Mám ze sebe radost, řekl po dalším povedeném výkonu slávista Sor

18.03.2022, 11:14
Aktuality
Yira Sor (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Lemond Laws

Největší borec ten černej stoper, jak vystřídal a pár minut po tom mu tam Sor zdrhnul. Ten si musel říkat, co jsem kurva tomu trenérovi udělal

A ten Wiesinger taky bude mít asi noční můry

Reagovat
delfin

On i kdyz uz brdil, tam pred brankovou carou, tak na tom bylo krasne videt, jak bezi rychle. Ten kluk je prirozenej sprinter, navic jak ma africky geny, tak tam bude i velka porce vytrvalosti. Doufam ze ho Slavie udrzi co nejdyl. Je to radost, na tenhle talent koukat. Navic se zapas od zapasu snad jeste zlepsuje.

Reagovat
Pablos

Já mám z něj taky radost, je to sranda sledovat, jak je tam přebíhá jak TGV

Reagovat
Lemond Laws

Já u televize fandil, ať je nějaký delší balon za obranu do volného prostoru

Reagovat
Pablos

já taky

Reagovat
delfin

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Konspirator

Reagovat
cubinho

You do like Usain Bolt!

Reagovat
Freedo

Jsem z něj naprosto nadšenej. V pohárech je to bestie. Ale je třeba, aby hrál dobře i v lize a dával góly tam. Pokud jde o srovnání se Simou (na který se ptali Trpiše po zápase), tak ten třeba v pohárech zářil o něco méně, ale prosazoval se pravidelně v domácí soutěži. Musíme zabojovat i tam, bude to ještě hodně složitý a bylo vidět, že se proti zavřené obraně neprosazuje tolik. Věřím ale, že to zlomí a už teď o víkendu se trefí.

Reagovat
RuneSKS

S Talovierovem jediny "nebezpeci" pro Liberec.. prvniho JT v půli stáhnul, druhýho tam dal na pul hodiny.. v lize moc prostoru zatim nedostal.

Reagovat
Freedo

Tak já bych ho nechtěl určitě shazovat. Dobře se natlačil do tý hlavy, jak trefil tyč. Spíše to bylo myšleno tak, že tohle od něj čekám do zbytku sezóny, pokud má být opravdu lepší než Sima.

Maksovi taky fandím, ale u něj mi přijde, že si ještě musí na DM zvyknout a zlepšit rozehru. Pokud jde o poslední zápas, tak útočný hlavičky nic moc, na to, že měří 195 cm. Ale snad mu to tam bude padat. Výška je jeden z důvodu, proč jsem ho uvítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Sima být ani nemusí, když ho dokáže vyrovnat a na rozdíl od něj udrží výkonnost (což by mohl, má to postavené hlavně na rychlosti kterou jen tak neztratí), bude to sukces

Reagovat
RuneSKS

Tak ja to beru hlavně tak, že se k tý hlavičce jako jedinej dostane.. po odchodu Suka, Škody, Deliho a Miši nejsme ze standartek nebezpeční a to je to co nás stojí body s Karvinou a podobně..

Reagovat
Bucky

Tak ono je to celkem jasné, nechci mu nějak brát jiné přednosti, ale jeho rychlost je s velkým předstihem jeho největší silná stránka. Když Slavie v lize hraje proti zatažené obraně (což se většinou děje), tak pro pořádný sprint není prostě prostor a Sor je tím pádem poloviční. Jakmile s nimi někdo bude chtít hrát otevřený fotbal, bude Sor zářit.

Reagovat
RuneSKS

I poloviční Sor na mě působí líp než Standa s Krmenčíkem dohromady..

Reagovat
Bucky

No, kdyby Krmenčík nebyl tak totálně z formy, tak se do ligy hodí asi víc, než Sor. Ale za současné situace nemůžu nesouhlasit, Krmenčík byl vždycky debílek, ale aspoň mu to tam padalo. Dnes už je jenom debílek.

Reagovat
sk333

Sor proti zalezlému Libercu mal 2 šance a aj proti Sparte mal veľkú šancu. Ja verím, že aj v lige sa bude presadzovať. Dúfam, že časom dostane pozvánku aj do dresu repre Nigérie. Tam však bude musieť hrať asi na krídle, pretože na hrot majú Osimhena.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Klasickej černoch. Přičuchne k prachům a je konec

Reagovat
delfin

Stejne jako s trollama v diskusich, vzdycky se to obrati naruby.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele