Sivok byl před zápasem nervózní, v poločase se s trenérem smál

Kapitán Tomáš Sivok jako jediný ze současných reprezentantů pamatoval poslední zápas na hřišti San Marina. Tehdy z lavičky sledoval, jak jeho spoluhráči dobývají obranu soupeře a o výhře 3:0 rozhodli až ve druhé půli. Proto byl moc rád, že dnes Češi zvládli duel s outsiderem mnohem lépe a výhru 6:0 si zajistili už v první půli.

Snad si kluci schovali góly i na San Marino, doufá Sivok

V přípravném utkání s Litvou dali čeští fotbalisté stejně gólů jako v předešlých třech zápasech dohromady. Kapitán Tomáš Sivok proto po výhře 3:0 doufá, že si tým schoval nějaký gól i na nedělní kvalifikační duel v San Marinu.

Plný menší stadion je lepší než velký a prázdný, řekl Sivok

V zahraničí čeští reprezentanti hrají ve velkých arénách pro desetitisíce fanoušků, ve středu se ale s národním týmem představí v Ústí nad Labem, kde místní druholigový celek má stadion pro 4000 lidí. Podle reprezentačního kapitána Tomáše Sivoka je ale hlavní, že se povedlo hlediště vyprodat.

Sivok, Skalák a Hořava s Dánskem hrát nebudou, dostali volno

Česká reprezentace se bude připravovat na úterní přípravné utkání s Dánskem v Mladé Boleslavi již bez trojice Tomáš Sivok, Jiří Skalák a Tomáš Hořava. Ti dostali od trenéra Karla Jarolíma volno a vracejí se do klubů.

S Bursasporem by to mělo být v pořádku, věří stoper Sivok

Stoperu Tomáši Sivokovi zřejmě nic nebrání v tom, aby mohl za reprezentaci nastoupit v pátečním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Norsku. Jeho klub Bursaspor si sice nepřál, aby po zranění lýtka za český celek hrál, ale nakonec s vedením národního týmu zřejmě našel společnou řeč.

V Bursasporu si nepřáli, aby Sivok odjel na reprezentaci

Reprezentant Tomáš Sivok přijel na sraz národního týmu i přesto, že si to v jeho klubu Bursasporu nepřáli. Vedení by raději vidělo svého stopera po zranění lýtka trénovat a připravovat se na náročný program. Zkušený obránce už je ale v pořádku a chce v důležitém kvalifikačním utkání s Norskem hrát. Věří, že vedení reprezentace nakonec najde s tureckou stranou společnou řeč.

Proti Ázerbájdžánu to musíme zvládnout, uvedl stoper Sivok

Zkušený stoper Tomáš Sivok si je vědom toho, že čeští fotbalisté musí úterní zápas proti Ázerbájdžánu v Ostravě zvládnout, jinak si kvalifikaci mistrovství světa po třech kolech hodně zkomplikují.

Němci hrají jako na počítači, ale trenér má plán, culil se Sivok

Ačkoli český reprezentant Tomáš Sivok už během kariéry zažil leccos, v sobotu ho čeká svátek. Se spoluhráči vyzve úřadující mistry světa Němce, ke kterým má velký respekt. Jejich výkon přirovnal k počítačové hře. Ale i tak věří, že Češi mají šanci uspět. Trenér Karel Jarolím má prý připravený plán, který by mohl fungovat.

Také Sivok přemýšlel o konci v reprezentaci, ale ještě má chuť

Také stoper Tomáš Sivok v létě zvažoval konec v české reprezentaci. Ale ještě má prý chuť národnímu týmu pomoci. Nepřipouští si, že je momentálně nejzkušenějším hráčem výběru trenéra Karla Jarolíma a nezabývá se tím, zda dostane kapitánskou pásku. Sám by ji ponechal Markovi Suchému.

Štěstí jsme si vybrali proti Chorvatsku, řekl Sivok po Turecku

Obránce Tomáše Sivoka mrzelo, že čeští fotbalisté nezvládli klíčový zápas s Tureckem a po prohře 0:2 na mistrovství Evropy skončili už v základní skupině. Podle stopera Bursasporu ale výběru Pavla Vrby chybělo štěstí, které si vybral při předchozí remíze 2:2 s Chorvatskem.

Podle Sivoka je důležité, že Češi mají stejné skóre jako Turci

Reprezentanta Tomáše Sivoka sice mrzí, že se spoluhráči nedovedl zápas se Španělskem na mistrovství Evropy k bezbrankové remíze, klíčové podle něj je, že se neprohrálo vyšším rozdílem a Češi tak mají v tabulce shodné skóre s Turky. Právě mezi nimi by se totiž mohlo rozhodovat o postupu. I proto bylo lepší zvolit opatrnou defenzivní taktiku.

Podle Sivoka je hra se Španěly náročnější psychicky než fyzicky

Stoper Tomáš Sivok už začíná být unavený z dlouhé přípravy a nejraději by s českými fotbalisty vstoupil do evropského šampionátu už dnes. Pondělní duel proti obhájcům titulu Španělům považuje za nejtěžší možný začátek turnaje. Klíčové podle něj bude, jak národní tým zvládne souboj s velkým favoritem v hlavách, protože většinu času asi bude hrát bez míče.

Sivok chce, aby se tým na ME vymanil z role outsidera

Podle stopera Tomáše Sivoka bude česká reprezentace na mistrovství Evropy ve své skupině za outsidera. Věří však, že současný tým má na to se z této role vymanit a stejně jako před čtyřmi lety postoupit. Současné mužstvo totiž Sivok nepovažuje za slabší, naopak se domnívá, že může být ještě lepší.

Sivok poslal do šance Ibrahimovice, pak to odčinil asistencí

Stoper Tomáš Sivok v úvodu úterního přípravného utkání ve Švédsku chybou v rozehrávce připravil stoprocentní šanci Zlatanu Ibrahimovičovi a oddychl si, že brankář Tomáš Vaclík hvězdného kanonýra vychytal. Poté ale zastupující kapitán fotbalové reprezentace zaváhání napravil a gólovou asistencí přispěl k remíze 1:1. V prvním poločase se Sivok navrch ještě dostal do křížku s Ibrahimovičem...

Podle Sivoka čeká reprezentaci nejlepší útočník od Eura 2012

Podle stopera Tomáše Sivoka čeká české fotbalisty v úterním přípravném utkání ve Švédsku nejnebezpečnější útočník od čtvrtfinále Eura 2012 a souboje s Portugalcem Cristianem Ronaldem. Reprezentanti budou ve Stockholmu čelit domácímu kanonýrovi Zlatanu Ibrahimovićovi...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele