Útočník Baroš bude do měsíce připraven na plnou zátěž

Zkušený útočník Milan Baroš by měl být po vážném zranění kolena do měsíce připraven na plnou zátěž. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant se však dosud nerozhodl o tom, kde bude pokračovat jeho kariéra.

Baroš bude řešit další angažmá, až stoprocentně doléčí koleno

Milan Baroš přes pět měsíců po operaci zkříženého vazu v koleně zdárně pokračuje v rekonvalescenci a jeho stav se postupně lepší. Bývalý reprezentant odhaduje, že bude potřebovat ještě měsíc až měsíc a půl, aby byl stoprocentně připravený. Teprve pak začne řešit, co dál, nyní se nabídkami na další angažmá nezabývá.

Možný Barošův návrat do Ostravy je zatím v nedohlednu

Hodně rozmazané jsou zatím obrysy dalšího možného návratu Milana Baroše zpátky do Ostravy. Dvaatřicetiletý útočník zotavující se z operace utrženého zkříženého vazu v koleně má kromě Baníku na stole i exotické nabídky z Asie.

Baroš je po operaci kolena, čeká ho půlroční přestávka

Bývalý český reprezentant Milan Baroš má za sebou úspěšnou operaci levého kolena. Útočníka Antalyasporu teď čeká zhruba půlroční přestávka, kvůli které bývalý reprezentant přijde o zbytek sezony.

Útočníka Baroše čeká v pondělí operace zraněného kolena

Český útočník Milan Baroš se v pondělí v Praze podrobí operaci levého kolena. Hráč Antalyasporu se zranil před Vánoci, když si v utkání turecké ligy přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil si i postranní vaz.

Baroš má poškozený zkřížený vaz a čeká ho operace

Bývalý český reprezentant Milan Baroš si v nedělním zápase turecké ligy pravděpodobně přetrhl přední zkřížený vaz a čeká ho operace. Výsledky prvních vyšetření se dvaatřicetiletý útočník tureckého Antalyasporu dozvěděl dnes v Praze, po první diagnóze může na zbytek sezony zapomenout.

Baroš: Pokud budu zdravý, do Baníku se vždy rád vrátím

Milan Baroš prý rozhodně nelituje, že se v zimě vrátil do Baníku Ostrava. Přestože nyní znovu zamířil do Turecka, kde bude hrát minimálně rok za Antalyaspor, je prý připraven se do Ostravy znovu vrátit. Záležet bude jen na zdravotním stavu. Bývalý reprezentační kanonýr to řekl pro web Baníku.

Baroš jde do Antalyasporu, podepsal roční smlouvu

Útočník Milan Baroš bude hrát za Antalyaspor. Podle internetových stránek sedmého celku uplynulého ročníku turecké ligy dnes podepsal roční smlouvu. Bývalý český reprezentant tak definitivně opouští Ostravu, kde strávil jarní část sezony.

Baroš se prý dohodl s Antalyasporem, v pondělí podepíše smlouvu

Český fotbalista Milan Baroš se prý dohodl na angažmá v tureckém Antalyasporu. Sedmý tým minulé sezony Süper Lig to uvedl na svém Twitteru. V pondělí má s Barošem podepsat roční smlouvu.

Baroš zatím stále nemá jasno o dalším působení

Nové angažmá Milana Baroše je stále ve hvězdách. Jednatřicetiletý útočník, který odehrál jarní část sezony v Ostravě, se doposud nerozhodl pro žádnou z nabídek a na nadcházející sezonu se připravuje individuálně.

O Barošovy služby se údajně uchází turecký Antalyaspor

Milan Baroš by se mohl vrátit do Turecka. O služby bývalého reprezentačního útočníka, který strávil jaro v Baníku Ostrava, se podle turecký médií v současné době uchází sedmý celek uplynulého ročníku Superligy Antalyaspor.

Baroš začne budoucnost řešit příští týden po schůzce s agentem

Milan Baroš má zatím o své budoucnosti jen mlhavé představy. Jednatřicetiletý ostravský útočník začne další působiště řešit s agentem Pavlem Paskou až v příštím týdnu po posledním ligovém kole s Jabloncem.

Je mi líto našich fanoušků, omlouval se Baroš za výkon Baníku

Přestože i porážka 0:2 na hřišti Slovácka stačila Ostravě k záchraně v nejvyšší soutěži, o bujarých oslavách v šatně Baníku nemohla být řeč. Útočník Milan Baroš se dokonce omluvil ostravským fanouškům za nevýrazný výkon, kterým se jeho celek v Uherském Hradišti prezentoval.

Disciplinárka bude řešit výroky Baroše a Štajnera proti sudím

Disciplinární komise FAČR zahájila disciplinární řízení s Milanem Barošem z Baníku Ostrava, Ondřejem Kušnírem z Liberce a jeho spoluhráčem Jiřím Štajnerem kvůli jejich výrokům na adresu rozhodčích. Všichni tři ve svých prohlášeních do médií naznačili, že řízení sudích bylo ovlivněno. Podnět disciplinárce dala komise rozhodčích.

Baroš po výhře s Příbramí: Udělali jsme obrovský krok k záchraně

Obrovský krok k záchraně. Tak zhodnotil útočník Ostravy Milan Baroš domácí výhru 2:0 nad Příbramí, kterou zařídil dvěma brankami. Jednatřicetiletý útočník tak na jaře zaznamenal pět zásahů ve dvou vítězných zápasech první ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele