Baroš reálně zvažuje návrat do Ostravy

Milan Baroš, který se stal nadbytečným pro Galatasaray Istanbul, by se po jedenácti letech mohl vrátit do Ostravy. Klíčový však bude postoj tureckého klubu, kde má jednatřicetiletý útočník smlouvu do konce sezony.

Palermo se chystá jednat o Barošovi, ten do Itálie nechce

Vedení Palerma se údajně chystá zahájit intenzivní jednání o příchodu českého útočníka Milana Baroše z Galatasaraye. Ředitel sicilského klubu Pietro Lo Monaco se podle italských médií dnes chystá do Turecka, aby zjistil, zda je přestup reálný. Hráčův agent Pavel Paska však znovu možnost Barošova odchod do italského týmu rázně popřel.

O Baroše prý stojí Palermo, které se bojí sestupu

O útočníka Milana Baroše se podle tureckých a italských médií začalo zajímat Palermo. Bývalý český reprezentant má ještě na půl roku smlouvu s Galatasarayem Istanbul, kde s ním však nepočítají a v této sezoně si ještě nezahrál.

Baroš podle tureckého listu míří za Raúlem do Al Saddu

Útočník Milan Baroš má podle tureckého tisku namířeno z Galatasaraye do Kataru. List Milliyet napsal, že druhý nejlepší střelec v historii české reprezentace v zimě odejde do klubu Al Sadd, kde od léta působí slavný španělský kanonýr Raúl. Barošův agent Pavel Paska v rozhovoru pro ČTK popřel, že by o hráčově budoucnosti bylo rozhodnuto.

Baroš za milion vydražil dres Baníku

Milan Baroš vydražil na sobotní aukci historických artefaktů ostravského Baníku dres mistrovského týmu z roku 2004 za milion korun. Projevil přitom přání, aby polovinu této částky použilo vedení klubu jako motivační prvek na prémie hráčů, jejichž vyplácení bylo do konce roku z finančních důvodů pozastaveno.

Baroš zpět na Bazalech, o návratu domů ale zatím nepřemýšlí

Po deseti letech od svého odchodu do Liverpoolu se na stadion Baníku na Bazalech vrátil útočník Milan Baroš. Bývalý reprezentant, který momentálně působí v béčku tureckého Galatasaraye, ale zatím o návratu domů nepřemýšlí.

Galatasaray chtěl vyměnit Baroše za Quaresmu, Besiktas to odmítl

Útočník Milan Baroš z Galatasaraye do Besiktase nepřestoupí. Viceprezident Besiktase Ahmet Nur Cebi potvrdil, že od městského rivala nabídku získat třicetiletého českého hráče klub dostal, ale vedení ji po poradě s realizačním týmem odmítlo.

Baroš odmítl nabídky z Číny a Ameriky a zůstává v Turecku

Druhý nejlepší střelec historie české reprezentace Milan Baroš odmítl nabídky z Číny a americké MLS a chce setrvat v Galatasarayi Istanbul. Třicetiletý útočník je podle tureckých médií v zemi spokojený a navíc nechtěl přistoupit na nižší plat.

Baroš po vyřazení z ME oznámil konec v reprezentaci

Milan Baroš po prohře 0:1 ve čtvrtfinále Eura s Portugalskem a vyřazení týmu z turnaje v kabině oznámil, že v reprezentaci končí. Spoluhráči se s ním loučili dlouhým potleskem. Dnes útočník Galatasaraye Istanbul svůj krok potvrdil v prohlášení pro média.

Baroš: Tahle výhra je pro tu hrstku lidí, která s námi zůstala

Zatímco v prvních dvou zápasech základní skupiny Eura někteří fanoušci na Milana Baroše pískali, včera v závěru při střídání hlasitě vyvolávali jeho jméno. Český útočník předvedl proti Polákům jeden ze svých nejlepších výkonů poslední doby, který vyšperkoval přihrávkou na jediný gól Petra Jiráčka.

Startu Baroše proti Rusku nic nebrání, zvládl celý trénink

Start útočníka české reprezentace Milana Baroše v pátečním úvodním utkání mistrovství Evropy proti Rusku je i přes úterní svalové zranění pravděpodobný. Baroš bez potíží a úlev zvládl celý dnešní večerní trénink ve Vratislavi, kde se zápas odehraje. Trenér Michal Bílek tak doufá, že kanonýr z Galatasaraye Istanbul bude k dispozici.

Reprezentanti věří v Barošovo uzdravení, je pořád nepostradatelný

České reprezentanty postrašila zpráva o svalovém zranění Milana Baroše. O jeho startu v pátečním utkání na mistrovství Evropy proti Rusku se rozhodne zřejmě až krátce před výkopem. Hráči věří v Barošovo uzdravení, střelec z Galatasaraye je prý pro národní tým stále nepostradatelný.

Barošovo zranění není vážné, o jeho startu se rozhodne ve čtvrtek

Svalové zranění reprezentačního útočníka Milana Baroše není vážné, potvrdilo to dnešní vyšetření ve vratislavské nemocnici. Třicetiletý fotbalista, který vynechal dopolední trénink národního týmu, tak má podle lékařů reálnou šanci, že stihne páteční první zápas na mistrovství Evropy proti Rusku.

Baroš nedokončil trénink kvůli problémům se svalem

Útočník reprezentace Milan Baroš odešel dřív z dnešního tréninku kvůli drobným problémům s přitahovačem stehenního svalu. Pokud potíže neodezní, půjde hráč ve středu ve Vratislavi na vyšetření do nemocnice. Zatím se prý neví, jak vážné zranění je.

Baroš s Ujfalušim vyhráli s Galatasarayem tureckou ligu

Čeští fotbalisté Milan Baroš a Tomáš Ujfaluši vyhráli s Galatasarayem tureckou ligu. Istanbulský klub získal titul po čtyřleté pauze díky dnešní bezbrankové remíze v posledním kole play off s městským rivalem Fenerbahce, před kterým udržel v konečné tabulce jednobodový náskok.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele