Další články

Hapal: Weissův konec mě mrzí, ale nic jsem mu neslíbil

Trenéra Pavla Hapala mrzí rozhodnutí Vladimíra Weisse, který prohlásil, že pod vedením českého kouče už nenastoupí ve slovenské reprezentaci. Podle kouče ho však fotbalista katarské Al Gharafy nepochopil a nikdy neměl slíbené místo v sestavě národního mužstva.

Weiss už nehodlá pod trenérem Hapalem reprezentovat Slovensko

Slovenský fotbalista Vladimír Weiss prohlásil, že pod vedením nového reprezentačního trenéra Pavla Hapala už se v národním týmu neobjeví. Český kouč ho v prvních dvou zápasech po nástupu do funkce nenasadil ani na minutu a v pondělním utkání s českou reprezentací v Praze zklamaný Weiss předčasně odešel z lavičky, když bylo jasné, že do hry už nezasáhne.

Weiss neunesl roli náhradníka a při duelu s Čechy opustil lavičku

Slovenský záložník Vladimír Weiss se opět postaral o rozruch. Zatímco v říjnu byl mezi hráči, kteří po domácí prohře s českou reprezentací porušili životosprávu, při pondělním utkání Ligy národů v Praze ještě před koncem zápasu odešel ze střídačky a opustil stadion.

Weiss se snaží nemyslet na všechno zlé

Po delší době se pro média rozhovořil slovenský fotbalista Vladimír Weiss mladší. Ve fázi vyšetřování je stále jeho aféra ohledně řízení či neřízení automobilu a odmítnutí dechové zkoušky, po níž se nyní Weiss vrátil do národního týmu...

Weiss vyměnil v Kataru zaměstnavatele

Změnil dres, ale zůstává v Kataru. Slovenský reprezentant Vladimír Weiss mladší už nebude hrát za Lekhwiya SC, jeho novým zaměstnavatelem je Al-Gharafa Sports Club.

Weiss v dohledné době neplánuje opustit Katar

Vladimír Weiss překvapil veřejnost, když zamířil do katarského celku Lekhwiya, sám je ale spokojený a toto angažmá si pochvaluje. Vše v klubu a městě považuje za perfektní a nemá v úmyslu tým v dohledné době opouštět...

Slovenský záložník Weiss odešel z Olympiakosu do Lekhwiyi

Vladimír Weiss mladší vydržel v Olympiakosu Pireus pouhý půlrok. Slovenský reprezentační záložník si vyzkouší angažmá v exotickém Kataru, kde bude hrát za Lekhwiya SC. V novém působišti se ofenzivně laděný fotbalista dohodl na smlouvě platné do léta 2018...

Už bez vyloučení, velí Weiss

Je nejlepším střelcem svého týmu, v poslední době mu ale na hřišti nemohl pomoci. Zabrzdila ho zranění a také první vyloučení v kariéře. Italská Pescara je s Vladimírem Weissem mladším stále na posledním místě Serie A, i proto se slovenský reprezentant dušuje, že červenou kartu už nikdy nechce dostat.

Weiss věří v záchranu Pescary

Velké problémy s uchováním příslušnosti k italské elitě má Pescara. Nováček Serie A ztrácí na příčky znamenající záchranu už pět bodů, záložník Vladimír Weiss ale stále věří úspěšné splnění letošního cíle...

Weiss ukončil dlouhé čekání Pescary

Vladimír Weiss ml. se po jednozápasové pauze vrátil do sestavy Pescary a stal se klíčovým hráčem včerejšího duelu s Palermem. Slovenský záložník dal chvíli před koncem jedinou branku zápasu.

Weiss dal přednost perspektivě

Vladimír Weiss ml. před sebou má přátelské utkání s Dánskem, po němž už nezamíří do Manchesteru nebo Barcelony. Mladý slovenský záložník nedávno odešel do italské Pescary, kde vidí větší perspektivu...

Weiss přestoupil z Manchesteru City do Pescary

Vladimír Weiss mladší definitivně opouští Manchester City, v němž se nedokázal probojovat do prvního týmu. Slovenský reprezentační křídelník posílil Delfino Pescara, s nováčkem italské nejvyšší soutěže dnes podepsal roční smlouvu s opcí na další dvě sezóny...

Espanyol chce Weisse na trvalý přestup

Španělský klub Espanyol Barcelona je s výkony slovenského reprezentanta Vladimíra Weisse ml. spokojený a plánuje ho vykoupit z Manchesteru City. Anglický klub je stále jeho kmenovým zaměstnavatelem, sezóna na hostování ve Španělsku však mladému křídelníkovi vyšla, a tak se podle místních médií vedení rozhodlo angažovat ho na trvalý přestup.

Novým klubom Weissa ml. je napokon Espanyol Barcelona

Sága okolo prestupu slovenského reprezentanta Vladimíra Weissa mladšieho je uzavretá. Nakoniec sa medializované informácie okolo nového pôsobenia v Dyname Kyjev nepotvrdili, hosťovanie z Manchestru City absolvuje syn kormidelníka národného mužstva v Espanyole Barcelona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele