Vladimír Weiss ml. prestupuje do Dynama Kyjev

Slovenský reprezentant Vladimír Weiss ml. napokon neprestúpi do Espanyolu Barcelona, nepôjde na hosťovanie do Boltonu Wanderers, či opäť do škótskeho klubu Glasgow Rangers. Manchester City ho uvoľnil za 3 milióny libier do ukrajinského klubu Dynamo Kyjev.

Weiss si působení v Rangers užívá a nebrání se zůstat

Vladimír Weiss si užívá úspěšné hostování u skotských Rangers. Kmenovým klubem talentovaného slovenského křídelníka je Manchester City, kde je ovšem v ofenzívě obrovská konkurence, a tak Weiss hlásí, že pokud se Rangers se Citizens v létě dohodnou, rád by zůstal i nadále v Ibrox Parku...

Weiss netuší, jestli se vrátí do Manchesteru City

Slovenský reprezentant Vladimír Weiss prozradil, že zatím neví, zda se po konci hostování v Rangers vrátí do Manchesteru City, či Citizens definitivně opustí. Mladý záložník by rád zůstal v glasgowském klubu, protože za Rangers pravidelně nastupuje.

Weiss ml. věří v další úspěchy, Millerova budoucnost stále nejistá

Křídelník skotských Glasgow Rangers Vladimír Weiss ml. je přesvědčený, že tým z Ibrox Parku může vystřídat městského rivala Celtic na čele tabulky. Svěřencům Waltera Smithe patří aktuálně druhá příčka s pětibodovou ztrátou na Celtic, ten však odehrál o tři zápasy víc. Rangers si v sobotu poradili s Hamiltonem a hlavním strůjcem jejich úspěchu byl 21letý Weiss.

Weiss bude v příští sezoně hostovat u skotských Rangers

Slovenský reprezentační záložník Vladimír Weiss bude v příští sezoně svůj fotbalový talent rozvíjet v týmu FC Rangers. Účastník mistrovství světa v JAR podepsal v týmu úřadujícího skotského mistra smlouvu na roční hostování.

Weiss by se rád propracoval do základu City

Vladimír Weiss loni v dresu Manchesteru City příliš příležitostí nedostal. Přestože se ve druhé polovině sezony šel rozehrát do konkurenčního Boltonu, příliš ligových minut mu to taktéž nepřineslo. Po návratu ze světového šampionátu ale z něho srší sebevědomí a rád by se nyní prosadil do základní sestavy Citiziens.

Weisse nakonec z Manchesteru získal Bolton

Slovenský záložník Vladimír Weiss nakonec z Manchesteru City odešel na hostování do Boltonu. V předposledním celku anglické Premier League bude působit do konce probíhajícího ročníku. Informaci oznámil trenér Citizens Roberto Mancini.

Světové talenty: Vladimír Weiss ml.

Poprvé se v rámci našeho hledání a hodnocení talentovaných fotbalistů zaměříme také na slovenského hráče. Díky posledním výborným výkonům se o slovo přihlásil Vladimír Weiss z Manchesteru City.

03.11.2009 Aktuality 513 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele