Rosický se při návratu znovu zranil, mimo hru má být šest týdnů

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický má znovu zdravotní problémy. Podle britských médií si během sobotního návratu do sestavy Arsenalu po osmi měsících poranil stehenní sval a mimo hru by měl být až šest týdnů. Dnes ho čekají další vyšetření.

Rosický po více než osmi měsících nastoupil za Arsenal

Záložník Tomáš Rosický po více než osmi měsících nastoupil za Arsenal. Kapitán české reprezentace při dnešní výhře 2:1 ve 4. kole Anglického poháru proti Burnley odehrál 19 minut. Jeho spoluhráč Petr Čech tentokrát přepustil místo v bráně Davidu Ospinovi.

Rosický podle Wengera ještě o víkendu nebude Arsenalu k dispozici

Přestože se uzdravený kapitán české reprezentace Tomáš Rosický vrátil do tréninku Arsenalu, k nedělnímu utkání na hřišti Stoke podle trenéra Arséna Wengera ještě s největší pravděpodobností nebude k dispozici. Kouč lídra Premier League nevyloučil, že český záložník před svým návratem odehraje ještě zápas za juniorku londýnského týmu.

Rosický po zranění opět trénuje s Arsenalem

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický se po srpnové operaci kolena vrací do tréninku Arsenalu. Kouč Arséne Wenger to oznámil na dnešní tiskové konferenci před středečním zápasem anglické ligy proti Liverpoolu.

Podle Wengera bude Rosický připraven až na konci ledna

Manažer Arsenalu Arséne Wenger asi o měsíc oddálil očekávaný návrat reprezentačního kapitána Tomáše Rosického. Pětatřicetiletý český záložník, který po operaci kolena od začátku listopadu trénuje individuálně, podle něho bude k dispozici až na konci ledna.

Rosický dostal od lékaře povolení začít po zranění s tréninkem

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický zažehnal zdravotní problémy, které ho trápily od konce minulé sezony, a dostal od lékařů povolení začít s tréninkem. Podle informací britských listů Daily Mail a Daily Mirror by se však k prvnímu týmu Arsenalu měl připojit až v lednu, až dožene tréninkové manko.

Vrba mluvil s Barošem, jeho návrat do reprezentace nevyloučil

Trenér české reprezentace Pavel Vrba potvrdil, že se bavil s bývalým kanonýrem národního týmu Milanem Barošem o jeho možném návratu směrem k mistrovství Evropy. Rozhodující prý bude, jak současné opoře Mladé Boleslavi vydrží zdraví a forma během zimní přestávky, pak by se Baroš mohl objevit v nominaci na březnové přípravné zápasy.

Rosický se podle Wengera vrátí na trávníky asi až na přelomu roku

Záložník Arsenalu a kapitán reprezentace Tomáš Rosický se po zranění kolena vrátí na trávníky zřejmě až okolo Nového roku. Na dnešní tiskové konferenci to naznačil trenér "Kanonýrů" Arséne Wenger.

Rosický je v jedenáctce nejdéle zraněných hráčů anglické ligy

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický se dostal do jedenáctky nejdéle zraněných hráčů anglické ligy v 21. století. Společně s čtyřiatřicetiletým záložníkem jsou v imaginárním týmu marodů i jeho spoluhráč z Arsenalu Theo Walcott nebo už bývalý hráč "Kanonýrů" Abou Diaby.

Rosický možná nestihne ani říjnovou kvalifikaci

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický kvůli zranění kolena nejspíš nestihne ani říjnové zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Tureckem a v Nizozemsku. Čtyřiatřicetiletý záložník, který se v srpnu podrobil artroskopické operaci, to prohlásil v rozhovoru pro deník Sport.

Kapitán Rosický po operaci nestihne zářijovou kvalifikaci

Česká reprezentace bude v zářijové části kvalifikace o postup na mistrovství Evropy postrádat Tomáše Rosického. Kapitán národního týmu je po artroskopické operaci kolena, kvůli jehož zranění vynechal i celou přípravu s Arsenalem. Serveru iDnes.cz to řekl hráčův manažer Pavel Paska, rekonvalescence si podle něj vyžádá pauzu na další čtyři až osm týdnů...

Rosický kvůli zraněnému kolenu nestihne začátek sezony

Reprezentační kapitán Tomáš Rosický bude Arsenalu kvůli zraněnému kolenu chybět v úvodu nové sezony. Čtyřiatřicetiletého fotbalistu podle trenéra Arséna Wengera čeká čtyř až pětitýdenní pauza.

Rosický léčí koleno a nebude hrát s Arsenalem v Singapuru

Bez Tomáše Rosického zahájí Arsenal v příštím týdnu v Singapuru herní přípravu na novou sezonu. Kapitán české reprezentace zůstane v Londýně, aby doléčil zranění kolena. Do Asie naopak vyrazí se svým novým týmem brankář Petr Čech. Po přestupu z Chelsea si může odbýt premiéru v dresu "Kanonýrů" ve středečním zápase proti výběru hráčů Singapuru.

Výhru jsme Islandu darovali, mrzelo kapitána Rosického

Podle kapitána českých reprezentantů Tomáše Rosického byl kvalifikační zápas na Islandu jasně remízovým, bohužel hosté vlastními hrubými chybami darovali soupeři výhru 2:1, která zkomplikovala boj o postup na Euro 2016. Záložník Arsenalu však odmítá paniku.

Rosický: Pokud bychom hráli jako s Lotyšskem, nemáme šanci

Kapitán Tomáš Rosický tuší, že pokud by čeští reprezentanti předvedli v pátečním utkání kvalifikace mistrovství Evropy na Islandu stejný výkon jako v březnu při domácí remíze 1:1 s Lotyšskem, neměli by šanci. Záložník Arsenalu ale věří, že v jubilejním 100. reprezentačním zápase dosáhne s národním týmem na tři body.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele