Evra nikam neodejde. Prodloužil v Manchesteru

13.06.2008, 08:42
Aktuality
Fanoušci Manchesteru United se nemusejí bát, že jejich klub opustí krajní obránce Patrice Evra. Francouzský reprezentant měl na Old Trafford smlouvu už jen na příští sezónu, včera však podepsal novou čtyřletou smlouvu.

Evra přestoupil do Manchesteru v lednu 2006 z Monaka za pět milionů liber. Stal se důležitým článkem sestavy Rudých ďáblů, dosud nastoupil k osmadevadesáti utkáním, ve kterých dvakrát skóroval.

V týmu vítěze Ligy mistrů mu však za rok měla skončit stará smlouva a ostatní kluby cítily šanci na jeho získání. A když se Manchester neměl k nabídnutí nové smlouvy, začínali být fanoušci nervózní.

Uklidnila je zpráva ze včerejška – Evra podepsal novou čtyřletou smlouvu. "Patrice byl v posledních dvou sezónách důležitou součástí našeho týmu, vypracoval se v jednoho z nejlepších krajních beků na světě," ocenil hráčovy kvality manažer United Alex Ferguson.

Radost nad novou smlouvou neskrýval ani Evra. "Je pro mě ctí být součástí tohoto skvělého týmu, které vede právě Sir Ferguson. Manchester je víc než klub a já jsem hrdý, že do něj patřím," prohlásil Patrice Evra.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
j_mrazik

Jeden z nejlepších levých beků... doufám, že bude dneska hrát. Je mnohem lepší než Abidal, ale o tom už tu diskuze byla..

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž zdaleka nejsem fanoušek man utd řekl bych že je doslova nenávidím tak přesto musím uznat že je Evra asi nejlepším levým obráncem na světě-rychlý,dopředu i dozadu vyníkající,centry.Prostě má všechno

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zase velky fanusik man u ale respektujem ta a paci sa mi ze si uznal kvalitu...

ps: bohuzial je takych lud je tui malo

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

O Nasriho usiluje i Atlético

Arsenal stále nedokončil přestup Samira Nasriho z Marseille a francouzského záložníka možná vůbec nezíská. Do hry totiž vstoupilo Atlético Madrid, které chce podle španělských médií talentovaného hráče nalákat na vyšší plat

Heh, a Arsenal zase vyjde naprázdno

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Patricku

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajici!!!!!!!!!!

Jeste c.7 zustane a budem opet tym snu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele