Máme v týmu zrádce, reagoval na poslední události Evra

Francie předvádí na světovém šampionátu bídné výkony a před posledním zápasem základní skupiny je na pokraji vyřazení. Navíc celou reprezentací otřásá aféra Nicolase Anelky, který vulgárně urážel trenéra Domenecha. Kapitán Patrice Evra však vidí problém jinde. "Musíme najít zrádce," říká.

Frustrovaného Domenecha zklamala hra i výsledek

Duel mezi Uruguayí a Francií skončil stejně jako před osmi lety v základní skupině mistrovství světa bez branek, s čím byli po zápase méně spokojeni zástupci evropského týmu. Jejich kouč Raymond Domenech byl zklamaný tím, že jeho tým nedokázal v závěru zužitkovat mírný tlak při početní výhodě.

Clichy touží po Evrově místě v reprezentaci

Levý kraj obrany patří ve francouzské reprezentaci Patrici Evrovi z Manchesteru United. S tím se však nechce smířit Gael Clichy, který se už delší dobu snaží proniknout do základní sestavy. V národním týmu si ale dosud připsal pouhé dva starty.

Reprezentanti Francie kritizují chování svých fanoušků

Patrick Vieira po včerejším přátelském zápase proti Nigérii (0:1) tvrdě kritizoval chování domácích příznivců. Vymezil se proti neustálému pískotu vůči jeho spoluhráčům, kteří v lize hrají za Lyon.

Nikoho jsem se ani nedotkl, zlobí se Evra

Pořádný pocit nespravedlnosti má Patrice Evra. Obránce Manchesteru United se po loňském utkání na hřišti Chelsea měl účastnit šarvátky se členy ochranky a jednoho z nich nakopnout, za což mu FA před několika dny vyměřila pokutu 15 tisíc liber a stop na čtyři zápasy. S tím francouzský reprezentant nesouhlasí...

Obhájit prvenství je mnohem těžší, ví Evra

Obhájcem triumfu v Lize mistrů je Manchester United. I letos mají Rudí ďáblové v nejprestižnější evropské soutěži ty největší ambice, ovšem obhajoba je vždycky těžší než první výhra. Ví to i obránce Patrice Evra.

Evra nikam neodejde. Prodloužil v Manchesteru

Fanoušci Manchesteru United se nemusejí bát, že jejich klub opustí krajní obránce Patrice Evra. Francouzský reprezentant měl na Old Trafford smlouvu už jen na příští sezónu, včera však podepsal novou čtyřletou smlouvu.

Evra budoucnost v tuto chvíli neřeší

Na sportovním bojišti toho letos Manchester United vyhrál hodně, nyní ho čeká boj na diplomatickém poli. Některá média neustále spekulují o zájmu Realu Madrid o Cristiana Ronalda, trochu v pozadí pak zůstává Patrice Evra. Francouzskému obránci přitom vyprší smlouva již za dvanáct měsíců...

Podruhé už ve finále zvítězím, věří Evra

Obránce Patrice Evru čeká příští týden druhé finále Ligy mistrů. V tom prvním musel v dresu Monaka sklonit hlavu před Portem. Letos hájí barvy Manchesteru United proti Chelsea a věří, že nejprestižnější klubovou trofej už získá.

Rudí ďáblové se po prohře s Chelsea málem poprali

Někteří fotbalisté Manchesteru United, mimo jiné ikony klubu Gary Neville a Paul Scholes, neunesli porážku 1:2 v dnešním důležitém duelu v boji o titul v anglické lize na hřišti Chelsea. Při vyklusávání po zápase se ostře pohádali s několika trávníkáři. Podle agentury Reuters zabránil rvačce jen urychlený zásah bezpečnostní služby.

Evra: Arsenal mě neděsí

Osmička účastníků čtvrtfinále letošního ročníku Ligy mistrů je od úterního večera známá a všichni nyní netrpělivě čekají na páteční los. Jedním z největších favoritů bude Manchester United, jeho obránce Patrice Evra nemá strach ze žádného soupeře a vůbec by se nebránil souboji s Arsenalem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele