Tomáš Ujfaluši Články

Další články

Ujfaluši se do Florencie dodnes vrací, tým Fiorentiny plánoval v Praze navštívit

Zatímco většina českých diváků zřejmě bude ve středečním finále fotbalové Evropské konferenční ligy v pražském Edenu fandit West Hamu s reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem, někdejší obránce Tomáš Ujfaluši bude přát svému bývalému klubu Fiorentině s Antonínem Barákem.

Praha odhalila trofej pro vítěze Konferenční ligy, u ceremonie byli Fousek s Ujfalušim

Předseda Fotbalové asociace ČR Petr Fousek a bývalý český reprezentant Tomáš Ujfaluši dnes dopoledne v Praze vedle Rudolfina slavnostně odhalili trofej pro vítěze středečního finále druhého ročníku Evropské konferenční ligy, v němž se na stadionu v Edenu utkají West Ham s Fiorentinou.

Vyhrát hlavičkový souboj s Ibrahimovićem skoro nešlo, vzpomíná Ujfaluši

Tomáš Ujfaluši dlouhé roky patřil do základní sestavy české reprezentace, na klubové úrovni hrával za Hamburk, Fiorentinu, Atlético Madrid nebo Galatasaray. Během kariéry sváděl souboji s Lionelem Messim, Cristianem Ronaldem nebo Zlatanem Ibrahimovićem, jak na ně vzpomíná a co dělá dnes?

Festival představí filmy propojující téma společnosti a fotbalu

Po vzoru světových metropolí se dnes uskuteční v pražských Kasárnách Karlín první fotbalový festival věnovaný především filmu. V rámci programu akce s podtitulem Fotbal je film se uskuteční hlavně filmové projekce, ale také divadlo, diskuse či výstava fotografií. Cílem festivalu je poukázat na každodenní přesah fotbalu do společnosti, řekli ČTK organizátoři festivalu z iniciativy Fotbal pro rozvoj.

Ujfaluši míří do vedení Sparty, bude vypomáhat se skautingem

Bývalý obránce české reprezentace Tomáš Ujfaluši se vrací do Sparty. Sedmatřicetiletý někdejší fotbalista, který na Letné ukončil před dvěma lety kariéru, bude působit ve vedení klubu a měl by pomáhat se skautingem a hledáním posil. Informoval o tom deník Blesk.

Ujfaluši hraje za Průhonice, chce se věnovat hlavně dceři

Bývalý reprezentant Tomáš Ujfaluši se stáhl z vrcholového fotbalu a chodí si občas zahrát jen krajskou soutěž za Spartak Průhonice. Chce se hlavně naplno věnovat dceři Kateřině. Nevyloučil však, že by se v budoucnu do profesionálního fotbalu vrátil v nějaké manažerské funkci, kterou si v minulé sezoně vyzkoušel v Galatasarayi.

Ujfaluši: Trenéřina ne, ale mám nutkání se vrátit do Česka

Bývalý reprezentant Tomáš Ujfaluši je po skončení aktivní kariéry na rozcestí. Šestatřicetiletý bronzový medailista z Eura 2004 v Portugalsku váhá nad tím, co dál, a zatím má jasno jedině v tom, že svoji budoucnost nevidí na pozici trenéra.

Tomáš Ujfaluši se v Rýmařově rozloučil s kariérou

Beneficí s účastí sedmi bronzových medailistů z mistrovství Evropy 2004 dnes v rodném Rýmařově symbolicky skončila kariéra bývalého českého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho. Exhibiční zápas před zhruba patnácti stovkami diváků přinesl jeho výběru vítězství 8:7.

Ujfaluši bude pracovat jako funkcionář pro Galatasaray

Bývalý reprezentant Tomáš Ujfaluši se po nedávném konci hráčské kariéry bude věnovat práci funkcionáře v Galatasarayi, kde dříve hrál. Pětatřicetiletý Ujfaluši, který před dvěma týdny kariéru uzavřel ve Spartě, bude od ledna v tureckém velkoklubu poradcem pro fotbalové záležitosti u prvního týmu.

Ujfaluši: Zdraví mám jen jedno, proto dávám fotbalu sbohem

Nechtěl riskovat další zhoršení stavu svého kolena. Hlavně proto se obránce Tomáš Ujfaluši odhodlal k zásadnímu kroku: ukončit v pražské Spartě svoji zdařilou kariéru. Pětatřicetiletý zadák svůj úděl nebere nijak tragicky. Těší se na další výzvy, naplno se chce věnovat dceři Kateřině a postupně začne zvažovat, co bude v životě dělat dál.

Bývalý reprezentant Ujfaluši ukončil kariéru

Bývalý český reprezentant Tomáš Ujfaluši ukončil kariéru. Zadák pražské Sparty tak učinil kvůli přetrvávajícím problémům s kolenem, které si vážně poranil loni v srpnu ještě při angažmá v Galatasarayi a při angažmá na Letné naskočil jen do dvou zápasů domácího poháru.

Ujfaluši: Sparta byla jediná varianta, chci s ní titul

Když minulý pátek obránce Tomáš Ujfaluši mluvil o svém příštím angažmá, netajil, jak rád by ještě zůstal v zahraničí. A dnes rozdával úsměvy na všechny strany, když pózoval s dresem pražské Sparty jako její největší letní posila.

Sparta získala zkušeného zadáka Ujfalušiho

Sparta získala zvučnou posilu v podobě obránce Tomáše Ujfalušiho. Pětatřicetiletý stoper přichází zadarmo jako volný hráč, který naposledy působil v Galatasarayi, ale od loňského srpna nehrál kvůli vážnému zranění kolena. Ujfaluši dnes na Letné podepsal smlouvu do konce letošní sezony s následnou roční opcí.

Ujfaluši už skoro doléčil koleno a ještě rok by rád hrál v cizině

Bývalý reprezentant Tomáš Ujfaluši už téměř doléčil vážné zranění kolena, které ho vyřadilo na deset měsíců ze hry a přispělo i k jeho nedávnému konci v istanbulském Galatasarayi. Pětatřicetiletý obránce by rád hrál ještě minimálně příští sezonu a prioritou je pro něj stále zahraničí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele