Máme tam dobré věci, ale i strašné, smál se Rosický po výhře

Ačkoli čeští fotbalisté už podruhé v přípravě na mistrovství Evropy vyhráli, když v Innsbrucku porazili Rusko 2:1, kapitán Tomáš Rosický výsledky nepřeceňuje. Je si totiž vědom, že vedle mnoha pozitiv jsou v české hře také velké chyby, na které by svěřenci trenéra Pavla Vrby mohli na turnaji ve Francii doplatit.

Kadlec by ve Spartě uvítal i Rosického, přemlouvat ho ale nebude

Obránce Michal Kadlec se po osmi letech v cizině vrátil do pražské Sparty s cílem pomoci týmu k titulu a k návratu do Ligy mistrů. Věří, že by mohl jít příkladem i Tomáši Rosickému, který po konci v Arsenalu rovněž koketuje s myšlenkou na návrat, ale spoluhráče z reprezentace přemlouvat nebude.

Rosický se cítil dobře, ví však, že ho prověří až Rusko

Po dlouhých 11 měsících odehrál kapitán reprezentace Tomáš Rosický více než poločas seniorského utkání. A vypadal, jako by kvůli zdravotním potížím vůbec žádnou pauzu neměl. Opět byl hlavním motorem akcí české hry a svými kousky bavil nezaujaté rakouské publikum. I jeho zásluhou Češi porazili Maltu 6:0.

Je pořád skvělý, chválí Rosického spoluhráči z reprezentace

Ačkoli Tomáš Rosický odehrál v této sezoně za hlavní tým Arsenalu jen 19 minut, spoluhráči z národního týmu nemají pochyb o tom, že bude znovu patřit mezi klíčové hráče reprezentace. Stačilo jim pár tréninků, aby se přesvědčili, že je stále výjimečným hráčem.

Rosický se teď soustředí na Euro, ale Sparta pro něj bude téma

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický po odchodu z Arsenalu myslí jen na letní mistrovství Evropy a svou klubovou budoucnost nyní pustil z hlavy. Pětatřicetiletý záložník však přiznal, že pražská Sparta, která o jeho návrat hodně stojí, pro něj bude téma.

Ščasný už mluvil s Rosickým, s přílišným oslabováním nepočítá

Fotbalisté Sparty sice nesplnili hlavní cíl a nezískali mistrovský titul, trenér Zdeněk Ščasný přesto hodnotí uplynulou sezonu jako nesmírně úspěšnou. Zejména proto, že s týmem postoupil až do čtvrtfinále Evropské ligy. Osmapadesátiletý kouč také prozradil, že už mluvil se záložníkem Tomášem Rosickým, který by se mohl po odchodu z Arsenalu vrátit na Letnou.

Rosický po sezoně odejde z Arsenalu

Záložník Tomáš Rosický po sezoně odejde po deseti letech z Arsenalu. Na dnešní tiskové konferenci to prohlásil trenér londýnského klubu Arséne Wenger. Spolu s kapitánem české fotbalové reprezentace skončí také Mathieu Flamini s Mikelem Artetou.

Rosický poprvé vydržel celých 90 minut

Český záložník Tomáš Rosický si po návratu k fotbalu po dvouměsíčním svalovém zranění potřetí zahrál za juniorku Arsenalu a poprvé strávil na trávníku celých 90 minut. Kapitán české reprezentace, jenž doufá ve start na červnovém mistrovství Evropy ve Francii, přispěl k vítězství výběru do 21 let nad Blackburnem 2:1.

Rosický a Wilshere nastoupili za juniorku Arsenalu

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický se po dvouměsíčním svalovém zranění znovu vrátil na trávník. Pětatřicetiletý záložník dnes odehrál poločas za juniorku Arsenalu v duelu proti mladíkům Newcastlu a připsal si asistenci. Pětačtyřicetiminutovku s ním na hřišti vyhrál Arsenal 3:1.

Rosický je podle Wengera už připraven nastoupit za juniorku

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický by po zranění mohl již nastoupit za juniorský tým Arsenalu. Na tiskové konferenci to připustil trenér londýnského celku Arséne Wenger.

Čech i Rosický se po zranění dnes naplno vrátí do tréninku

Brankář Petr Čech se po zranění lýtka naplno zapojí do dnešního tréninku Arsenalu. Zatím ale není jisté, zda bude v týmu už pro sobotní ligový duel s Watfordem. V plné zátěži už je také reprezentační kapitán Tomáš Rosický. Na dopolední tiskové konferenci to oznámil kouč londýnského klubu Arséne Wenger.

Vrba: Naděje, že bude Rosický zdravotně fit, je větší a větší

Rekonvalescence zraněného kapitána reprezentace Tomáše Rosického probíhá dobře. Záložník Arsenalu už začal běhat a dokonce i trénovat s míčem a jeho stav se zlepšuje. Trenér národního týmu Pavel Vrba věří, že se pětatřicetiletý středopolař v dubnu zapojí do zápasů, a stále se nevzdává jeho případné nominace na červnové mistrovství Evropy ve Francii.

Rosický bude mimo dva až tři měsíce, prohlásil Wenger

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický bude kvůli zranění stehenního svalu mimo hru dva až tři měsíce. Na dnešní tiskové konferenci to prohlásil trenér Arsenalu Arséne Wenger. Výrazně je tak ohrožen i start pětatřicetiletého záložníka na červnovém mistrovství Evropy.

Rosický má údajně trhlinu ve svalu a sezona pro něj asi skončila

Pro kapitána české reprezentace Tomáše Rosického zřejmě skončila sezona. Vyšetření zranění ze sobotního utkání podle deníku Sun odhalilo trhlinu ve stehenním svalu, což si vyžádá léčbu v řádu měsíců. Výrazně je tak ohrožen i start záložníka Arsenalu na červnovém mistrovství Evropy.

Vrba nechce u Rosického zranění dělat předčasné závěry

Trenér české reprezentace Pavel Vrba nechce dělat v případě zranění kapitána týmu Tomáše Rosického předčasné závěry. Počká si na výsledky vyšetření záložníka Arsenalu a až pak se rozhodne, zda bude s ním bude nadále počítat pro účast na mistrovství Evropy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele