Weiss netuší, jestli se vrátí do Manchesteru City

19.02.2011, 11:05
Aktuality
Slovenský reprezentant Vladimír Weiss prozradil, že zatím neví, zda se po konci hostování v Rangers vrátí do Manchesteru City, či Citizens definitivně opustí. Mladý záložník by rád zůstal v glasgowském klubu, protože za Rangers pravidelně nastupuje.

Weiss v Rangers hostuje od léta a ve Skotsku se mu daří, zatím odehrál pětadvacet zápasů a vstřelil pět branek. Na konci sezony se vrátí z hostování do Manchesteru City a zatím neví, co bude dál.

"Pokud si mě bude chtít Manchester nechat, budu mít radost. V Rangers ale pravidelně hraji, asi poprvé ve své kariéře, a nechci se vracet někam, kde bych takovou možnost neměl," zdůraznil Weiss.

Rodák z Bratislavy zamířil k Citizens v roce 2006 z Interu Bratislava. V anglickém klubu se ale neprosadil a putoval po různých hostováních. Pokud si jej Rangers budou chtít nechat natrvalo, může přestup zkomplikovat jejich špatná finanční situace.

Autor: Filip Kubaliak / denniksport.sk

Komentáře (481)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele