Evra zůstává na Old Trafford, prodloužil o rok smlouvu

Patrice Evra se nestane dalším zkušeným obráncem, který odejde z Manchesteru United. Francouzský reprezentant měl na severozápadě Anglie smlouvu jen do konce června a všeobecně se očekával jeho odchod, dnes se ale třiatřicetiletý levý krajní bek dohodl na ročním prodloužení...

Evra za urážení bývalých reprezentantů trestán nebude

Obránce Patrice Evra z Manchesteru United za urážení bývalých hráčů národního týmu potrestán nebude. Vedení francouzského svazu nechce oslabit reprezentaci před listopadovou baráží o postup na mistrovství světa proti Ukrajině.

Evra urážel bývalé francouzské reprezentanty a musí na kobereček

Francouzského obránce Patrice Evru čeká pohovor s předsedou svazu Noëlem Le Graëtem a trenérem národního týmu Didierem Deschampsem. Fotbalista Manchesteru United bude muset vysvětlit, proč označil bývalé reprezentanty Bixenteho Lizarazua a Luise Fernándeze za ubožáky.

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Evra: Ferdinandova absence mě mrzí, pro nás je to výhoda

Francouzského fotbalistu Patrice Evru mrzí, že si v pondělním zápase mistrovství Evropy s Anglií nezahraje proti spoluhráči z Manchesteru United Riu Ferdinandovi. Absence zkušeného obránce podle něj bude pro francouzský celek výhodou.

Ferguson nechá v Evropské lize odpočívat Giggse i Evru

Záložník Ryan Giggs si bude muset počkat na svůj 900. start v dresu Manchesteru United, manažer Alex Ferguson ho ve čtvrtečním duelu Evropské ligy na hřišti Ajaxu nechá odpočívat. Úvodní zápas vyřazovacích bojů soutěže vynechá i obránce Patrice Evra.

Z rasismu obviněný Suárez vyfasoval osmizápasový trest

Hodně nekompromisně si v případě Luise Suáreze počínala anglická Fotbalová asociace. Útočníka Liverpoolu FA před několika dny obvinila z toho, že v utkání proti Manchesteru United urážel francouzského obránce tmavé pleti Patrice Evru a nyní vynesla verdikt: osmizápasový trest a pokuta 40 tisíc liber.

Anglická Fotbalová asociace obvinila Suáreze z rasismu

Anglická Fotbalová asociace formálně obvinila útočníka Liverpoolu Luise Suáreze z toho, že před měsícem v utkání proti Manchesteru United rasisticky urážel francouzského obránce tmavé pleti Patrice Evru.

Manchester United má na marodce Vidiče a Ferdinanda

Manchester United hned zkraje sezony řeší problémy s obránci. Na marodce jsou stoupeři Rio Ferdinand i kapitán Nemanja Vidič, jehož vyřadí poraněné lýtko minimálně na měsíc. Ferdinand by se oproti původním prognózám mohl vrátit už o příštím víkendu.

Chelsea se zlobí, že sudí nepískl penaltu za zákrok na Ramirese

Chelsea doma prohrála úvodní čtvrtfinále Ligy mistrů s Manchesterem United 0:1 a její rozladění po nevyvedeném středečním utkání umocnila situace z nastaveného času. "Blues" jsou přesvědčeni, že jim španělský rozhodčí Alberto Undiano Mallenco v závěru upřel penaltu po zákroku hostujícího Patrice Evry na brazilského záložníka Ramirese.

Evra neuspěl s odvoláním proti trestu v reprezentaci

Francouzský obránce Patrice Evra neuspěl s odvoláním proti zákazu startu v pěti reprezentačních zápasech. Hráč Manchesteru United byl spolu s dalšími hráči potrestán za to, že na MS v Jihoafrické republice odmítli jeden den trénovat na protest proti vyřazení útočníka Nicolase Anelky z týmu.

Francouzský kapitán Evra se odvolal proti trestu

Kapitán francouzské reprezentace Patrice Evra se odvolal proti zákazu startu v pěti utkáních národního týmu. Obránce Manchester United byl minulý týden potrestán s dalšími hráči za to, že na mistrovství světa v Jihoafrické republice odmítli jeden den trénovat na protest proti vyřazení útočníka Nicolase Anelky z týmu.

Anelka dostal za roztržku s trenérem na MS trest na 18 zápasů

Nicolas Anelka nesmí po roztržce s trenérem na mistrovství světa v Jihoafrické republice nastoupit v 18 zápasech za francouzskou reprezentaci. Potrestáni dnes byli i další hráči, kteří po vyřazení útočníka Chelsea z týmu odmítli trénovat.

Evra nechápe, proč má být potrestán, a chce znovu hrát za Francii

Francouzský fotbalista Patrice Evra nechápe, proč je hlavní obětí neúspěchu národního týmu na mistrovství světa a proč má být potrestán. V rozhovoru pro deník Le Figaro zároveň uvedl, že chce nadále reprezentovat.

Evra: Domenech mě nenechal omluvit se všem Francouzům

Francouzský kapitán Patrice Evra obvinil trenéra Raymonda Domenecha, že ho v pondělí nenechal omluvit se za celé mužstvo fanouškům. Obránce Manchesteru United je prý z nelichotivého vystoupení týmu zničený a v příštích dnech chystá tiskovou konferenci, kde promluví o poměrech uvnitř týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele