Weisse nakonec z Manchesteru získal Bolton

22.01.2010, 14:59
Aktuality
Slovenský záložník Vladimír Weiss nakonec z Manchesteru City odešel na hostování do Boltonu. V předposledním celku anglické Premier League bude působit do konce probíhajícího ročníku. Informaci oznámil trenér Citizens Roberto Mancini.

O novém působišti talentovaného slovenského reprezentanta se mluvilo již delší dobu. Dvacetiletý středopolař se totiž v týmu Roberta Manciniho jen těžko prosazoval. Od začátku této sezony se objevil pouze ve třech zápasech Ligového poháru a jediném utkání FA Cupu.

"Vladimír je kvalitní mladý hráč, který bude v budoucnosti mít v našem týmu velice důležitou roli. Potřebuje ale pravidelně hrát," řekl nedávno Mancini, který už dříve naznačil, že hráče na hostování uvolní.

Wanderers byli také zmiňování v souvislosti s možným příchodem Jacka Wilshera, nakonec se ale první posilou trenéra Owena Coyla stal právě mladý Weiss, o jehož služby dříve projevil zájem také německý Köln.

Také Weissovým přičiněním se slovenský národní tým probojoval na světový šampionát v JAR. Syn reprezentačního trenéra by tak měl v Boltonu dostávat mnohem více šancí na hřišti také proto, aby mu místo v konečné nominaci na MS neuniklo.

Autor: Pavel Mašlaň / soccernet.com

Komentáře (361)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele