

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo samozřejěm myšleno ze srandy, nepochopils, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

no proste si sa ojebal . . . .

cakal som lepsiu vyhovorku . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že můj smajlík tam hovořil za vše...a taky myslím, ež intelgientnímu člověku by došlo, že jsem to myslel ez srandy, ti hloupější to nepochopí a pak to dopadne takhle.

Otázkou je, ejstli to jen hraješ (a ve skutečnosti víš, že jsem to myslel ze srandy) a nebo jseš opravdu trošku pomalejší.

Reagovat
smazaný uživatel

proste si sa ojebal. neni nutne dalej o tom rozpravat. tie tvoje vyhovorky, alaaa, ze to je zo srandy su dost lacneho charakteru.

fakt nevim, ze co by prave na tom malo byt srandovne . . . proste cisty ojeb a tie tvoje basnicky co tu vypisujes su pekne bludy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vážně hloupí. To mě vážně mrzí, nechápavostí toho, co druhý říkal si teda celkem známý, ale já furt doufal.

No nic no, budu na to brát zřetel a budu psát vše polopatistick, speciálně pro tebe.

Samozřejěm se také omlouvám, že jsem ti způsobil nepříjemnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, pekne basnicky. Bohuzial, ten tvoj ojeb moc nezachrania a cakal som, ze si vymyslis nieco lepsie. Hold, ojebi sa niekedy pre teba tazko zachranuju ako som si uz neraz vsimol.

inak ta snaha zahrat mi na city ma tesi, to uz pozname ....

No a poznam aj takych, ze ktory sa snazia byt srandovny a ich akoze vtipy vyznievaju nesrandovne, dokonca trapne, takze pre teba by bolo lepsie sa radsej priznat, ze si sa ojebal ako tieto bludy

a dodam, ze je zbytocne to predlzovat a hadat sa kto je tu ten nechapavy. . . tvrd si co chces. stejne je realita trocha ina.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemělo být vyloženě vtipné, bylo to myšleno ze srandy, to je rozdíl.

Ale fajn, už jsem se omluvil, že jsem nebyl dostatečně ohleduplný (těžko si někdy uvědomuiju, že ne každý měl to štěstí...) a budu se vyjadřovat tak, abys tomu rozumněl i ty a neměl tady pak tyto problémy, ještě jednou: promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fakt by si mohol z tych tvojich basniciek o nechapavosti inych napisat zbierku poezie . . . .

a k tomu zvlastne vydanie > Kyslikove ojebi..

No ale ja viem, ze to nepriznas . . . tak ako vzdy.

No konecne ja nechapavy uz zacinam chapat tvoj zaujimavy zmysel pre srandu ...

Reagovat
HOST*Nawri

vyhlašuji oficiální anketu, na kolika příspěvcích skončí tato hádka, tipuju 34, romíňo do něj

Reagovat
smazaný uživatel

"kyslíkové oběti" bych vydat mohl, ale to bys tam byl pořád ty, občas někdo na okraj.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje obeti

to si chcel ako povedat, ze sme sa nechali vyprovokavat, alebo ze si nas dostal? pretoze v tom druhom pripade by si mohol zacat pisat hlavne u seba ( 1000stranova knizka ti snad postaci )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nene, už to mám s pár kolegy rozepsané, ale jak už sjem psal, furt jseš tam ty, takže to zatím vydávat nebudu, protože ty nejsi žádné měřítko, to by zvládl i amatér.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,

Reagovat
smazaný uživatel

No, teraz som si neni istý, ale zdá sa mi , že sa ti podarila zaujímavá vec : rominho hreší. Tuším som ho ešte nevidel hrešiť na tejto stránke, ale možno sa mýlim - ja všetky jeho príspevky nečítam. Každopádne, keď protivník hreší, tak ten druhý má prevahu.

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi, niezeby to co si napisal vseobecne neplatilo, ale tedka si trocha mimo. . . iste raz pochopis, ked si opat precitas celu diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce sa mi to čítať, nikomu ani nenahrávam, napísal som ten príspevok len preto, že ma prekvapilo, že si hrešil, lebo doteraz si nehrešil. To je všetko. Asi som sa zle vyjadril.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono ten prispevok sa dalo brat tak, ze clovek hresi, ked je v koncoch a nevie co povedat, tak len hresi. Kazdopadne v koncoch nie som a povedal som, ze sa kyslik jednoducho ojebal ( osral , napisal nezmysel a podobne ) .

Reagovat
antimadrista

No jo no, madristi tu zas dělaj bordel, tady to máš PJ, kdyby si přidělil moderování nám, tak tu bude pořádek !

Reagovat
HOST*

když vezmu v potaz smysluplnost tvých příspěvků tak by tady byl ještě větší chaos než teď, hlavně když zabanujeme Kyslíka, to tady bude hned o 50% míň příspěvků, o 99% míň hádek a všichni budeme spokojení

Reagovat
HOST* Nawri

zapomněl jsme se podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale zas držím na uzdě rominha, bezemě by tady zvlčel.

Reagovat
HOST*yarda

To nebyl žádný fanoušek Madridu, spíš provokatérský kokot Nevím, kdo tu zasírá veškeré diskuse sáhodlouhými debatami o hovně

Reagovat
smazaný uživatel

No né že by si v těch sáhodlouhejch diskuzích o hovně nebyl často "namočen" i ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se vyhýbat, před Clásicem mě to dost chytá, ale na rekordmany nemám, oni ví, kteří to jsou

Reagovat
smazaný uživatel

ktory trener bol v reale vyhodeny koli nepeknej hre?

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

vysledek: S Becksem - remiza, bez Beckse - prohra

sestava Realu: Casillas,Cicinho,S. Ramos,Woodgate(R.Bravo),R.Carlos,Guti,Baptista,Beckham,Zidane,Robinho, Ronaldo.

Doufam ze bude Real hrat s chuti jako s Deportivem a odcini tu ostudu 0:3 na domacim hristi.

A taky vzkaz pro Martina - prozrad sakra uz kdo bude pristi sezonu trenovat a netrap uz nas!! (stejne se bojim toho ze to muze bejt jedine Erickson ) Ja chci Hiddinka nebo Bosqueho.

Reagovat
HOST*Midas

0:3 Cicinho, Robinho, Zidane pen.

Reagovat
HOST*yarda

1) V Clásicu nebude hrát možná Guti Tím pádem se tam Gravesen asi dostane Vím, že to zní úchylně, ale dal bych do středu Baptistu s Diogem, rozhodně to neřešit Raúlem, jak navrhuje AS

2) Lyon bude možná žalovat Real, za kontakty s Diarrou bez vědomí Francouzů Co to kurva je? Jsme snad nějaká Chelsea? Martíne nejsi blbej? Nebo nedočkavej?

3) Možná výměna Perea-Iniesta

4) Perlička na závěr: Helguera: Do Barcelony? Proč ne? Na druhou stranu, tím, že ho Caro igonoruje se milému Ivánovi ani nedivím V tom případě v létě musíme koupit stopera (nějakého "hotového", než doroste Ramos. Tomu dávám rok, maximálně dva )...Mejía, Pavón, Woodgate a Bravo, to je maximálně jeden a to jsou čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nezní úchylně já bych tam v případě absence Gutiho dal taky Dioga, hlavně ne Gravesena proboha!!! To bychom hráli po půl hodině v deseti...Gravesen=NE!!!!

Reagovat
HOST*RM

Trochu jsem se o tom Dawsonovi informoval.

věk: 21-22

pozice: stoper

klub: Tottenham?

Zkusil bych ho vyměnit za Woodyho.

Reagovat
HOST*yarda

Jo Tottenham, ten úmysl vyměnit ho za Woodgatea tam byl

Reagovat
HOST*yarda

Bod 2 zpět, Real v oficiálním komuniké tuto vyžranou kachnu dementoval Ale hodil by se, chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto ci messi uz bude hrat???

Reagovat
HOST*Guardiola

EL MEJOR DEL MUNDO. Real sestrelime a liga je nase. "Galacticos" pendejos na slavnou Barcu momentalne v zadnym ohledu nemaji. Nou Camp zase uvidi ultraofenzivni smsrt a utrapeny ksichty vsech Merengues. Forza Barca.

Reagovat
HOST*yarda

Casillas - Cicinho - Ramos - Bravo - R.Carlos - Beckham? - Baptista - Zidane - Robinho - Raúl - Ronaldo

O Messim psali, že je jeho start vyloučen, ale čert tomu věř, může to být finta

Reagovat
smazaný uživatel

Sa mi ľúbi, jak to vždycky píšeš - nikto nevie, ako budú rozostavení

Reagovat
ronaldinho_10

My hrajem fotbal, takovýhle finty dělají jiní a ne my. Navíc, když není na soupisce, tak nemusíš pochybovat ani ty

Reagovat
HOST*yarda

Ehm, ehm, o tom bych mohl s úspěchem pochybovat... Je fakt, že přeborníkem na to je Chelsea. I proto, že my úchylní fanoušci, sledujeme o svých mužstvech každou zprávu a hned se s ní podělíme s ostatními.

Reagovat
ronaldinho_10

Přesně Chelsea jsem taky myslel. Ale tam je Mourinho schopný tvrdit, že některý hráč nehraje klidně i v průběhu zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to vypadá, že sme sa bavili celý čas o ničom. Prečítam si rozhovor s Martínom pre Cadena Ser a on tam tvrdí, že trénera ešte nevybrali, pretože sa musia dohodnúť s jeho / ich / terajším klubom. A to ešte nespravili. Tak potom nechápem, načo pred skoro mesiacom vytruboval, že už pozná meno budúceho trénera a prezentoval to ako hotovú vec. Druhá vec : keď nastúpil, horkokrvne vyhlasoval, jak sa poráta s každým, kto nerobí pre Real na 100% a spraví komisiu a výsledok? O komisii nevie nikto nič a Martín sám vypadá ako najväčší ochranca hráčov bezozbytku. Tak neviem teraz, čo si o tom všetkom mám myslieť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

heh, máme na Fabregase takovou moc hezkou smlouvu, takže Real může (pokdu nepřijde nějaká velká protislužba) na Fabregase zapomenout.

Ineista-Perea: NIKDY!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Zapomenout až tak ne, ale nám to pěkně stížíte, mrchy... Já bych byl stejně spíš pro Xabi Alonsa. Každopádně bude pekelně těžké je z Anglie dostat, ať už jednoho nebo druhého, neřkuli oba

Reagovat
HOST*RM

Fabregase bych radši. Ale klidně oba. Kolik by Cesc asi stál? Cením si ho hodně vysoko. byl bych ochoten dát nejvýš 35 mil. euro.

Reagovat
smazaný uživatel

35 To je fakt moc... Beztak ho nepustí Wenger a když ne on, tak určitě ne škrti z Barcelony Budou se chtít revanšovat za financování Owena

Reagovat
smazaný uživatel

...a když on jo...

Reagovat
HOST*RM

Barca je chudý klub. 35 bude za Fabregase stačit.

Reagovat
antimadrista

Chudý klub? No...jak se to veme. To je možná tím, že neprodáváme vše co máme

Reagovat
smazaný uživatel

a copak to je za zmluvu? ze Arsenal mam zakazane predat FAbregasa do Realu alebo ako?

Reagovat
smazaný uživatel

že pokud bude chtít Arsenal prodat Fabregase do jakéhokoli španělského týmu, bude na to potřebovat souhlas Barcelony...Rossel je genius.

Reagovat
ronaldinho_10

Tak to je něco jako Eto´o. Ale u něj bylo Realu hned jasný, že z něho nic nebude a rádi se ho zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle je jen dodatek té přestupní smlouvy, tam měl Real 50% Etooa.

Reagovat
smazaný uživatel

no a odkial mas ty tu informaciu?

Reagovat
HOST*yarda

Byly z něj aspoň prachy na Owena, který se pak prodal za dvakrát tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Super a já myslel, že pro fanoušky je důležitý hlavně sport a ne prachy v něm...

Co bys yardo radši, titul nebo ocenění nejbohatší klub světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Lopez

Míchel, Carlos, Cicinho, Ramos, Bravo

Beckham, Gravesen, Zidane, Robinho, Guti, García, Baptista

Raúl, Ronaldo, Cassano.

Pridám moje tipy : 0:1

zostava : ja som pre útočnejšie rozostavenie / keď máme prehrať, tak nech aspoň hráme futbal /, ale nominácia Gravesena aj Garciu naraz napovedá, že Caro pôjde asi na istotu. No, prvýkrát v živote Clasico, asi bude mať trochu trému .

Takže tá moja zostava : Iker - Cicinho, Ramos, Bravo, Carlos - Guti - Beckham, Baptista, Robinho - Ronaldo, Zidane.

Cicinho preto, lebo síce je menej skúsený ako Míchel, ale je rýchlejší / na zubáča /, Baptista preto, lebo je to Carov miláčik. Raúl druhú polku / aj keď ja osobne by som ho hodil hneď / - bude to jeho 30- te Clasico, len o 1 menej ako Gento.

Hala Madrid a nespravme hanbu.

Reagovat
HOST*yarda

Guti hraje, což se mi ulevilo. Nechci vidět, co se stane, jestli se nám zraní oba stopeři Místo Gravesena měl jet Diogo. Carovo první a poslední Clásico, tudíž by to měl rozbalit pořádně a vysrat se na důsledky. Za Barcelonu žádný candát nehraje, jenom Ronaldinho, ale ten má těch zubů vepředu víc Problém bude s tím, jestli se Cicinho bude vracet, i když mety má dobrý... Sestavu mám totožnou Ale to bude tím, že nic lepšího není. Jen bych stáhl Baptistu ke Gutimu a Zidana za Ronalda.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to si myslím s tým Carom, jemu o moc nejde, môže na tom len získať, keby sme útočnou hrou nebodaj vyhrali. Keď prehráme, nikto mu nič nepovie, či bude hrať tak alebo tak.

Reagovat
antimadrista

1 den do El Clásica...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme, Antimadristo, ještěže tě máme Zítra to budeš odpočítávat po hodinách a minutách?

Reagovat
antimadrista

Jak je libo

Reagovat
smazaný uživatel

Pri predpoklade, že za nás v základe nastúpi 4 - 5 Brazilcov / čo určite áno / myslím, že najväčšie nebezpečenstvo je pre nás hneď v úvode. Keď náhodou dostaneme rýchly gól pri brazílskej povahe som presvedčený, že to bude prúser jak Brno. Už som si viacejkrát všimol, že bojovnosť v situáciách keď sa nám nedarí a schopnosť otáčať zlý výsledok nie je silná stránka brazílskej povahy.

Každopádne ešte väčší prúser bude, keď zaspím ja sám a neuvidím z toho nič Niekedy, keď sa na niečo dlho teším , potom to obvykle vypáli špatne a ja chrním už hodinu pred zápasom..

Reagovat
antimadrista

Každopádně na tenhle vejprask v životě nezapomenete. Hned od 1min to do vás začnem bušit

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, tak trochu ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za týden jde zase na Galaxii Barcelona

I když je pravda, že nás dát ani nemohli, protože tu dobu měli už dávno rezervovanou pro Rangers v NHL. To vedení ligy se snad kouká na rozpis Galaxie a vždy jim tam šoupne Barcelonu.

Reagovat
antimadrista

Když je vedoucí tým tabulky, tak se nediv

Reagovat
ronaldinho_10

To je jasná věc! Vedení ligy vždy zavolá do Galaxie Sport, v který čas budou dávat přímý přenos a automaticky jim tam dají Barcelonu. To vedení ligy dělá schválně

Reagovat
HOST*yarda

Jak jinak A když nevolají do Galaxie, tak určitě tobě, co?

Reagovat
antimadrista

11 h do El Clásica

Reagovat
HOST*RM
Reagovat
HOST*Real

Jestli to náhodou neni apríl.

Reagovat
antimadrista

10h do El Clásica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

9h do El Clásica

Reagovat
antimadrista

8h do El Clásica

Reagovat
barcelonista

Na barca.com je celkom slusny aprilovy zart(aspon dufam ) ze ronaldinho nezahra na grand derby nakolko o 16hodine nepresiel dopingovym testom a v krvi mu bol najdeny zostatkovy nandrolon... cele sa mi to citat nexcelo ale povazte ako aprilovy zart celkom dobre no nie..?

Reagovat
HOST*Aurion

Doufam,ze to byl zert a myslim si,ze Ronaldinho to nema zapotrebi.Doufam,ze je Barca porazi.JAka je podle vas nejlepsi 11 na svete?Podle me v brane Buffon.Obrana Maldini,Nesta,Puyol,Cafu.def.zaloznik Pirlo,kraj.zaloznici:Messi a Lampard,ofen.zaloznici Totti a Ronaldinho,utok Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

ak su vsetci zdravi

...............................buffon.......................................

miguel.........puyol..................marquez...............chivu

..............................Edmilson....................................

................xavi.........................deco.........................

MEssi.......................................................Ronaldinho

..............................Etoo..........................................

Reagovat
HOST*mere

Ještě že je toho apríla

Reagovat
HOST*yarda

Nesouhlasím skoro se vším

Reagovat
smazaný uživatel

bral by si, bral by si

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně Chivua A toho za mě vezme Martín

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a k tomu Guily, Deco, Bommel a Iniesta ne?Nebo dokonce celá jedenáctka Barcy

Reagovat
HOST*yarda

Jsi docela ve skluzu

Reagovat
HOST*antimadrista

Promiň, asi sem ti s tim udělal zmatek

Reagovat
HOST*Aurion

TAk napiste vy tu svou sestavu.Schvalne

Reagovat
HOST*RM

Casillas

Cicinho, Puyol, Terry, A. Cole

C. Ronaldo, Vieira, Ronaldinho, Lampard

Toni, Henry

Na některých postech je více rovnocených možností. Toto je 11 hráčů. Nikoliv nejlepší sestava.

Reagovat
HOST*Aurion

S vetsinou tipu bych souhlasil akorat bych to udelal takhle

brana:Buffon

obrana:Puyol,Nesta,Terry,Maldini

zaloha:C.Ronaldo,Ronaldinho,Pirlo,Totti,Lampard

utok:Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel by som to trenovat . .

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by tě za trenéra taky nechtěli.

Reagovat
HOST*antimadrista

Už je to tady

Reagovat
Potty

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
HOST*

A dvanáctý hráč Barcy opět nezklamal

Reagovat
Potty

hmmmmmmm... dobry no...

Reagovat
HOST*

jj a Carlos venku, tak to uz bude hodne tezke

Reagovat
HOST*Mari

Bracelona musi pojistit titul

Reagovat
Potty

GOOOOOOOOOOOOOOOOL RONALDO

Reagovat
HOST*Mari

jj, ani rozhodci jim nepomuze, jeste to otocime, Ronie da jeste jeden, nakonec to jeste skonci 1:3

Reagovat
Potty

no nevim, nevim... ale snad ano

Reagovat
HOST*Mari

jak SNAD? dame jim i v 10 proti 12

Reagovat
HOST*antimadrista

Carlos byl hubatej, tak šel ven, nevim co na tom nechápete Musíme je porazit ! Forca Barca !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píč....promiň že to tak musím říct ale rozhodčí absolutně nezvládl takhle důležitej zápas a ty ještě máš připomínky...jsi normální chudák

Reagovat
HOST*Mára

hmm když on je chudák tak co potom musíš bejt ty?? Když neumíš přijmout pravdu tak drž aspon hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Carlos se zas jednou předvedl, ael to jsou ty boží mlýny, o kterých už jsem tady několikrát mluvil. Carlos se zachoval na SB jako nejkvětší srab a ppodkopl ve vápně bez míče Etooa, nedostal ani červenou a nebyla ani penalta...teĎ se mu to všechno vrátilo.

Bohužel máme smůlu, zrovna v takové situaci se zraní Motta a oni tak vyrovnají...ale nevadí, ej to hezký fotbal a věřím, že to zvládneme.

Reagovat
HOST*antimadrista

Vyhrajem 3:1

Reagovat
ronaldinho_10

O tom jsem tady psal nedávno, že Carlos už není přínosem pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vy máte smůlu a ty jsi asi magor...Kyslíku jdi někam s takovýma řečma...jsi normální idiot...to je tak jediný co ti můžu v momentálním afektu říci

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam nepůjdu, nemůžeš přenést přes srdce, že jsme vás jasně přehrávali a důsledkem toho na vás získali další bod náskoku...

Reagovat
HOST*

Tak nevim nezdá se vám že ten Bomel spadnul o půl hodiny dřív sráč carlosova červená sice měl kecy ale měl ho aspoň varovat nebo tak ve 20 minutě v takovym zápase červenou ten rozhodčí je čurák podlacenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí ho varoval už několikrát, už před první žlutou ho několikrát upozornoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nanejvýš jednou...

Reagovat
HOST*

Černoprdelník tlačí Barce, ale co naděláš?

Ten Bommel byl vážně úchvatnej, pro mě je to "The Aviator" už od toho zápasu se Zaragozou

Reagovat
Potty

Hmmmm, ten Dinho... Tolik primaku za nic a ani 1 nedal, jeste ze tak. Ale jinak Barca hoooooodne tutovek. Iker nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

To vieš, má sa od koho učiť - majú totiž Deca.

Reagovat
HOST*antimadrista

Titul je doma

Reagovat
smazaný uživatel

..ty si sa asi až teraz zobudil - alebo ste v tej katalánskej ? poverčiví asi všetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co se vám nelíbilo na rozhodčím. Ta penalta byla. Prostě se potvrdilo, že Carlos je pomalý. Zajede tam skluzem a samozžejmě, že míč nestihne

Navíc ho rozhodčí varoval hned po gólu na půlící čáře. A on pak stejně dělá dál takový kraviny. Nechápu proč ho Caro nestáhnul. Rozhodčí ho ještě před tou druhou žlutou dvakrát napomínal. Kdyby neměl takový jméno, tak šel ještě dřív.

Jediný, o čem bych spekuloval byla penalta na Ronalda. Ale spíš tam byly ruce na obou stranách. To se fakt nepíská, ale nemusel mu dát žlutou. Naopak nás rozhodčí podržel, při ruce Gravesena. Ta byla jasná. Naštěstí to komentoval náš fanoušek, takže to trochu mírnil...

Ale je tzo přesně to, co jsem tady už říkal. Pokud budemehledat chyby u rozhodčího a někde jinde, tak to je špatný. Hlavní chyby byly u nás. Pokud si je nepřiznáme, tak je ani nemůžeme odstranit...

Bohužel asi nezbývá než poblahopřát Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nás rozhodčí podržel s těma tresňákama. Kdyby stála zeď skutečně vždy 9.15m, tak by měl Ronaldinho lehčí práci. Navíc jednou tam byla jasná ruka Carlose ve vápně. Měl ji předpaženou, takže to rozhodčím fakt nebylo.

Osobně bych začal hledat nový hráče na místo Carlose a Zidana. Ten sice podrží míč, jenže z toho stejně nic není...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba končí, Zidane určitě, ale náhradu za něj?

Reagovat
HOST*

Samozřejmě že Rosický!!! Jenže ty blbové stejně zas koupí nějakou hvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

No to je sice, hezký a máš pravdu, nicméně pencle se mohla klidně pískat za držení Oleguera a vyloučení zápas ovlivnilo, dolů šel brejkový hráč. To je prostě fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože??????????????????ta penalta byla jo????si se asi posral nebo lezeš do prdele Culos...jdi do prdele!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jdi doprdele fanouškům Culos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to podívej znova. Včera se mi zdálo, že tomu Bommel šikovně přidal, ale teď když jsem se na to kouknul tak ani nebylo potřeba. Bommel si lehce dloubnul míč na Carlose, nechal nohy na zemi a Carlos ho jasně trefil

Jak říkám, kdyby chtěl tak písknul už jednu penaltu předtím za ruku Carlose ve zdi. Ta rozhodně nebyla u těla. Měl ji předpaženou. Možná jste ovlivnění komentátorem. Který třeba penaltu komentoval, že byla přísná. U týhle ruky říkal, že z opakovaného záběru nebyla vidět... Nevím teda kam koukal. Ale on netají, že je fanouškem Realu, tak možná proto. Navíc všichni se tady rozčilujete, když se někdo z Barcelony rozčiluje na rozhodčí. A co teď děláte vy? To samý a ještě k tomu ás rozhodčí nepoškodil. Třeba Carlose mohl vyhodit dřív, ale jen ho napomenul. Že on to nebral vážně, to není chyba rozhodčího. Navíc to je spekulace, ale do doby, co jsme byli v jedenácti se hrálo Barceloně líp. Hlavně teda Ronaldinhovi, který dal několik výborných přihrávek a vytvořil jim šance. V deseti jsme se zatáhli a jim to dělalo větší problémy...

Nejdřív se podívejte na záznam (třeba si to stáhněte) a pak řekněte, jestli to byla penalta nebo ne. Pokud budete soudný a nestaraný, tak musíte říct, že jo. Co jinýho by se potom mělo pískat?

Reagovat
antimadrista

Správně, jsou zaslepený.

Reagovat
smazaný uživatel

nezda sa ti trapne si dat nick real= cassano a tvarit sa tu ako fanda realu a pisat tu co pises, aby to vyzeralo objektivne? hold, ze sa niekto znizi na takuto uroven , som naozaj necakal.

Reagovat
smazaný uživatel

On fandí Realu...nebo to musí automaticky hned se vymlouvat a podobně?

Jinak má samozřejmě pravdu, bylo tam více sporných momentůa a rozhodně ne vždy ve prospěch barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi asi můj nic špatně pochopil. Tam není "=" ale podtržítko. Real = vždy jedenáct hráčů na hřišti + další okolo. Rozhodně ten nick neznamená, že by byl Real jen Cassano, pokud tě to uráží. Prostě jsem se tady registroval v době, kdy přišel Cassano k nám, tak jsem si dal tento nick. To snad není nic proti pravidlům, ne?

Reagovat
ronaldinho_10

Komu ty fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam jasno komu fandim. je to barcelona

Reagovat
ronaldinho_10

Já jsem si to myslel, ale podle posledních pár týdnů sem si přestával být jistý....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to náhodou není nějaký merengue...třeba merengues!

Reagovat
antimadrista

Konečně jeden inteligentní fanda Realu

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude tým. On len prepadol záchvatu prehnanej sebakritiky, ale z toho sa dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je teď už opravdu na dosah, 12 bodů a semd kol do konce, to by byl hřích.

Můžeme celkem třikrát pohrát, takže to chce ještě ty čtyři výhry někde uklovnit, snad to vyjde.

Smůla je, že na Benficu bez Motty, což je taky velký problém.

K zápasu...moc se mi líbil výkon našich, hráli jsme sice porti deseti, ale to je chyba soupeře. Belleti byl skvělý, Deco dobrý, Iniesta výborný, Ronaldinho bída, Etoo bída, Puyol úžasný, Gio průměr, henkovi chybělo trošku štěstí, Bommel dobrý, škdoa, že mu nešly střely. Real byl bezzubý, hráči se hádali, nechali si dávat jednu kartu za druhou, avšak dobře využili jedné naší chybky, která by se možná tak neprojevila nebýt zarnění Motty. Ale dobře bojovali, to se jen tak nevidí...

Tak teĎ benfica, pak pojištění titulu, AC, titul, LM titul...

Reagovat
HOST*

Belletti hrál dobře, protože jsme neměli levého záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co?

Reagovat
smazaný uživatel

Řitní výměšek trávicí soustavy

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ze sebe samce domácího tažného zvířete zbaveného své samčí ozdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty mě nestolicuj, nebo ti provedu virtuální destrukci pohlavních žláz flexí mé pravé dolní končetiny

Reagovat
HOST*

A kdes vzal těch dvanáct bodů? To jako bod za remízu dostala jen Barca a Real né? Navíc třetí zápas za sebou, co Barca sice byla lepší a tlačila, ale gól ze hry nedala... Jen aby ta LM vyšla! Benfica nemá Carlose...

Reagovat
smazaný uživatel

Získali jsme díky tomu lepší vzýájemný zápas, což znamená, že když budou mít oba stejěn bodů, tak vyhraje Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldinho_10

Reagovat
ronaldinho_10

Nevím, proč si stěžujete na rozhodčí! To si můžeme stěžovat taky. Navíc nevím ani který momenty se vám nelíbily. Pokud říkáte, že Carlos Bommela netrefil, tak lžete. Pro jistotu jsem se na to teď podíval. Navíc vám dvě penalty odpustil. A když jsme mohli jít sami na bránu, tak to zastavil a odpískal v náš prospěch. Takže jsme kopali volný kop, místo jasný gólový šance. Nebo se vám nelíbilo vyloučení Carlose? Za co byste potom chtěli dávat karty?

Teď už to je jedno, hlavně začít proměňovat šance, aby to ve středu dobře dopadlo. Liga už je skoro hotová. Na Osasunu a spol. máme jasný náskok 11 bodů. A navíc lepší vzájemný zápas, takže 12

Titul by měl být ve správných rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Milý Ronaldinho_10, můj názor je, že pokud byla teda penalta na van Bommela, musela být i na Ronalda. Ruku nastřelenou jsem viděl jen jednu. Nevím, o jakém neudělení výhody přesně mluvíš, ale my měli totéž na druhé straně. Puyol se hnal za Ronaldem, skopl rozhodčího byla šance na rychlý brejk a on to zastaví kvůli našemu ofsajdu Pouštěl jsem si to víckrát, ale fakt jsem tam nikoho z našich v ofsajdu neviděl... Tahání Ronalda za dres v podání Iniesty radši ani nezmíním, i to se dalo pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie chronologicky :

1. rozhodca skočil na háčik van Bommelovi , ale to sa stáva, nemal záznam, ktorý ukázal, že penalta nebola. 1:0.

2. tragická chyba Carlosa, ktorý asi nechápe, že postrannému treba nadávať škaredo vtedy, keď nestojím vedľa hlavného rozhodcu

3. veľmi kvalitné striedanie Lopeza Cara, ktorý dal správne dole Robinha namiesto nutného Mejíu.

4. famózny Ronnie. Ronnie si krásne zabehol cez stred obrany / hovorím už dlho, že v strede je Barca zraniteľná, či Puyol hraje alebo nie / a geniálne zakončil.

2. polčas.

5. narastajúci tlak Barcy

6. miestami až drtivý tlak Barcy, ale fantasticky bojujeme a držíme sa.

7. ďalšie veľmi kvalitné striedanie Zidane - Gravesen

8. taktická dohrávka zápasu z našej strany.

Sumár :

napriek nepriazni osudu hral eal fantastickú partiu a v oslabení na Nou Campe dokázal remizovať. Skvelá morálka a ja odvolávam to, čoho som sa bál pred duelom, že naši hlavne Brazilci nedokážu otáčať v podstate prehraté zápasy.

HALA MADRID, včera som bol na Real hrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden príspevok : veľmi sa mi včera rátal výkon tohto Brazilca. Spolu s Casillasom hrali skvele, ale aj iní. U Baptistu ma to však príjemne prekvapilo. Hral skvele v strede hriska a dokázal hrať aj veľmi kvalitne dopredu. .

Lopez Caro zápas zvládol dobre, dal dobrú zostavu a jeho chlapci otočili prehratý zápas.

Táto zostava čo teraz hrajeme potvrdzuje moju teóriu, že klasický defenzívny štít jak je ponímaný doteraz už v blízkej dobe nebude nutné mať. Futbal ide ďalej a my ideme správne smerom k ofenzíve a nie naopak. Skvele sme prelínali systzém 4-2-3-1 priebežne až na 4-4-2 a späť. A to práve preto, že namiesto čisto defenzívnych Gravesena alebo Garciu či Dioga hraje v strede dosť ofenzívny Baptista. Výborne, Caro.

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi. tak ty si strasna lama . snad si nemyslis, ze ked su v strede dvaja hraci, tak je to defenzivne. No u vas to je mozne, ale nezda sa ti, ze zalezi od typu hracov. co taky Guardiola + Makelele.

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč sa čítať - ide o porovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista hraje dobře už měsíc, ale tady je nějak v módě ho jenom kritizovat. Je to zkrátka úplně jiný typ hráče, který se nám může v budoucnu hodit. Může hrát kvalitně na více místech, jen by měl častěji využívat toho, co skutečně umí. To znamená vyvarovat se předem prohranému kličkování a spíš odstavit soupeře, pokrýt míč, hodit ho do křídla a nabíhat zezadu na nebezbečnou hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

no snad to, ze sa mu mesiac dari, neznamena, ze by nemal byt kritizovany? ? ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám na mysli právě ten poslední měsíc. Po tom zranění mu to nešlo, všichni na něho nadaváli a i když se zhruba od března evidentně zvedl, tak kritika neustává. Třeba ve Valencii byl jeden z nejlepších, což tady nikdo kromě mě neocenil. Já jsem u posil zvyklý dávat rok na rozkoukání. Sice je to u takového klubu hodně, ale prostě to tak dělám. Proto bráním nejen Baptistu, ale i Robinha s Ramosem (ten je mimochodem v posledních zápasech nadpodzemský ). Těch 20 mega je hlavně věc Realu, ne jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

no merenguesi, iste vies, ze i na najposlednejsom hracovi by sa dala najst dovod na pochvalu. Mimochodom, vykony Baptistu myslim, ze som tu prave mesiac nekritizoval a ked ano, tak len z dovodu toho , ze som nevidel dany zapas asi a reagoval na predchadzajuce. Osobne ma BAptista o svojich kvalitach zatial celkovo moc nepresvedcil a nabuduce , ked ho budem kritizovat, tak 1 mesiac to moc neovplyvni.

Robinha naopak skor chvalim a branim ho tym, ze v zalohe nema hracov a musi sa vracat zbytocne do hlbky pola, kde neni taky nebezpecny. Ramos - cas ukaze. Robil dosti chyby z uvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako veľký znalec futbalu musíš vedieť, že je to aj otázka súpera. Proti Barce v sobotu bol Robinho absolútne zbytočný hráč. Za tých 25 min. nespravil zhola nič a navyše van Bommel z jeho strany bol stále voľný. Naopak Baptista bol veľmi platným hráčom a tým ako vykrýval stred poľa na Nou Campe, odviedol kus poctivej, skvelej práce. Samozrejme, keď je súper iný môže to byť naopak alebo inak. Len toľko...

Reagovat
smazaný uživatel

S Baptistou souhlasím, lepší se a lepší, ale ono je to i zásluhou místa, kde zrovna hraje. Paradoxně mu to svědčí uprostřed zálohy, kde začínal. Mně je taky sympatický o to nic, spíš mě sraly ty čachry s jeho umístěním A obecně, posily Realu jsou vždy kritizované. Stačí si přečíst reakce culos (zejména Kyslíka) na mé chválení mnou oblíbeného Ramose (bude z něj nový Hierro ), takže se Merenguesova kritika netýkala zrovna tebe, Rominho

Reagovat
smazaný uživatel

..Ramos bude lepší ako Hierro

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych ho neměl kritizovat, když zavinil x gólů: protože jednou z něho něco bude? to já jsme říkal sám, že je to možné, já mluvil o současnosti. Ramos hrál velkou tužku hlavně ze začáku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Baptista patřil k nejlepším spolu s Casillasem. Ještě aby se přidali přísště ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super, titul už máme fakt na dosah, navíc jsme herně Real na prosto odrovnali a zničili, stejně jako benficu. Bohužel, máme problém v zakončení, ale to se prolomí a benfica to snad schytá.

K tomu rozhodčímu...takhle se to musí dělat. Oni si prvně musí udělat v té lize respekt, vždyt ve šp se nejvíce protestuje a nádává rozhodčímu. Carlose neměl ani upozornovat, to ve svých letech ví sám, že se tak nemá chovat. Pak už ale trošku povolil, protože třeba Guti by měl nejméně jednu žlutou taky. Ale to nevadí, důležité je, že se s tím začalo a hjvězdné manýy se podporovat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti dostal za protesty taky, stejně jako Becks a Carlos. Nám to rozdával i za špatný pohled, zatímco Puyolovy kung-fu nájezdy, nebo Ronaldinhovu srabárnu zezadu na Mejíu netrestal

A vzpomeňte si na vyloučení Antonia Lopeze v derby a na vaše huby plné keců

Reagovat
smazaný uživatel

Ronadlinhova srabárna. Myslší jak tam podklouzl.

Guti nedostal ze jasné zakopnutí míče, dke je karta povinností...

Reagovat
smazaný uživatel

Podklouzl a omylem (zezadu ) sejmul Mejíu.

Ale jinak opět souhlasím, měli jsme dohrávat v osmi, ty penalty měly být tři a trestňáků z vápna ne šest, ale deset. Jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně v pravidlech, že je za zakopnutí míče karta, tak proč to ironizuješ?

Reagovat
antimadrista

Je to fakt od vás srabárna (nebo spíš neunesení nynější situace), kdyby ste si to zasloužili, tak byste vyhráli.

Reagovat
HOST*cracker

Hej ty si blázen, jestli si myslíš, že to byl úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je povinnost karta za zakopnutí míče, tak to samé platí i o faulu zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopnutí míče je přesně v úpravidlech, tam Ronaldinho jasně podklouzl, takže karta být nemohla...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, pokud udělá faul třeba Ramos, tak chce úmyslně zranit protihráče, ale když to je Ronaldinho, tak podklouznul...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej sám si říakl, ež si hráče Barceloyn moc nesledoval ,tak se do toho neplet, říkal to i komentátor a i rozhodčí jasně ukazoval, že to nebyl žádný úmylsný faul.

Ale jak říkám, neotravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to abych viděl faul, nemusim sledovat výkony hráčů Barcelony, stačí koukat na fotbal...

Reagovat
HOST*cracker

na jakej zápas si koukal

Reagovat
ronaldinho_10

Vždyť to bylo jasný, že podklouznul, na co jsi koukal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuto sa hovorí spravodlivosť po katalánsky Kyslík, strašne kecáš.

Napíšeš, že Real ste herne zničili a nenapíšeš, že nás bolo o jedného menej. Napíšeš, že rozhodca správne vylúčil Carlosa / môže byť / ale nenapíšeš, že penaltu Mark prifilmoval. T. j. - keď sa pískala van Bommelova, to sa mohla kľudne aj tá , keď Iniesta držal za dres Ronnieho a ten to trochu prifarbil.

Takže ten tvoj príspevok je jeden veľký žvást a reagujem na neho len preto, že chcem vedieť, či ťa oslepila katalánska nadradenosť alebo už tomu vôbec nerozumieš. No?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě nezajímá, že jste hráli o deseti, nastoupili jste v jedenácti, co jste dělali potom, to je jen vaše chyba. Vy jste tvrdili, jak máte skvělého levého beka, tady to vidíš jak skvělý. Jen a jen vaše blbost, že jste dohrával iv deseti a my vás herně (ale ne výsledkově) zničili.

K těm faulům a tak. Proč jsi to stejné nenapsal yardovi? V6dyť ten taky psal, že naše karty byl správné a o jejich už se nezmínil, je to jeho věc, ale pokud ti to vadí na mně, tak ti to musí vadit i na něm, jinak jseš zaslepený spíše ty.

Reagovat
HOST*yarda

Já si dovolím jen poznámku: A k čemu vám to "herní zničení" bylo, když jste nám ani nebyli schopní dát góla ze hry, ale to jste nebyli schopni dát ani Málaze a Benfice, tak co se dívím. Jen doufám, že jste si něco schovali na pozítří Možná že máte bod, možná i titul, ale fakt, že jste oslabený Real nebyli schopní porazit vám moc na kráse nepřidá... Nebo jste se šetřili?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo nám to k potrvzení titulu, pochop, že je to jistě dost. Nebo by si snad chtěl, abychom si v lize zajistili i ligu mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

O tých kartách neviem kam smeruješ. Čítal som yardov príspevok hodnocení a tam o Carlosovi / o ktorom som písal ja / nepísal, žeby nemala byť. Navyše aj ja mám v zátvorke / môže byť / . Len som chcel porovnať dva "fauly" : na van Bommela a na Ronalda. Keď pískol jeden, mal aj druhý.

Inak nemusíš teraz hrať spravodlivého , keby to bolo naopak, trhol by si rekord v príspevkoch - toľko ťa už poznám..

Reagovat
smazaný uživatel

yarda psal, že naše karty byly spravedlivé a o vašich se nezmínil, že ti to envadí, když vám vadilo, že já nezmínil, že jste hráli o deseti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw., Otava se vyjádřil na začátku ohledně Franca jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojice komentátorů byla jak z jiného světa a je ostuda, že si aspoň nenapsali jména hráčů a vedle nich fotky. Zmínka o Francovi je prostě dalším folklórem Clásica, vsadím se, že kdyby hrál Real s Bilbaem nebo Coruňou, že neřeknou ani prd, protože oba zmíněné kluby, baskický a galicijský, nemají takový vliv...

Reagovat
smazaný uživatel

To mě ale vůbec nezajímá, kdyby nic nebylo, tak by neměli co zmiňovat.

Reagovat
HOST*Winner

hej vy ste se asi nedívali co protože to katalánci měli koupený pen. neměla být bommel je fakt tragéd a když už jim ju pískl tak měla být i na druhé straně tam ho drželi za dres ale to je jedno je vidět že barca si to koupila ale na Ikera se nechytali a kyslíku ty drž rypák seš seš dobrej tragéd

Reagovat
HOST*cracker

a ty si asi inteligent. Ty asi nebudeš moc chytrej čověk

Reagovat
HOST*Winner

bych neřekl barcelona tam má dobrý herce a ty seš trošku omezenej že řekl bych že jo

Reagovat
HOST*Winner

cracker ty seš dobrá piča

Reagovat
HOST*cracker

hmmmm. to sem neveděl. A prosimtě umíš ještě něco?

Reagovat
HOST*PUYOL

Barcelona v domacej lige hra na 60 percent a zapas s Realom nebol vynimkou

Preto Real uhral X

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jednička, fakt že jo...

Reagovat
antimadrista

Ubožáku...

Reagovat
ronaldinho_10

Jeden z fanoušků, co neunesl to, že jste přišli o reálnou šanci bojovat o titul...

Pokud byla ta za to lehký přidržení, tak musely být na vaší straně hned tři. Tu ruce byly jasný. U těch asi nebudeš tvrdit, že jsme je nějak nafilmovali pomocí vašich hráčů, nebo snad jo? A ten faul na Bommela byl jasný. Kopl si míč a skluz Carlose přišel pozdě, co víc chceš?

Ale to není podstatný, jiný věci jsou podstatný. Jesli mi teda rozumíš! Titul je podstatný

Reagovat
HOST*madrid

Ale tohleto všechno je podstatný.

A jinak navrhuju si takovejch dementů jako winner nevšímat. Už mě začíná vadit jak potom všichni odkazujou na fanoušky Realu když to s tim nemá nic společnýho, prostě je to magor co si potřebuje jenom rejpnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba stálý podle tebe jen v uvozovkách "fanoušek" vazquez s tím souhlasil, tak copak? prostě takový jste no...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho, že sa zdržím komentára o tom, že to bolo kúpené , máš úplnú pravdu.

Reagovat
HOST*

katalánský piče

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to že to bylo 12 proti 10 to Real uhrál famózně, Ronaldo zatím o svoji čest bojuje zdatně, jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Když vemu situaci ve 25. minutě, kdy sme prohrávali 1:0 a Carlos dostal červenou, tak je bod výbornej. Ronaldův gól byl krásnej a určitě ho neovlivnilo zranění Motty, jak tady někdo řikal! Ronaldo by mu utek stejně a to zakončení proved s přehledem. Jinak, poku bude Ronaldo hrát jako poslední dva zápasy, tak bych si to s jeho prodejem hoooodně rozmyslel. Z našich byl nejlepší Casillas, hned po něm Ronaldo, kterej mě velmi mile překvapil. Vzadu hrál dost dobře Ramos, až se zlepší obranná hra celýho týmu, bude z něj jeden z nejlepších obránců na světě. K rozhodčímu: penalta asi byla, o červený nemá cenu se hádat, protože nikdo neví co mu Carlos řek nebo neřek. Ale jinak jim občas připískával (například se jim nepoved roh, tak se opakoval atd.) Celkově nás ale moc nepoškodil.

Po dlouhý době bylo na našich hráčích znát, že jim na výsledku fakt záleží. Byl sem spokojenej s bojovností i s tim, že přes všechny nepříznivý okolnosti sme dokázali zápas dotáhnout k remíze, i když se štěstím. Ale takováhle bojovnost by tam měla bejt v každym zápase! Jen tak dál!

Výkony barcelonistů sem moc nesledoval, ale řek bych že Ronaldinho ani Eto'o hráli blbě. Celkem se mi líbil Larsson, ale rozdíl mezi nim a Ronaldem je v proměňování šancí. Kdyby měl Ronaldo stejný šance jako Larsson, vzhráli bysme 3:1...

Když to shrnu, tak sem s bodem spokojenej. O titul už dávno nejde, ale prohrát s Barcelonou vždycky nasere (stejný to je asi i na druhý straně)...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná v tohmel zápase, jinak se podívej, kdo má nejlepší průměr golu na minuty a procentuální úspěšnsot ze střel, není to Ronadlo ale LArsson.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale pokud má Ronaldo šanci, tak jí promění. Vy ste si oproti nám vypracovali rozhodně víc šancí, takže Larsson má lepší průměr. Ale nikdo nespočítal, kolik kterej hráč promění šancí. A v tom by byl Ronaldo určitě lepší. Jinak Larssona mám rád, hodně sem mu fandil v Celtiku (teď už samozřejmě ne ), ale nikdy nebyl TOP útočník, jako třeba Henry nebo Ronaldo (v nejlepších letech)...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to tam právě píšu, ta procentuální úspěšnost ze střel, to je ono, víš? Protože "devítky" střílí většinou tehdy, pokdu mají dobrou šanci a v tom je LArssona procentuálně lepší...Takže tady tvé povídky a lá "určitě to má lepší" jsou dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale střela automaticky neznamená šanci!!! Nebo myslíš že jo???

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom dodám: Larsson mi rozhodně nepřipadá, že je stejnej typ útočníka jako Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to trochu i tím, že přichází na konec zápasů, kdy jsou zadáci soupeře trochu víc unavení a on má, i diky své konstituci, trochu ulehčenou úlohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže niekto si prečíta iba komentár bez diskusie, nezdá sa mi objektívne tam napíésať, že Ronaldovmu gólu pomohlo zranenie Motty, pretože Mottovi utiekol zcela regulárne a ten ešte za ním chvíľu šprintoval, pokým sa chytil za nohu. Čiže keby ho aj náhodou dobehol, už by bolo neskoro.

A otázka 2. - o akých rukách sa to bavíme ? O tých nastrelených po štandardkách? Alebo o akých, lebo ja fakt neviem , že by tam bola ruka na penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se Vincenta trochu zastanu, protože, on chtěl možná říct, že Motta Ronalda nemohl díky svému zranění skopnout, protože nic jiného mu už nezbývalo. Pak by to byla ale červená a možná i pencle, i když při našem miláčkovi v černém kdo ví...

Reagovat
ronaldinho_10

Task je pravda, že yl za ním a rozhodně by mu nezabránil jít do gólový šance. Ale pokud by sprintoval, tak by Valdese nemohl přehodit. Teda pokud by Valdes neudělal chybu. Takhle to měl lehčí, ale stejně by to byla gólovka....

Reagovat
ronaldinho_10

Teď jsem to přečetl a autor tam ani nepíše, že by mu zabránil (teda pokud už to neupravil). Píše to co říkám já, pokud by ho Motta stíhal, tak by nemohl takovýmto loben golmana přehodit...

Reagovat
HOST*Abc

To je fakt velká trapárna napsat,že Ronaldo dal gol diky zranění Motty. Myslím,že se Ronnie dostává do formy.Hrál dobře.3 zápasy=3 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže hovoriť kto chce čo chce, Ronnie je stále veľmi rýchly a to zakončenie - to bola rozprávka. Motta bol bez šance, nedobehol by ho. Opakujem - za nohu sa chytil až po krátkom šprinte za Ronaldom. Veď napríklad v druhej polke šprintoval Ronnie s loptou a Iniesta s ním bez lopty a nedobehol ho, navyše ho ťahal za dres.

Reagovat
Xavi

Zajmavý, že když se tady několikrát rozebíral Ronaldo, tak sem tady byl jeho jeden z mála zastánců, né li jediný! Ale zase rozhodl pár zápasů a už to není ten tlouštík, jak jste ho tady nazývali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlouštík není, jen trochu oplácanej, což mu brání v rychlejším startu na míč, ale zase když se rozběhne, tak je jak utrženej vagón, jen trochu lehčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba já jsem ho nikdy nekritizoval...to byla takovej střeleckej púst a k tomu byl pod velkým tlakem a to že střelil před dvěma týdny gól mu strašně moc pomohlo!!!Já jen doufám že si pan Martín uvědomil jakej má v týmu klenot

A to s tím tlouštíkem si myslím není míněno jako urážka (teda alespoň z mé strany)

Reagovat
smazaný uživatel

..a je to tak správne. Keď si vtedy dobre čítal, nikto nehovoril, že Ronnie je zlý hráč, len že musí schudnúť lebo bude nanič hráč. Keby nebolo kritiky, nebol by sa zobudil, tomu ver. Samozrejme nie kritiky našej na eurofotbale, ale ten istý názor mu určite prízvukovali aj v Madride..

Reagovat
smazaný uživatel

On by chytil ten lob, ne hráče, pochop.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten lob by nechytil ani kdyby se po....podívej se prosím tě ještě jednou na ten gól a zamysli se nad tím

Reagovat
smazaný uživatel

Běžel ve směru, jestl isi myslíš, že ten padající míč byl rychlejší než běh trénovaného člověka, tak si doplň vzdělání (a jestli můžu poradit, tak ty rozhodně i na jiných místech než je tohle )

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses na to asi znovu nepodíval že???Jinak bys asi nemohl plácnout takovou blbost...schválně jsem si to teď ještě jednou prohlídl a musím se nad tvým tvrzením jenom pousmát...a kecy o vzdělání si nech pro někoho jinýho, co o mně víš jako že tady kecáš o vzdělání...rád bych věděl jaký máš ty když už jseš u toho(jestli máš vůbec maturitu )...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím o tobě vědět vůbec nic, stačí si přečíst pár příspěvků a je mi to jasné. Ty určitě maturitu máš, že to tady tak říkáš, v tom případě ti samozřejmě gratuluju, maturita ti dnes stačí úplně ke všemu, víc už nepotřebuješ, navíc maturitu nabízí jen ty nejprestižnější školy, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Já samozřejmě maturitu mám, ale každopádně se s ní nechlubím protože je maturita pro mě výsměch...každopádně jsi neodpověděl tak předpokládám že ani nemáš tohle minimum za sebou...a o příspěvcích tady taky pomlč, tvý rádoby "bezchybný" příspěvky to dokazují právě o tobě...většinu času tady tvrdíš nesmysly zamaskovaný kecama kterým ani méně obdaření jedinci nerozuměj, ale to na mě nezkoušej...

Reagovat
smazaný uživatel

Já an tebe nic nezkouším, ono na tebe nic zkoušet není potřeba, to vážně ne.

Maturitu za sebou nemám, Ono to jaksi ani není možné, nicméěn jsme trošku smutný, že ty ji máš, protože jsem vždy tak trošku doufal, že maturitu budou mít jen schopní jedinci, ale jak vidím, tak ji může mít vážně úplně každý vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano tak to je výborný...tak potom každej vůl může mít mezin. státnice z jazyka, studovat na VŠ a mít maturitu na "neprestižním" gymplu...takoví lidi jsou úplně hloupí... ...že to říkáš zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem jen čekal, kdy s tím výčtem tvých úspěchů začneš.

Jinak bych rád řekl, že na výšku (některou) může jít opravdu každý trouba (úspěchem je možná se tam udržet) a gympl je opravdu velká bída (a to tam chodím :( ), ve skutečnosti to nemá praktickky žádnou vypovídací hodnotu. Dostat se tam můžou i lidé, kteří v hlavě nemají nic, těží z desítek hodin strávených u zbytečného memorování a to je tak všechno, co jejich život často obsahuje. Teď jsem mluvil obecně, k tobě se v tomto smyslu vyjadřovat nechci, protože těžko můžu vědět, zda to je či není pravda a při pohledu na tvé příspěvky mě to radši ani nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaprvé jsi mě k tomu donutil...nemyslíš že je od tebe trochu troufalé tvrdit o někom že je vůl který toho dosáhl v životě poněkud více???A k tomu být sotva dospělý???

No a o maturitě jsem již řekl svůj názor ale máš naprostou pravdu že na gymplu může být každý moula, ale s VŠ jsi trochu troufalej...pravděpodobně se tam někdy podíváš a utvrdíš se že je to zcela něco jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sjme říkal, udržet se tam není lehké, dostat se tam (jak sjme taky psal, na některé) ano, často to jde i bez přijímaček.

V životě dokázal? A kde to jsme, v Indii a lá kastovní systém? Mě orapvdu v itnernetové diskuzi (už delší dobu by se na EF mělo pstá to slovo v uvozovkách) nezajímá, jestli máš tři státnice a čtyři práce nebo jestli máš sotva základku. Nezajímá mě, jestli je někomu třicet nebo osm, říkám, co si myslím a o dotyčném si udělám obrázek podle jeho chování, ne podle toho, co dělá za školu (v normálním životě by to bylo třeba něco jiného).

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takže to že napíšu že by to Motta nestihl je jako mý hloupý chování???

No a já ti samozřejmě neberu tvůj názor (i když je mylný) ani nikomu jinýmu (i kdyby měl třeba osm), ale roztrubuješ jak jsou tady lidi hloupý ale nemáš k tomu vůbec žádnou zásluhu abys to mohl tvrdit...a o žádnej kastovní systém nejde jen o holý fakt...

A tys už na Vysoké byl nebo co???Já jen že se v tom tak vyznáš...takový nepsaný pravidlo čím lehčí přijímačky tím těžší se tam udržet(a já jsem přijímačky dělal neboj se)...podle mě není lehká VŠ (možná kromě strojárny v Brně - bc.studium - doufám že mě studenti neukamenují) a určitě tam nemůže chodit "každej debil" jak ty říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

No tak a pak se mi div. Třikrát napíšu, že udržet se není lehké a ty mi odepíšeš "a ty už si na VŠ byl?". Říkal jsem, že dostat se na některé není těžké, někde bez přijímaček, někde je malý zájem. A když se třeták dokáže udělat přijímačky na PRaávní fakultu v Brně bez ajkékoli přípravy (samozřejěm tam nebyl stres, ale i tak), tak to taky není taková hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejde samozřejmě jenom o mě, ale jsou tady i starší lidi co maj rodinu a několik dalších životních úspěchů a ty tady o nich mluvíš jak kdybys pobral všechnu moudrost světa

Reagovat
smazaný uživatel

Viz nahoře. K těmto bych ještě doplnil, že jestliže mají rodinu a podobně, tak nemají sebemenší důvod znepokojvoat se tím, co si o nich já myslím. A jelikož vždy říkám (tady píšu) to, co si myslím, tak ani tím by se znepokojovat neměli a zcela jistě neznepokojujou.

Reagovat
smazaný uživatel

No nejde jestli se znepokojují či nikoliv (taky věřím že se neznepokujují) ale jde tady o slušnost!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A respekt ke druhému!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt mám k těm, kteří si to jakýmsi způsobem "vyslouží" (je to v uvozovkách!!!). a ne tím, že je starší, ne tím, že má rodinu. Ale třeba tím, jak se chová (neříkám, že se chovám líp, já také nevyžaduju respekt). ale to, co tady někteří píšou, jak se chovají a podobně, to orpavdu ne. Nikdo tady snad krom alegreho (a PJe, ehm...co ten moderátor, kdžy už jsem tě zmínil? :D) se nechová tak, abych ho měl nějakým způsobem respektovat.

PRostě je to tak, že málo Čechů je zvyklých, že si někdo dělá, co uzná za vhodné a že někdo řekne, co si myslí, přestoež to zrovna není nějaké vlezprdelčení.

Reagovat
HOST*yarda

Čím to asi bude? Že by drtivá většina patřila buď k Realu nebo Barceloně? To se prostě v tomhle tématu člověk vysloužit respekt nemůže, právě kvůli té rivalitě. Navíc u tebe mám občas i pocit, že člověka posuzuješ i podle toho komu fandí a kde bydlí. Ale tvoje věc, naštěstí už žijeme ve svobodné zemi a můžeme si říkat, co chceme, ale musíme být připraveni na reakce. Jakékoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a to je přesně to, co tady říkám R9...jsem rád, že se mnou souhlasíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no však já jsem říkal že ti tvý názory neberu ale jak říkám jde o slušnost (ale ta je tobě asi cizí) a hlavně to jde říct taky trochu jinak a myslím že urážení z tvé strany se vážně nehodí...kdybych to bral takhle tak podle počtu blbostí co jsi tady napsal bych ti taky mohl nadávat do idiotů apod...jenže je zde trochu rozdíl v tom že ja ti to raději vysvětlím po dobrém...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je rozdíl, ty to vysvětlíš po dobrém, já to řeknu natvrdo...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale tys mi řekl že jsem debil nebo co (už nevím) a to mi připadá trochu divné...od tebe!!!Víš většinou takoví co tohle říkají a přitom neví o kom ani mluví jsou podle mě ubožáci

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsme ti to jistě neřekl, asi že máš pomalejší chápání nebo tak, což jsi tady několikrát měl, tak sjem ti to řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

No řekls něco o tom že když mám já maturitu tak už ji může mít každý blbec...a to mi přijde od tebe zarážející...nepřipadá ti to trapný???

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě není můj styl tady někomu nadávat do idiotů (teda pokud to není jeden z těch ubožáků co si tady přijdou občas zanadávat a provokovat), protože si myslím že je to docela ubožárna nadávat když dojdou argumenty (myslím to obecně) a k tomu za monitorem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já si azse myslím, že být s každým za dobře, říkat všechno tak, aby se někdo náhodou neurazil, že je to srabárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tebou souhlasím...ale neznamená že pokud mu nenadáváš že s ním jsi za dobře...jde to říct jinak

Reagovat
smazaný uživatel

A o té maturitě jsem psal jen jako maximum co bych od tebe očekával...Doktore!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a opět, "Dr" není žádný akademický titul, pokud ti to nedošlo, jakože jistě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie jestli ti to něco říká

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie by musela mít hlavu a patu, ta tvoje nemá (což je btw., tvůj docela častý jev) .

Reagovat
smazaný uživatel

Takže výraz "doktore" nemá ani hlavu ani patu???Jelikož tím jsem myslel tu ironii...to spíš tvé příspěvky zavánějí chaosem

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemá, protože Dr. není vůbec žádný akademiocký titul, tudíž na něm není co ironizovat, ale to ty by si nejdříve musel vědět, že to opravdu žádný titul není...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi vážně úplně mimo...tady jde o to že tam máš Dr. místo "doktor"...tady nejde o titul přeci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě to ztrácí ironický ráz...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o titul jako takový ale o profesi při které musíš mít "něco za sebou atd."...a v tom to byla ironie...

No jo no když tak shrnu tuhle minidiskuzi o titulech jako tvé typické slovíčkaření...promiň že se opakuju ale je to fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdyby se Motta nezranil, tak bysme podle tebe nevyrovnali???

Reagovat
smazaný uživatel

Možná později z dalšího brejku, možná.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslim že by ten balon doběh. Před brankovou čárou ani jednou nespad na zem, takže by musel jet na motorce aby to stihnul. Jinak od nestranejch lidí sem slyšel na Real samou chválu, až sem byl překvapenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz si ma dostal. Ja mám dojem, že by musel lietať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k Mottovi. Abych se dostal na úroveň komunikace culos, tak řeknu, že je toho jeho blbost, že se zranil. Možná zanedbání fyzické přípravy, nebo co já vím. Ale na kdyby přece nehrajeme, že, Kyslíku? Gól prostě padl, další debata je čistě akademická, pokud bych v ní chtěl pokračovat, tak bych řekl, že by míč spíš vykopl Puyol než Motta, měl k němu blíž a na Ronalda se řítil jen proto, že se Motta svalil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, doběhl by ho Puyol, jehož traektorie běhu byla vůči směru letu míče o devadesát stupňů odlišná, bravo yardo, ještěže si se dal na ty jazyky a nezvolil třeba fyziku.

A srovnání červené karty a zranění ukazuje, jak obrovské štěstí si měl, že ti aspoň ty jazyky jdou.

Reagovat
HOST*yarda

Jsi chudák, tuhle hlášku jsi měl už tenkrát třeba u Woodgatea, něco o božích mlýnech jsi mlel, pamatuješ? Takže mi tu nekaž, zejména co se týče oboru mé práce, protože ty nevíš ani prd, v čem já jsem dobrej a v čem ne. Pokud tě uspokojuje říkat jiným hnusy, tak tě celkem lituju...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jenže to jste koupili hráče, co nebyl zdravotně v pořádku, víš? jenže Motta je unás nějakou dobu, nepřicházel zraněný a neschopná hry, trošku rozlišuj. A rozhodně vím, že fyzika ti nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ta "fatamorgána" při tehdejším brutálním do noci trvajícím chatu, jak jste mě furt zdržovali??? Já nikdy nezastíral, že jsou mi bližší humanitní vědy, ale člověk by měl rychle odhadnout, v čem je dobrý, ne? A toho Woodgatea jsem nemyslel v tomhle ohledu, popřemýšlej o tom..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano měl a tys to dokázal, však jsem to tak taky psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji se mrknout co o zápase řekl pan Maragall, culos určitě vědí, kdo to je...

Reagovat
HOST*

Barcelonský ubožáci jejich fanoušci rozbijou Realu autobus to je moc hovada. Viděl jsem to na španělský televizi a fakt magoři je mi jich líto

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak jdu na to. Real mě potěšil bojovností, zřejmě podnícenou jak Clásicem tak vývojem zápasu. Casillas VYNIKAJÍCÍ, jemu můžeme děkovat za remízu. Škoda, že ještě nechytnul tu pencli Skoro dvacet zákroků, ani jeden kiks, fakt výborný. Obrana taky nebyla špatná (všichni na ní nadávají, ale máme ji druhou nejlepší v La Lize, dostala jen o gól víc než obrana Barcelony s "dokonalým" Puyolem a "bezchybným" Marquézem, lepším levým obráncem atd. Čím to bude? Jenom brankářem? No nic...), vyzdvihl bych Ramose, který má tvrdší hlavu než Puyol (což je co říct) a Cicinho, který celkem udržel na uzdě Eto´a (když se vracel ). Bravo a Mejía tak standard. Záloha fakt nic moc, nejvíc se mně líbil Baptista, bojoval a dal gólovou nahrávku. Beckham se dobře stahoval, ale přihrávkami nějak nevynikal. Zidane a Guti hůř než standard. Robinho se stal obětí vývoje zápasu... Ronaldo se rval taky slušně, válcovali ho taky pěkně (celkem beztrestně), gól byl filigránský

Takže spokojenost s bodem...

Na rozhodčího moc nadávat už nebudu, jen připomenu, že je to tentýž, který nechal před několika lety na Nou Campu bez povšimnutí déšť odpadků včetně jedné prasečí hlavy...

Pokud by tu někdo chtěl zase argumentovat kompenzacemi, tak Madridu nekompenzoval rozhodčí ani hovno. Tedy něco jako penalta na Bommela (simulanta už od Zaragozy) tak i penalta na Ronalda (lépe pískatelná). Leda maximálně pokud jde o ty ruce ve vápně (všimnul jsem si jenom Gravesenovy nastřelené), tak to že ji nepískl jen dokazuje, že se mýlil při držení Oleguera (které ani nekonzultoval s pomezním, který měl mnohem lepší výhled).

Karty skoro bez komentáře. R.Carlos má mlčet, bohužel jsem neidentifikoval, co řekl Medinovi... Žluté karty Barceloně byly po právu. Žlutá pro Ronalda výsměch... Ruka Gravesena? Určitě ne úmyslná. Ronaldinho si navíc mohl nechat to neustálé reklamování ruky našich při trestňácích a líp střílet...

Ale přes všechno jsme zápas zvládli i v deseti, škoda promrdaných bodů v předchozích zápasech, mohlo to být mnohem zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela súhlasím, snáď len dodatok k Beckhamovi - myslím, že mal smolu v tom, že na ľavej strane Barcy sa k veľkému útočeniu ani nemohol dostať, nakoľko tam hral Ronaldinho a tlačili sa tam aj iní.

Inak Iker - neni o čom, fantázia.

Reagovat
HOST*Mára

mám Victora velice rád,ale kdyby přišel k nám tak to by byla fantazia myslim že by moch jednou mohl přestoupit k nám,bysme byli téměř k neporažení a chtěl bych vidět vaše pohledy

Reagovat
HOST*Mára

Iker

Belleti Puyol Rafa Chivu

Deco Edmilson Xavi

Messi Eto'o Ronaldinho

hmmm

Belleti jen v případě jestli bude hrát tak jak umí

Reagovat
smazaný uživatel

Nechajte si zdát..

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě penalty jasné pro REal nepískl, to že ty nemáš dostatečné fotbalové znalosti a tudíž nevíš, ež ruka nemusí být úmylsná, to je tvůj problém.

Reagovat
antimadrista

Yarda je zaujatý, klídek.

Reagovat
HOST*yarda

Ale já přece vím, co je to nastřelená ruka, to je ta co dal Motta proti Benfice ve vápně, ne? Kopala se přece kvůli tomu penalta, ne? Nebo ta ruka, Eto´a, který bránil poblíž vašeho vápna Ronalda a kterou nikdo nezmínil... Kopal se přece přímý kop, ne? Takže se uklidni a trochu klidni tu svou mánii furt někomu dokazovat jeho nedostatky, protože fandíš klubu, který na tom zrovna v tomto daném tématu není o moc líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč tady připomínáš případ Motty, kde Benficu jasně podle tebe poškodi lrozhodčí? Si trošku odporuješ, ne? Ve své nenávisti k Barce (která je umocněná tím, že je o tři třídy lepší) nevíš, co říkáš.

Reagovat
HOST*yarda

Takže o tři třídy lepší Barcelona nebyla schopná vyhrát nad ubohým Realem a navíc doma, když měla ještě o jednoho hráče víc... Ty jsi komik! A jasnovidec amatér k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvil samozřejěm o celkovém stavu, ne o jednom zápase (kde jsme mimochdoem až na koncovku, která je sice podstatná, ale i tak, byli o tři třídy lepší).

Ale kldině žij ve snu, že je Real stejně dobrý, když remizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi mi, kde jsem psal, že je Real na tom stejně (letos) jako Barcelona a pak urážej dál. Ale vytahovat rozdíl tří tříd po remíze na domácí půdě proti deseti hráčům je směšné...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl tří tříd je víceméěn obrazný (ono, co přesně jsou tři třídy?9 golu určitě ne...), nicméně Barca je lepší pdostatně a to právě ty tři třídy měly ukazovat...

Reagovat
HOST*yarda

A navíc... podle mě? Podle všech soudných lidí, ruka to byla jak prase, to jen ty to shazuješ nenápadně pod stůl a v případě Realu se můžeš posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to bylo pdoel všech, tím teprve by si to neměl zmińovat, jestli chápeš...jako že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, opět mi vidíš do hlavy a předjímáš, baví tě to aspoň? A pochopils, proč jsem to zmiňoval? Očividně ne....

Reagovat
antimadrista

Buďte rádi, že pískl jenom jednu penaltu

Reagovat
HOST*yarda

A vy zas, že nepískl žádnou

Reagovat
smazaný uživatel

Zaznamenal jsem 500.!!!

Reagovat
HOST*rominho

je to sice len cista spekulacia a nic to neznamena,ale ked som ja hraval fotbal, tak nas trener kazal obrancom makat aj ked loptu uz nestihaju a utocnik je pred nimi. Koli tej psychike utocnika, ktory ma potom trocha mensi cas a pohodu.

No je jasne, ze Ronaldo a 4ligovy slovensky utocnik je rozdiel, takze to berte s rezervou. Len som chcel doplnit to ako sa tu hadate, ciby to Motta stihol, keby sa nezranil. mozno ano mozno nie.

Reagovat
smazaný uživatel

A to myslíš jako stihl koho???Hráče nebo balón jak tvrdí Kyslík ...pokud hráče tak je to možné sice Ronnie jak se už rozběhne tak při Mottově rychlosti by ho stejně asi nestihl, ale je to možný...ale pokud jde o ten lob tak to by nestihl ani kdyby tam byl M. Johnson ...kdyby už byl teda alespoň tak rychlej jak Ronaldo (nebo dokonce i rychlejší) a rozhodl se následně nepronásledovat Ronnieho ale balón, tak by byl v okamžiku kopnutí do balónu v úrovni Ronnieho a to by v případě "razance" lobu nemohl stihnout ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kyslík tvrdí že by ten balón stihl tak nevím jestli se mám nad ním smát nebo brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Lob měl malou rychlost, nebyl by to problém, v tvém případě by si měl spíše brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec máš pravdu měl bych nad tebou a tvými hloupými příspěvky opravdu brečet...tys to asi neviděl tak se s tebou nemá cenu o tom bavit...schválně jsem si to už vážně naposledy prohlídl a Motta ten lob prostě chytit nemohl Jestli tvrdíš stále že jo tak buď jsi to neviděl nebo už ti ta Barca leze na mozek

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi tím, že jsi se díval, když Ronaldo ten míč střílel, ne? Kdžy byl Motta asi tři metry za ním, ne? Ale to je právě ono, protože on už nějakou chvilku neběžel...a jestli sis teda pouště záznam a poznal si už ve chvíli, když oba byly čtyři metry před brankářem, že to Motta mít nemohl, tak je to trochu na zamyšlenou. Kdyby se Motta nezranil, celou dobu je u Ronalda a lob by tak v pohodě stihnul.

Nojono, já ti to měl vysvětlit hned a ne tajně doufat, že to snad pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

S tvýma chabýma příspěvkama o pochopení to zkus třeba na jiným serveru, ale tady už ty tvoje bláboly o tom, jak každej nechápe tvý příspěvky, jsou ohraný...se nediv že ti nikdo nerozumí když píšeš samý takový hlouposti... ...i kdyby Motta běžel "stejně rychle jak Ronaldo" (což silně pochybuji) tak by byl pouze na jeho úrovni a to by pokud jsi se díval na rychlost toho lobu prostě nestihl už to tady podruhý vysvětluju a potřetí to vysvětlovat nehodlám

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tady si nemusel chápat můj příspěvek, stačilo pochopit situaci a je ti jasný, že to nemůžeš odvozovat od chvíle, kdy byly oba čtyři metry za brankářem. To chápání je u některých četně tebe docela častým problémem, což mě mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš já se bavil od Ronaldova kopnutí do balónu a to byli hráči před gólmanem...v té chvíli jak kopnul tak "by" tedy byl Motta na úrovni Ronnieho a stejně by to nestihl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, kde by byl Motta, do té doby byl kousek za ním a to měl horší startovní pozici, když to řeknu takhle. Navíc, Ronaldo samozřejmě potřeboval na střelu jsitý čas, lob byl pomalý, Motta by to stihl.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pokud se na to podíváš tak Ronnie nabíral k tomu na rychlosti ještě když Motta běžel...

2. Jak vím kde by byl: nevím nejspíš v prdeli ale určitě by byl pravděpodobně za ním a ten lob měl razanci potřebnou k tomu aby jej hráč postavený třeba vedle něj ("Motta ") nedoběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnie jakožto brejkový hráč měl v počátku oproti obránc ivýhodu, přesto byl Motta i po několika metrech furt u něj, dá se předpkokládat, že by byl minimálně u něho...lob by měl víceméně bez problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

...jenže vysvětluju ti že aj kdyby byl u něj tak to nestíhá protože měl ten lob dostačující razanci

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je to, v čem se neshodujem...

Reagovat
HOST*yarda

Tak jsem si to pouštěl ještě párkrát...No, možná budeš argumentovat o fyzice, nicméně i nezraněný Motta by to asi nestihnul, oblouček šel naprosto přesně k vzdálenější tyči. To by spíš musel podkopnout Ronalda a jinak by ještě musel minout Valdése a možná by se ještě srazil s Puyolem Ale jak říkám, akademická debata...

Reagovat
smazaný uživatel

Že to ještě otvírám...Puyol sice běžel nerovnoběžně s míčem, ale jen proto, že se řítil na Ronalda, nevidět Mottu zraněného, jistil by to za brankářem, nemyslíš? Proto taky pak vzteky nadskakoval, aspoň to tedy tak vypadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzteky nadskakoval, protože se z vyhraného zápasu stal remíza...

A to, kam by běžel už jsou úplné spekulace...

Reagovat
HOST*yarda

Však říkám, že je to akademická debata

Reagovat
Pharrell

Dr.Kyslik jses obycejnej ubozak,, jsem zvedavy jestli budes navzdy fandit barce??? co vis za par let se jim nebude darit ,protoze odejde ronaldinho a bude pak trvat nez se zas seskupi vitezny tym

Reagovat
smazaný uživatel

Za oslovení se dává čárka, protože pokud tam není, tak to vypadá, že jsi nějaký hotentot, co neumí "časovat" slovesa.

Jinak je samozřejmě jasné, že období krize přijdou, taková obodobí už jsem zažil dvě (I když jedno nebylo tak špatné, PVP...) ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele