Další články

Kanté následuje Benzemu, podepsal čtyřletou smlouvu s Al-Ittihadem

Al-Ittihad Club oficiálně získal N’Gola Kantého, jenž se k mistrovi Saúdské Arábie vydává jakožto volný hráč z Chelsea. Dvaatřicetiletý záložník se dohodl na smlouvě do roku 2027 a podle novináře Fabrizia Romana si může celkem vydělat 100 milionů eur...

Al-Ittihad získá po Benzemovi další zvučnou posilu, dotahuje se přestup Kantého

Karim Benzema se může těšit v Al-Ittihadu na svého bývalého parťáka z reprezentace. Podle italského insidera Fabrizia Romana bude brzy oficiálně oznámený příchod N’Gola Kantého, který se přesune do Saúdské Arábie jako volný hráč z Chelsea. Naplánováno má být během úterý ještě poslední kolo jednání, na němž by měla být stvrzena spolupráce do roku 2025.

Výprava Francie bude pompézní

Francouzský prezident Emmanuel Macron vypraví do Dauhá speciální let s několika známými osobnostmi, které tak budou moci přihlížet finále světového šampionátu přímo z tribuny. Již dříve bylo avizováno, že ne palubě bude Paul Pogba, který k cestě dostal svolení od svého zaměstnavatele z Juventusu, a přidají se k němu také Presnel Kimpembe a N’Golo Kanté. Naopak nabídku na společnou anabázi odmítl z osobních důvodů Karim Benzema. Všichni tito francouzští reprezentanti se na MS v Kataru nepředstavili vlivem zdravotních problémů.

Macron poletí na finále, chce vzít s sebou i zraněné hráče. Vyhrajeme, myslí si slušný tipér

Francouzský prezident Emmanuel Macron bude sledovat finále světového šampionátu přímo z dějiště. O další návštěvě Kataru nejvyššího politického představitele Francie informovala média francouzská ministryně sportu Amélie Oudéaová-Castéraová. Ta zároveň dodala, že by Macron chtěl mít na palubě letadla tři hráče, kteří se turnaje nemohli účastnit vlivem zranění.

Kantého návrat je v nedohlednu, záložník přijde o mistrovství světa

Záložník N'Golo Kanté z Chelsea se na prosincovém mistrovství světa nepředstaví. Francouzského reprezentanta do Kataru nepustí dlouhodobé zdravotní problémy. Informoval o tom trenér obhájců titulu Didier Deschamps.

Kanté zůstává na marodce Chelsea, nehraje už dva měsíce

Jeden z klíčových hráčů Chelsea a francouzské reprezentace N'Golo Kanté má před blížícím se mistrovstvím světa v Kataru stále potíže se zadním stehenním svalem. Jednatřicetiletý záložník se zranil v ligovém utkání proti Tottenhamu 14. srpna a od té doby nehraje.

Kanté bude chybět Chelsea několik týdnů kvůli zranění stehenního svalu

Chelsea bude minimálně několik týdnů postrádat svou oporu N'Gola Kantého. Jeden z klíčových fotbalistů francouzské reprezentace si tři měsíce před začátkem mistrovství světa v Kataru, na němž budou "Les Bleus" obhajovat titul z Ruska 2018, poranil stehenní sval.

Solskjaerův hořký konec a Arsenal zpět na zemi: 12. kolo Premier League v kostce

Ostudu s Liverpoolem i nezdar v městském derby ještě "přežil", nejtěžší porážku s nováčkem v historii Premier League už nikoli. Vedení Manchesteru United došla trpělivost a Oleho Gunnara Solskjaera po zisku čtyř bodů z posledních sedmi utkání odvolalo. Norskému trenérovi definitivně "zlomil vaz" výprask 1:4 na stadionu šestnáctého Watfordu.

V nominaci na cenu FIFA nechybí obhájce Lewandowski ani Ronaldo s Messsim

Hvězdní Lionel Messi z PSG nebo Cristiano Ronaldo z Manchesteru United nechybí v nominaci na cenu The Best pro nejlepšího hráče roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA. V jedenáctičlenné nominaci je také obhájce vítězství, polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov nebo vítěz Ligy mistrů a evropský šampion Jorginho z Chelsea.

X faktor Toney a válec ze Stamford Bridge: 5. kolo Premier League v kostce

O čem se po 5. kole na Ostrovech nejvíce píše? O dominantním výkonu Chelsea v očekávaném šlágru i ukázce enormního potenciálu nejlepšího střelce EFL Championship v loňské sezoně. A nutno podotknout, že naprosto oprávněně.

Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

Tottenham. Wales. Golf. In that order: 26. kolo Premier League v kostce

"Na světě není manažer, který by nepostavil Garetha Balea, když je fit," pravil José Mourinho. Naposledy Bale góly jako na běžícím páse dával někdy na podzim 2018, a to je skutečně dlouhá doba. Mezitím, z různých důvodů, exceloval spíš na golfových pažitech. Teď to však vypadá, že se velšský hrdina skutečně dostává do staré formy. A o víkendu to odneslo Burnley.

Hvězdy z Londýna a Liverpoolu: Sestava 9. kola Premier League

Návrat Premier League po reprezentační pauze je vždycky jako Vánoce. Po dnech zmaru a nudného přepínání mezi více či méně přátelskými zápasy národních týmů jsme zase jednou seděli celý víkend přikovaní k televizím či počítačům a hltali výkony borců z nejsledovanější a pro mnohé i nejlepší soutěže světa. No a kdo hrál o víkendu nejlépe?

Kanté se v Chelsea poprvé naplno zapojil do týmového tréninku

Francouzský středopolař N'Golo Kanté se poprvé po koronavirové pauze naplno zapojil do společné přípravy Chelsea a zúčastnil se i kontaktního tréninku. Úřadující mistr světa se až dosud z obavy o své zdraví držel se svolením klubu stranou a dlouho měl individuální režim, od konce května ale začal docházet do tréninkového centra.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele