Reprezentanti Francie kritizují chování svých fanoušků

03.06.2009, 13:07
Aktuality
Patrick Vieira po včerejším přátelském zápase proti Nigérii (0:1) tvrdě kritizoval chování domácích příznivců. Vymezil se proti neustálému pískotu vůči jeho spoluhráčům, kteří v lize hrají za Lyon.

Vieira byl viditelně znepokojený z toho, co se v ochozech stadionu v St. Etienne odehrávalo a označil počínání francouzských příznivců za nepřijatelné. Zvláště Sydney Govou a Karim Benzema se totiž u publika "těšili" speciální pozornosti.

"Chápal bych projevy nespokojenosti po odehraném zápase, v tom nevidím problém. Nerozumím ale tomu, když lidé pískají při každém dotyku lyonského hráče s míčem. Pro mě je to nepřijatelné. Všichni přece oblékáme stejný dres," řekl záložník Interu.

Ke kritickému hlasu svého spoluhráče se přidal také Patrice Evra, který se negativně na adresu fanoušků Francie vyjádřil již dříve. "Jen se potvrzuje to, co neustále opakuji. Je to vážné," řekl Evra.

Své svěřence podpořil také trenér národního týmu Raymond Domenech. "Nehrál Lyon proti St. Etienne, ale Francie proti Nigérii," dodal kouč.

Francie nyní doufá, že příští zápas proti Turecku, který se odehraje v Lyonu, bude provázet lepší atmosféra v hledišti a utkání pro domácí skončí také příznivějším výsledkem.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je jak Baník-Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Primitivove

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Govouovi měli spíš tleskat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to vážné.ale pro Francii a její nároďák když je trénuje takový střevo.Domenech je "borec"

Reagovat
smazaný uživatel

francouzští diváci jsou naprosto tragičtí, jejich inteligence v davu je na velmi nízké úrovni...důkazem je včerejšek, ale i například zápasy na Roland Garros

Reagovat
smazaný uživatel

no hrač už ide podavať a začnu niečo skandovať....su to male decka na pieskovisku nič vacej

Reagovat
$dolar$

No ty znalce , tak mi teda povez co divaci delaji na FO spatne? Chapu ze to rika strejda toho loosera Nadala, ale ....

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzi sou kkti se podivej jak povzbuzuji Monfilse.

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzští diváci rozhodně patří mezi největší pitomce v Evropě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pitomec....jsou na tom lip nez cesi i ty

Reagovat
božský John

Tak to je jasný,že budou podporovat svýho hráče než Rogera...

Reagovat
smazaný uživatel

to by se dalo pochopit, ale jejich nenávist k některým hráčům je do nebe volající. Sledoval jsem zápas Monaco-Tsonga, hrát se kdekoliv jinde, dostal by Tsonga 18:6 a šel kukat. Ale diváci tenis Monacovi tak znechutili, že se na to vykašlal...Tohle bohužel v tenise jde velmi snadněji než ve fotbale a hrál jsem oboje!

Reagovat
smazaný uživatel

ja tenis hraju zavodne jiz hodne dlouho a mas pravdu ze to jde, ale francouzi jsou tak 2x lepsi chovanim nez treba americane na US Open nebo divaci v Melbourne

Reagovat
božský John

Tak v Melbourne jsou diváci úžasný...v Americe,podle toho co vidim,tak se mi nelíbí,jak celou dobu chodí a povídaj..to taky nedodá tenistovi,musí ho to znervózňovat(hraju ping pong,taky nemam rád,když mi tam někdo chodí atd..)

Reagovat
božský John

Teda dle mýho názoru,líbí se mi vtam ta atmosféra(Austrálie)..

Reagovat
$dolar$

Domenech uz tam davnio nema co delat, to je nejvetsi traged

Reagovat
mastakillah

Takovéto chování fanoušků se za éry Zidana nikdy nedělo...je vidět, že ve francouzském fotbale je někde chyba...žeby trenér??

Reagovat
Pinturicchio

Proč, Irenko, řekni mně proč? Proč jsou ti Francouzi TAK hloupí a nechávají tam toho pablba Dementecha?

Reagovat
smazaný uživatel

no francouzi na to, jakej mají kádr hrajou pěkný hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nehráli za Franici negři maj tým na ůrovni Belgie.

Reagovat
Bakary3

Frey, Mexes, Squillaci, Rothen, Giuly, Faubert, Gourcuff, Toulalan, Gignac, Lloris, Cabaye.. určitě jsem musel ještě někoho zapomenout.. takže tak špatný by to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

upřímě řečeno 4 hráče vubec neznám no francii moc nesleduju...

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Benzema,Ribéry

Reagovat
Bakary3

Jee, jak jsem moh zapomenout na Francka Ale Benzema je snad Alžířan.. Nasri taky, Trezeguet má argentinský občanství, je toho moc

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak....

Reagovat
onze

Bakary 11, Fran Merida dik, ako som uz pisal ci tam su cernosi ci nie ja im fandim a stale budem. ALLEZ FRANCE ! ! ! Vacsinou nadavaju Tí primitivy ktory si na seba daju ENGLAND umbro triko, pritom tam je v repre tiez plno cernochov a pristahovalcov. ALLEZ FRANCE ! ! !

Reagovat
fantomas

Domenech ven!

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem častej komentář pod článkama o repre Fr, ale uvědomuje si někdo, že ten chlap dovedl Francii do finále MS!?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikám že to tak má vypadat, ale hráči by si neměli dovolit kritizovat fanoušky (když opomenu násilí na stadionech) Jak Maldini, dvacet let o něm říkali že je bůh a když si na něj poslednim zápase dovolí zapískat tak je uraženej Fotbal se dělá pro lidi pánové!!!!

Reagovat
Bakary3

Prosim tě, ty se zase prober Víš, co se tam vůbec stalo ? Fanoušci ACM chtěli stávkovat, tak jim Maldini řek, že by měli spíš fandit.. a oni kvůli tomu na něj pískaj, po víc než 20- ti letech, co za ně válel ! A teď hraje nároďák a oni pískaj na hráče Lyonu Přišlo by ti normální, když by se v Edenu pískalo na TŘEBA Hubníka, Kladrubskýho, nebo když to přeženu, tak Čecha ? Fakt přemejšlej, než něco napíšeš (nebo o tom nic nevíš, nevim..)

Reagovat
smazaný uživatel

Je normální že fanoušci pískaj! Zvlášť na hráče, kteří hrají za klub co nenávidí, a to i na nároďáku... Odjakživa fanoušci na fotbale pískaj, nevím co je na tom zvláštního A na Maldiniho pískali v poslednim zápase, jinak 20 let všichni říkali jak je skvělej. Kapitán a vůbec klub musí za fanouškama stát, když nejde o rvačky a násilí na stadioně. Jak už jsem řek, fotbal se hraje pro lidi..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele