Baroš je nejlepším hráčem března, Lavička trenérem

Ostravský útočník Milan Baroš se stal hned po návratu do české ligy a díky rekordnímu počtu téměř pěti tisíc hlasů fanoušků nejlepším hráčem měsíce března. V anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) byl nejlepším trenérem zvolen Vítězslav Lavička ze Sparty.

Barošovi je lépe a rezonanci odložil na úterý

Zranění Milana Baroše s velkou pravděpodobností nebude vážné. Jednatřicetiletý útočník Ostravy, který si v sobotním utkání s Libercem namohl pravé lýtko, se už cítí lépe a plánované vyšetření magnetickou rezonancí dokonce odložil na úterý.

Na nejlepšího hráče března kandidují Baroš, Krejčí a Doležal

Nejlepším hráčem první ligy za měsíc březen se stane jeden z trojice Milan Baroš z Ostravy, Ladislav Krejčí ze Sparty a Martin Doležal z Olomouce. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA). Na trenéra měsíce kandidují Vítězslav Lavička, Roman Pivarník a František Straka.

Bílek by chtěl znovu oslovit Baroše, ten ale návrat vyloučil

Kouč reprezentace Michal Bílek nevyloučil, že po jarní části ligové sezony znovu zkusí oslovit útočníka Milana Baroše, zda by se nechtěl vrátit do národního týmu. Sám Baroš však v následném vyjádření návrat do reprezentace znovu odmítl.

Baroš: Tři góly jsou jen třešnička, celý tým hrál dobře

Útočník Milan Baroš si dnes na Bazalech užil parádní odpoledne. Premiérovým hattrickem v české lize skolil Hradec Králové a ve svém třetím utkání po návratu do domácí nejvyšší soutěže si připsal první střelecké zásahy. Hlavně Barošovi tak dnes Baník vděčil za jasnou výhru 3:0.

Baroš: Tenhle bod by mohl být na konci rozhodující

Útočník Baníku Ostrava Milan Baroš vidí remízu 1:1 s ligovým lídrem Plzní jako bod, který může na konci ligy hrát velmi důležitou roli v boji o záchranu. Samotného ho překvapilo, že po dlouhé zápasové pauze byl schopen vydržet na hřišti 78 minut.

Baroš se na základní sestavu zatím ještě necítí

I nedělní prvoligový zápas v Plzni zahájí ostravský útočník Milan Baroš s největší pravděpodobností ještě na lavičce náhradníků. Jednatřicetiletý bývalý reprezentant nepočítá s tím, že by Baníku od první minuty pomohl dříve než příští víkend v domácím utkání proti Hradci Králové.

Hrát v tomhle počasí postrádá logiku, řekl Baroš po návratu

Po jedenácti letech se do české ligy vrátil Milan Baroš. Jednatřicetiletý útočník Baníku Ostrava odehrál proti Českým Budějovicím posledních dvaadvacet minut, ale průběh utkání výrazněji neovlivnil. Bezbranková remíza v duelu týmů namočených do hry o záchranu vůbec nic nevyřešila.

Nepřišel jsem nikomu nic dokazovat, řekl Baroš o návratu do ligy

Milan Baroš počítá s negativní reakcí mimoostravského publika, je připraven na tlak ze všech možných stran, čtyři měsíce nedostane ani korunu. Přesto se bývalý reprezentant nenechal ničím odradit a po jedenácti letech v zahraničním blahobytu se sám rozhodl podat pomocnou ruku Baníku.

Baroš bude hrát po jedenácti letech opět v Ostravě

Milan Baroš se po rozchodu s Galatasarayem Istanbul definitivně vrací do Ostravy. S Baníkem se dnes dohodl na spolupráci do léta 2014. Jednatřicetiletý útočník si obnovenou premiéru v ostravských barvách po jedenácti letech odbude v sobotu proti Českým Budějovicím.

Baroš v pondělí uzavře smlouvu s Baníkem Ostrava

Do dvou dnů by měl Milan Baroš zpečetit svůj návrat do Ostravy podpisem smlouvy. Jednatřicetiletý útočník, který se v týdnu dohodl na rozvázání smlouvy v Galatatasaryi, by se ještě dnes měl objevit na Bazalech a v nejbližších hodinách uzavře s Baníkem kontrakt pro jarní část sezony.

Baroš by měl smlouvu s Baníkem uzavřít do konce týdne

Očekávaný návrat Milana Baroše do Ostravy by měl být uzavřen koncem týdne. Jednatřicetiletý bývalý reprezentant, jenž se v tomto týdnu vyvázal ze smlouvy v Galatasarayi, je s Baníkem rámcově domluven na podmínkách svého působení v jarní části sezony.

Baroš se dohodl na ukončení smlouvy s Galatasarayem

Návrat Milana Baroše do Ostravy se výrazně přiblížil. Bývalý reprezentační útočník se dnes dohodl na předčasném rozvázání smlouvy v tureckém Galatasarayi Istanbul, kde mu měl původní kontrakt vypršet po konci sezony. Baroš je tak nyní volným hráčem a jeho možnému příchodu do Baníku už nic nebrání.

Milan Baroš je blízko návratu do Ostravy

Milana Baroše dělí od návratu do Ostravy nanejvýš už jen několik dnů. Podle dobře informovaných zdrojů se jednatřicetiletý útočník předběžně dohodl s Galatasarayem na rozvázání smlouvy a jaro tak bude moci odehrát v barvách Baníku.

Baroš je domluvený s Ostravou, stále má ale smlouvu v Turecku

Milan Baroš je možná opět o něco blíž návratu do Ostravy. Baník je s bývalým reprezentačním útočníkem domluven na působení v jarní části ligy. Baroš se ovšem musí nejdříve prostřednictvím agenta Pavla Pasky vyvázat ze smlouvy v Galatasarayi a i kdyby se mu to povedlo, může dát před Baníkem přednost zahraničí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele