Tomáš Ujfaluši Články

Ujfaluši prodloužil v Atlétiku, nový kontrakt platí do roku 2014

Obránce Tomáš Ujfaluši prodloužil smlouvu v Atlétiku Madrid do 30. června 2014. Původní kontrakt měl vypršet v létě příštího roku. ČTK o dohodě informoval hráčův agent Dalibor Lacina.

Ujfaluši dostal za faul na Messiho dvouzápasový trest

Český obránce Tomáš Ujfaluši z Atlétika Madrid dostal za faul na barcelonskou hvězdu Lionela Messiho trest zákazu startu ve dvou utkáních. Dvaatřicetiletý hráč si může po sankci na spodní hranici sazebníku disciplinární komise oddechnout, teoreticky mohl být totiž suspendován až na dvanáct zápasů.

Schalke se zajímá o českého obránce Ujfalušiho

Bundesligový klub Schalke 04 se zajímá o českého obránce Tomáše Ujfalušiho z Atlétika Madrid, což potvrdil manažer bývalého reprezentanta Dalibor Lacina. Zatímco podle španělského listu Marca je přestup dvaatřicetiletého zadáka před dokončením, Lacina ho považuje za nepravděpodobný.

Ujfaluši vyloučil možnost návratu do reprezentace

Obránce Tomáš Ujfaluši v rozhovoru pro Nedělní Sport prohlásil, že se do reprezentace už nevrátí. O jeho možném zařazení do národního mužstva, které na podzim čekají zápasy kvalifikace mistrovství Evropy, v týdnu hovořil trenér Michal Bílek.

Ujfaluši přemýšlí nad další kariérou. S reprezentací nepočítá

I během dovolené v obránci Tomáši Ujfalušim stále doznívají dojmy z tři týdny starého triumfu jeho Atlétika Madrid v Evropské lize. Dvaatřicetiletý zadák také přemýšlí nad tím, jakým směrem se za rok bude ubírat jeho kariéra, protože mu po další sezoně ve španělském klubu končí smlouva.

Ujfaluši měl po triumfu v Evropské lize slzy na krajíčku

Jeden z nejkrásnějších momentů ve své fotbalové kariéře prožil obránce Atlétika Madrid Tomáš Ujfaluši poté, co jeho tým ve středu večer vyhrál druhou nejprestižnější klubovou soutěž starého kontinentu Evropskou ligu. Deníku Sport a ČTK řekl, že měl po závěrečném hvizdu slzy na krajíčku a těší se na oslavy s fanoušky v Madridu.

Ujfaluši: Myslím si, že to byl náš nejlepší výkon v sezoně

Atletiko Madrid se včera stalo prvním klubem, který v letošní sezoně dokázal v rámci Primera Division porazit Barcelonu. Klub z hlavního města Španělska vyhrál 2:1 a jeho hráči po zápase rozdávali úsměvy na všechny strany...

Ujfaluši se po porážce omluvil fanouškům Atlétika za vyloučení

Český obránce Tomáš Ujfaluši z Atlétika Madrid byl vyloučen už v 21. minutě utkání středečního osmifinále Španělského poháru na hřišti fotbalistů druholigové Huelvy. Klub z hlavního města oslabení nezvládl a po ostudné prohře 0:3 se hráči včetně Ujfalušiho omlouvali fanouškům.

Galatasaray se prý zajímá o Ujfalušiho a Šimůnka

Galatasaray Istanbul hledá posily do obrany a podle tureckých médií má zájem o dva české fotbalisty. Spoluhráči momentálně zraněného útočníka Milana Baroše by se prý mohli stát Tomáš Ujfaluši z Atlétika Madrid či Jan Šimůnek z Wolfsburgu.

Tyto chyby už nesmíme opakovat, uvědomuje si Casillas

Real Madrid zvládl včerejší derby s Atletikem a po dvou hodinách se znovu dotáhl na rozdíl jediného bodu k Barceloně. Bílý balet dlouho držel otěže zápasu pevně ve svých rukou, v závěru se ale nakonec musel o tři body strachovat. Brankář Iker Casillas moc dobře ví, že podobné chyby jeho spoluhráči již nesmí opakovat...

Bránit musíme všichni, nabádá Ujfaluši

Atletiko Madrid letos výsledkově strádá, jedním z hlavních důvodl je špatná hra směrem dozadu. Uvědomuje si to i Tomáš Ujfaluši, který ale upozorňuje spoluhráče, že defenziva musí být záležitostí celého týmu.

Ujfaluši má z rozhodnutí soudu zaplatit Seville 22 milionů korun

Český fotbalista Tomáš Ujfaluši musí zaplatit 875.000 eur (22 milionů korun) a soudní výlohy týmu FC Sevilla za to, že loni v létě porušil předběžnou dohodu o smlouvě a místo do Sevilly přestoupil do Atlétika Madrid. O rozhodnutí soudu, proti němuž se jednatřicetiletý obránce může odvolat, dnes informovala Sevilla na svém webu.

Ujfaluši: Můj konec v reprezentaci je nezvratný a definitivní

Obránce Tomáš Ujfaluši neplánuje, že by se někdy vrátil do národního týmu, a jeho rozhodnutí uzavřít reprezentační kariéru je nezvratné. 31letý hráč Atlétika Madrid to řekl v rámci dnešní tiskové konference Fotbal pro rozvoj. Ujfaluši je dlouhodobým patronem tohoto charitativního projektu, který má za cíl pomáhat mladým keňským fotbalistům.

Ujfalušiho těší zájem Juventusu, ale zůstane v Atlétiku

Tomáš Ujfaluši odmítl možnost, že by přestoupil do Juventusu Turín, který se o něj podle italských médií zajímá. Český obránce prohlásil, že je naprosto spokojen v Atlétiku Madrid, kde loni v létě podepsal tříletou smlouvu. Do italské ligy by se sice ještě rád vrátil, ale opět v dresu Fiorentiny, za kterou hrál čtyři roky.

Výkonný výbor vyřadil z národního týmu šest hráčů

Fotbalisté Tomáš Ujfaluši, Milan Baroš, Radoslav Kováč, Martin Fenin, Marek Matějovský a Václav Svěrkoš byli vyřazeni z národního týmu. Rozhodl o tom dnes výkonný výbor svazu. Důvodem je účast těchto hráčů na večírku po prohře se Slovenskem v kvalifikaci o postup na mistrovství světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele