Rosického zranění není vážně, na Hull by měl být připraven

Zranění lýtka kapitána české reprezentace Tomáše Rosického, kvůli němuž vynechal pondělní kvalifikační utkání v Kazachstánu, zřejmě nebude vážné. Podle manažera Arsenalu Arséna Wengera by čtyřiatřicetiletý záložník měl být připraven na sobotní zápas anglické ligy proti Hullu.

Rosického čekají dvě premiéry - umělá tráva a Kazachstán

Kapitána české reprezentace Tomáše Rosického čekají v pondělí v Astaně hned dvě premiéry. V kvalifikaci mistrovství Evropy poprvé nastoupí proti reprezentaci Kazachstánu a v Astaně si také po letech zahraje na umělém povrchu.

Rosický: Šest bodů je skvělých, ale pořád máme velké rezervy

Kapitán Tomáš Rosický si pochvaluje parádní vstup reprezentace do kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. Je nadšený, že Češi dokázali vyhrát 2:1 oba úvodní zápasy skupiny v září s Nizozemskem i v pátek v Turecku, zároveň ale stále vidí ve výkonu velké rezervy. Především v technickém pojetí.

Rosický: Situaci v Arsenalu neřeším, stejně je teď vše zavřené

Tomáš Rosický zatím neřeší svou situaci v Arsenalu, kde v úvodu ročníku převážně jako náhradník nastupuje až na poslední minuty. Podle kapitána české reprezentace nejde dělat nic jiného, než čekat na šanci, protože přestupové okno se znovu otevře až v lednu.

Rosický před Nizozemskem: Do každého zápasu jdu vyhrát

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický se před zahajovacím zápasem evropské kvalifikace proti bronzovým medailistům z mistrovství světa a favoritům Nizozemcům nechce spokojit s remízou, protože pokaždé hraje na vítězství. Se spoluhráči se v minulých dnech snažil odstranit chyby z neúspěšné generálky proti USA (0:1) a věří, že to bude v úterý vidět.

Děláme strašně moc technických chyb, trápí kapitána Rosického

Technické chyby. To je podle kapitána české reprezentace Tomáše Rosického hlavní důvod, proč se národní tým výsledkově i herně trápí. I středeční domácí porážka 0:1 v přípravě s USA podle něj ukázala, že Češi často potřebují o dotyk s míčem více než soupeř, a proto se hůře prosazují.

Rosického mrzí, že v nové sezoně v Arsenalu nedostal šanci

Kapitán Tomáš Rosický jakoby symbolizoval malé herní vytížení krajánků v české reprezentaci. V Arsenalu za šest soutěžních zápasů nové sezony odehrál jen 21 minut a připouští, že ho vysedávání na lavičce hodně trápí. O to víc, že cítí, že by "Kanonýrům" mohl na hřišti pomoci.

Letos chci s Arsenalem vyhrát Premier League, vyhlašuje Rosický

Arsenal v květnu ukončil devítileté čekání na trofej. U zisku FA Cupu byl i český záložník Tomáš Rosický, který hodlá ve sbírání vavřínů pokračovat. Už zítra může londýnský celek získat anglický superpohár v zápase s Manchesterem City, Rosický však míří ještě výše - na titul v Premier League.

Čech podeváté získal Zlatý míč, jarní část však vyhrál Rosický

Brankář Petr Čech popáté za sebou ovládl novinářskou anketu Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu České republiky. Dvaatřicetiletý gólman londýnské Chelsea vyhrál již podeváté v osmnáctileté historii hlasování. Druhé místo obsadil se ztrátou pouhých 21 bodů Tomáš Rosický z Arsenalu.

Reprezentaci bude ve Finsku kvůli nemoci chybět kapitán Rosický

Česká reprezentace se ve středečním přípravném zápase ve Finsku bude muset obejít bez kapitána Tomáše Rosického. Záložník Arsenalu dnes dopoledne neodletěl s týmem do Helsinek kvůli nemoci. Žádný náhradník se narychlo povolávat nebude, trenér Pavel Vrba tak má k dispozici 17 hráčů.

Rosický po finále poháru cítil únavu jak po dvou zápasech

Český záložník Tomáš Rosický sice ve finále Anglického poháru nastoupil na posledních patnáct minut, po výhře 3:2 po prodloužení nad Hullem měl však pocit, jako by odehrál dva zápasy. Ani únava však třiatřicetiletému fotbalistovi nezkazila radost z prvního triumfu s londýnským klubem.

Rosický chce vyhrát Anglický pohár pro mladíky v Arsenalu

Arsenal má po postupu do finále Anglického poháru velkou šanci ukončit devítileté čekání na trofej. Vítězství by navíc podle záložníka Tomáše Rosického mohlo být pro mladé hráče londýnského celku odrazovým můstkem k dalším úspěchům.

Rosický možná kvůli kotníku přijde o derby s Chelsea

Anglickou ligu čeká v sobotu londýnské derby Chelsea - Arsenal. Možný duel reprezentačního brankáře Petra Čecha s kapitánem Tomášem Rosickým, jehož start je však ohrožen kvůli problémům s kotníkem, může výrazně napovědět v boji o titul.

Rosický po Norsku: Byly tam dobré věci, ale i hodně špatné

Rozpolcené dojmy měl kapitán české reprezentace Tomáš Rosický po remíze 2:2 v přípravném utkání s Norskem, které bylo premiérou pod Pavlem Vrbou. Ve hře viděl hodně pozitiv, ale také řadu nedostatků. Je však přesvědčen, že jde jen o to, jak hráči budou schopni plnit Vrbovy taktické pokyny.

Arsenal oznámil prodloužení smlouvy s Rosickým, délku nesdělil

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický definitivně zůstává v Arsenalu. Londýnský klub dnes oznámil podpis nové smlouvy, její délku však nezveřejnil. Podle hráčova manažera Pavla Pasky ze společnosti ISM je kontrakt uzavřen do léta 2016.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele