Další články

Takový hráč jako Baroš tady bude chybět, řekli bývalí spoluhráči

Bývalí reprezentační spoluhráči útočníka Milana Baroše se v anketě ČTK shodli, že s koncem jeho profesionální kariéry přišel český fotbal a první liga o další velkou osobnost z výjimečné generace. Vyzdvihli nejen jeho hráčské kvality, ale i týmového ducha, velké srdce a bojovnost. Rovněž ocenili, že se několikrát dokázal vrátit po zranění a v Baníku Ostrava vydržel hrát až skoro do 39 let.

Baroš končí s fotbalem, kvůli achilovkám už nemůže hrát

Milan Baroš po této sezoně ukončí v 38 letech aktivní kariéru. Kapitán Baníku, vítěz Ligy mistrů z roku 2005 a druhý nejlepší střelec v historii české reprezentace to dnes oznámil na tiskové konferenci v Ostravě. Důvodem jsou chronické zdravotní problémy, které ho v posledních měsících provázejí.

Baroš pokračuje, Ostrava prodloužila smlouvu i s Laštůvkou

Kapitán Ostravy Milan Baroš pokračuje v kariéře. Sedmatřicetiletý útočník uzavřel s vedením Baníku smlouvu na další sezonu, stejně starý brankář Jan Laštůvka podepsal kontrakt na dva roky. Klub o tom informoval na svém webu.

Disciplinárka potvrdila trest pro Baroše

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace potvrdila trest na jeden soutěžní zápas pro ostravského útočníka Milana Baroše za červenou kartu, kterou dostal na lavičce ve finále domácího poháru proti Slavii. Baník podal proti jeho vyloučení protest, podle komise rozhodčích ale bývalý reprezentant dostal červenou kartu správně. Sedmatřicetiletý hráč tak nemůže nastoupit v nedělním utkání posledního kola prvoligové nadstavby v Plzni a není jasné, zda se tím neuzavře jeho kariéra.

Baroš si po vyloučení v poháru jeden zápas nezahraje

Útočník Milan Baroš má po vyloučení ve finále poháru automaticky zastavenou činnost na jeden zápas. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace se jeho případem zabývala, ale zatím nerozhodla a čeká na případný protest Baníku Ostrava, na který má ostravský celek čas do pátečního poledne.

Baroš je fit a věří, že Ostrava udrží umístění v první šestce

V závěru podzimu kapitán Milan Baroš chyběl mužstvu Ostravy kvůli zranění, ale před startem ligového jara už je zdravotně v pořádku a připraven naskočit do hry. Sedmatřicetiletý bývalý reprezentační útočník věří, že Baník udrží pozici v první šestce, která bude hrát nadstavbovou skupinu o titul a poháry. Po podzimu figurují Slezané nečekaně na třetím místě tabulky.

Baroš neuspěl s žádostí o prominutí zbytku trestu

Ostravský útočník Milan Baroš neuspěl u disciplinární komise s žádostí o prominutí posledního utkání z pětizápasového trestu za vyloučení proti Slavii. Komise dnes také potrestala Olomouc a Slavii kvůli nesportovnímu chování fanoušků: Sigma dostala pokutu 60 tisíc korun, vršovický celek pak 55 tisíc korun.

Barošovy zdravotní potíže nejsou vážné, mohl by hrát v Olomouci

Vyšetření potvrdilo, že zdravotní potíže Milana Baroše nejsou vážné. Kapitán Ostravy sice musel v pondělním ligovém utkání s Bohemians 1905 už v první půli střídat, ale nejde o větší problém. Dokonce by mohl nastoupit už v pondělní dohrávce v Olomouci.

Baroš druhým ligovým hattrickem za Baník sestřelil Příbram

Šestatřicetiletý ostravský fotbalista Milan Baroš dokazuje, že stále nepatří do starého železa. Kapitán Baníku byl jediným střelcem dnešního ligového zápasu s Příbramí, který domácí díky jeho třem gólům vyhráli 3:0.

Baroš bude v Baníku pokračovat, podepsal novou roční smlouvu

Útočník Milan Baroš bude pokračovat v kariéře. Šestatřicetiletý kapitán Ostravy podepsal s klubem novou roční smlouvu. Baník o dohodě s druhým nejlepším střelcem v historii české reprezentace informoval na klubovém webu.

Ostravský kapitán Baroš chce pokračovat v kariéře

Šestatřicetiletý kapitán Ostravy Milan Baroš den po skončení sezony první ligy oznámil, že chce v Baníku pokračovat i v příští sezoně. Fotbal ho stále naplňuje a konec kariéry si momentálně nedokáže představit.

Kapitán Baníku Baroš: O další kariéře popřemýšlím na dovolené

Splnil svůj velký závazek a po zdárné záchraně se kapitán ostravských fotbalistů Milan Baroš může na dovolené v klidu rozmyslet, co dále. Šestatřicetiletý útočník zatím nenaznačil, zda kopačky pověsí na hřebík, anebo si kariéru o další rok prodlouží.

Baroš trénuje individuálně. Jeho start s Karvinou je nejistý

Kapitán ostravských fotbalistů Milan Baroš si ze sobotního ligového utkání s Libercem odnesl poraněné tříslo. Šestatřicetileýt útočník trénuje individuálně, o jeho případném startu v sobotním důležitém souboji o záchranu s Karvinou se rozhodne až těsně před zápasem.

Pískat Baroše, to je jak pískat Ligu mistrů, míní Listkiewicz

Pro české sudí prý není lepší škola, než pískat vyhrocený duel s Milanem Barošem. Kapitán Ostravy totiž umí vytvářet na sudí takový tlak, že se to podle předsedy komise rozhodčích Michala Listkiewicze dá přirovnat k náročnosti pískat Ligu mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele