Další články

Neuznaný gól exslávisty Sora rozlítil Genk. Klub se dožaduje opakování zápasu

V sobotu večer se v belgické lize odehrál zápas Anderlecht - Genk, jenž skončil vítězstvím domácích 2:1. Utkání ovšem ovlivnila situace, u níž byl i bývalý útočník pražské Slavie Yira Sor. Hosté zahrávali penaltu, kterou sice napoprvé neproměnili, míč do sítě ovšem z dorážky dostal právě 23letý Nigerijec. Sudí Nathan Verboomen ovšem po zásahu VAR vyhodnotil, že Sor do vápna vběhl ještě před rozehráním míče, gól proto neuznal.

Genk získal Sora ze Slavie, udělal z něho druhou nejdražší posilu

Yira Sor po roce odchází ze Slavie Praha, jeho novým působištěm bude KRC Genk, který vršovickému klubu zaplatí 6,5 milionu eur. Dvaadvacetiletý nigerijský křídelník podepsal smlouvu do roku 2027...

Po roce další změna, Sor míří ze Slavie do belgického Genku

Útočník pražské Slavie Yira Sor má podle belgických médií namířeno do Genku. Přestup dvaadvacetiletého nigerijského rychlíka do týmu lídra belgické ligy by mohl být uzavřen v nejbližších dnech.

Slavia má nabídku na Sora, Trpišovský věří v setrvání opory

Slavia má lukrativní nabídku na útočníka Yiru Sora. Podle O2 TV se o dvaadvacetiletého Nigerijce zajímá belgický Genk. Trenér úřadujícího českého vicemistra Jindřich Trpišovský ale věří, že útočná opora zůstane v Edenu.

Jeden z mých nejhezčích gólů, pochvaloval si Sor

Útočník Yira Sor hned v prvním utkání nové sezony potvrdil, že se mu zatím střelecky více daří v pohárech než v domácí soutěži. Jednadvacetiletý nigerijský hráč pomohl Slavii v úvodním zápase 2. předkola Evropské konferenční ligy na hřišti gibraltarského outsidera St Joseph's dvěma góly k hladkému vítězství 4:0 a svou bilanci na evropské scéně vylepšil na osm branek v sedmi duelech. Dnešní vítěznou trefu označil za jednu z nejhezčích v kariéře.

Mám ze sebe radost, řekl po dalším povedeném výkonu slávista Sor

Slávista Yira Sor měl radost z dalšího povedeného výkonu v pohárech. Nigerijský ofenzivní univerzál si v odvetě osmifinále Evropské konferenční ligy na půdě Lince připsal gól a asistenci a od zimního příchodu do Edenu z Ostravy se ve vyřazovací fázi trefil už popáté.

Přišel jsem o hattrick, toužil jsem po něm, prohlásil Sor

Přestože se útočník Yira Sor dvěma góly podílel na vítězství Slavie 4:1 nad Lincem v úvodním osmifinále Evropské konferenční ligy, mrzelo ho, že stejně jako proti Fenerbahçe o kolo dříve nedosáhl na hattrick. Věří však, že se ho dočká. Velkou pochvalu Sor za svůj výkon sklidil od trenéra Jindřicha Trpišovského, který si netroufne odhadnout, kde je konec jeho potenciálu.

Jeden z nejlepších dní mého života, řekl Sor po postupu Slavie

Yira Sor ze Slavie pomohl Pražanům v odvetě 2. kola Evropské konferenční ligy dvěma brankami k vítězství 3:2 nad Fenerbahçe a po postupu do osmifinále prohlásil, že prožil jeden z nejlepších dní svého života. Bývalý hráč Baníku Ostrava věděl, že mohl v utkání přidat i další góly, především si ale cenil týmového úspěchu. Nigerijský ofenzivní univerzál si rovněž užil i atmosféru před více než 10 tisíci fanoušky v Edenu...

Slavia se s Baníkem Ostrava dohodla na přestupu Sora

Yira Sor přestupuje z Baníku Ostrava do Slavie Praha. Jednadvacetiletý nigerijský křídelník se v Edenu dohodl na smlouvě do konce roku 2026 a kromě finanční kompenzace putuje opačným směrem na půlroční hostování s opcí Ubong Ekpai...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele