Další články

Liverpool dotáhl přestup Enda, záložník podepsal čtyřletý kontrakt

Kabina Stuttgartu dnes odpoledne definitivně přišla o svého kapitána. Německý klub opustil Wataru Endo, japonský záložník podpisem stvrdil přestup do Liverpoolu.

Endo míří ze Stuttgartu do anglické ligy, chce ho Liverpool

Kapitán Stuttgartu Wataru Endo nejspíš bundesligový klub opustí a přestoupí za 18 milionů eur (434 milionů korun) do Liverpoolu. Třicetiletého japonského reprezentanta si podle britských médií vyhlédl trenér Jürgen Klopp jako náhradu za defenzivní záložníky Fabinha, Jordana Hendersona a Jamese Milnera, kteří v létě z anglického klubu odešli.

Představení účastníků MS 2022 - Japonsko

V roce 2014 byly nároky na Hondu, Kagawu a spol. zjevně příliš vysoké, v roce 2018 zase zjevně příliš nízké. Tentokrát těžko říct; popularita Samurai Blue mezi občany Japonska pozvolně klesá a vzorec je už za ta léta evidentní. Po každém osmifinále vždy přichází konec ve skupině, přičemž skupina s Německem a Španělskem ten konec dost dobře věstí...

Start Japonce Enda na MS není po zranění hlavy ohrožen

Japonec Wataru Endo se nemusí obávat, že přijde o účast na nadcházejícím mistrovství světa. Kapitán Stuttgartu sice utrpěl v úterním zápase německé ligy s Herthou Berlín zranění hlavy, vyšetření v nemocnici ale žádné vážné následky neodhalilo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele