Rosický chce stihnout začátek jara a nevyloučil ani reprezentaci

Záložník Tomáš Rosický, který se zotavuje po vleklém zranění, věří, že stihne první jarní zápas Sparty proti Rostovu v Evropské lize. Nevyloučil ani návrat do národního týmu, přestože podle vlastních slov do výběru trenéra Karla Jarolíma už nepatří.

Sparta odletěla na soustředění do Španělska i s Rosickým

Sparťané dnes odletěli na soustředění ve Španělsku. Do Málagy odcestoval i Tomáš Rosický, chybět podle klubového webu budou naopak zranění Martin Frýdek, David Březina s Ondřejem Zahustelem a také Costa, který se s reprezentací Zimbabwe chystá na mistrovství Afriky.

Zraněný Rosický si už na podzim za Spartu zřejmě nezahraje

Zraněný záložník Tomáš Rosický už si s největší pravděpodobností za Sparty na podzim nezahraje. Trenér Pražanů David Holoubek po dnešní bezbrankové remíze v Liberci připustil, že na Letné s návratem šestatřicetiletého středopolaře počítají spíše až na jaře.

Zmrhal by si rád zahrál proti Rosickému, kterého měl za vzor

Záložník Jaromír Zmrhal vloni na podzim zajistil fotbalistům Slavie jediným gólem domácí výhru 1:0 nad Spartou a před nedělním derby na Letné si přeje, aby se mu něco podobného povedlo znovu. Také doufá, že si zahraje proti hvězdnému záložníkovi Tomáši Rosickému, který se nedávno po letech vrátil na Letnou a po dohnání tréninkového manka by mohl proti Slavii nastoupit.

Rosického potěšilo přivítání fanoušků, ale ne výkon Sparty

Fanoušci Sparty si více než dnešní zápas 6. kola první ligy s Mladou Boleslaví užili návrat odchovance a jedné z největších klubových postav Tomáše Rosického. Bouřlivě ho vítali při rozcvičce i nástupu na trávník. Reprezentačního kapitána tím potěšili.

Rosický nikdy nezapomněl, který klub ho vychoval pro fotbal

Jediné, co mohlo kapitánovi české reprezentace Tomášovi Rosickému zabránit v návratu do Sparty po 15 letech, by byl konec kariéry. I o něm po neúspěchu na mistrovství Evropy přemýšlel, ale poslední měsíc už byl přesvědčený, že znovu oblékne dres týmu, ve kterém vyrostl pro velký fotbal. Čekal jen, až bude úplně zdravý.

Rosický nakonec ve Spartě podepsal dvouletý kontrakt

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický se na dva roky vrací do Sparty. Pražský klub ho právě představil na tiskové konferenci jako novou posilu. Pětatřicetiletý záložník po minulé sezoně skončil po deseti letech v Arsenalu a od mistrovství Evropy se zotavoval ze svalového zranění. O své budoucnosti v reprezentaci se zatím Rosický nerozhodl...

Jarolím se naplno ujal reprezentace a chce se spojit s Rosickým

Role trenéra reprezentace se Karel Jarolím ujal teprve v pondělí, přesto už stihl první inspekční cestu do Švýcarska na zápas Basileje s brankářem Tomášem Vaclíkem a obráncem Markem Suchým. Nabitý program ho čeká i nadále, když o víkendu zamíří do Dánska. Rád by se také spojil s kapitánem Tomášem Rosickým, který zvažuje svou další budoucnost.

Očima fanouška: Češi v Rosickém ztratí především lídra

Jeho kariéru lemují zranění asi stejně pravidelně, jako lemují naše dálnice svodidla. I proto Tomáš Rosický nikdy neměl pořádnou šanci rozvinout se do pozice lídra českého reprezentačního výběru, byť nosil kapitánskou pásku. Na letošním Euru ovšem ukázal, že pásku má na ruce právem. Ukázal se jako pravý vůdce a i díky němu dokázali Češi zvrátit utkání s Chorvatskem.

Zraněný Rosický zůstane s týmem, o budoucnosti se rozhodne po ME

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický sice na evropském šampionátu kvůli zranění stehenního svalu z pátečního utkání s Chorvatskem dohrál, s týmem ale hodlá zůstat ve Francii až do doby, kdy v turnaji skončí. O své budoucnosti v národním celku i dalším klubovém působišti se pětatřicetiletý záložník rozhodne po mistrovství.

Rosický má trhlinu ve svalu a evropský šampionát pro něj skončil

Pro kapitána české reprezentace Tomáše Rosického mistrovství Evropy ve Francii skončilo. Dnešní vyšetření v Tours ukázalo, že pětatřicetiletý záložník má částečnou trhlinu ve stehenním svalu, který si poranil v závěru pátečního druhého utkání základní skupiny s Chorvatskem. Léčba potrvá tři až šest týdnů.

Rosický vyloučil start s Tureckem a téměř jistě na Euru skončil

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický vyloučil svůj start v úterním závěrečném duelu skupiny evropského šampionátu ve Francii s Tureckem a téměř jistě by nezasáhl v případě postupu ani do vyřazovací fáze. Pětatřicetiletý lídr národního týmu si v závěru dnešního utkání s Chorvatskem poranil zadní stehenní sval. Zápas skončil 2:2 po gólu Tomáše Necida z penalty v nastavení.

Rosický: Nepřijeli jsme jen něco zkusit, chceme být taky úspěšní

Podle kapitána Tomáše Rosického budou mít čeští reprezentanti v pondělním zahajovacím utkání evropského šampionátu proti Španělsku šanci jen tehdy, pokud všichni do jednoho podají skvělý výkon. Na turnaj se nepřijel s týmem odevzdat nebo jen něco zkusit a obhájce titulu chce na úvod pozlobit.

Rosický: Jsem strašně rád, že nás všichni považují za outsidera

Kapitán Tomáš Rosický se s českou reprezentací chystá na start na svém čtvrtém evropském šampionátu v kariéře. Velmi mu vyhovuje pozice outsiderů turnaje a věří, že se národní tým této nálepce vzepře.

Rosický: Pokud budeme takhle chybovat i na ME, jsme bez šance

Kapitána české reprezentace Tomáše Rosického po prohrané domácí generálce na mistrovství Evropy s Koreu (1:2) mrzelo, že český tým stále dělá podobné chyby. Na tom podle pětatřicetiletého záložníka musí svěřenci Pavla Vrby zapracovat, jinak nemají na francouzském šampionátu šanci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele