Ostravský Baroš: Důležité vítězství, ale pořád jsme pod čarou

Dokázal toho ve fotbale moc, ale vítězství nad Spartou útočníkovi Milanu Barošovi dosud scházelo. Šestatřicetiletý bývalý reprezentant si své přání splnil na sklonku aktivní kariéry v dresu mateřského Baníku Ostrava, kterému navíc výhru 3:2 nad pražským klubem čtyři minuty před koncem sám vystřelil svým devátým gólem v ligové sezoně.

Baník v zimě posiloval na všech frontách. Budou milionové posily stačit na záchranu?

Nadšení, které obklopovalo fotbalový Baník po letním návratu do ligy, je pryč. Tradiční klub však před jarem mohutně zbrojí. Budou hvězdné posily stačit na záchranu?

Barošův zdravotní stav se lepší, za dva týdny začne trénovat

Útočník Milan Baroš sice nestihne start jarní části prvoligové sezony, ale stav jeho zraněného kotníku se lepší. Šestatřicetiletý bývalý reprezentační útočník a současný kapitán Baníku začne za čtrnáct dnů s tréninkem, celková rekonvalescence se pak může podle slezského klubu protáhnout na tři až čtyři týdny.

Baroš musel kvůli poraněnému kotníku odjet ze soustředění Baníku

Hráči Baníku Ostrava absolvují zbytek soustředění v Turecku bez Milana Baroše. Bývalý reprezentační útočník si poranil kotník a vrátil se do Česka na další vyšetření.

Baroš dostal za vulgární urážky pokutu sto tisíc korun

Disciplinární komise české ligy potrestala kapitána Ostravy Milana Baroše pokutou 100 tisíc korun za vulgární výroky na adresu rozhodčího Jana Jílka po pátečním prvoligovém utkání na hřišti Slavie, kde Baník prohrál 1:2. Baroš se po utkání zlobil na sudího, že po zákroku na něj neodpískal pokutový kop, a při odchodu ze hřiště vulgárně nadával.

Zatím moje nejhorší sezona, hlesl po další prohře Baroš

Před výkopem dnešního utkání v Liberci se ostravský fotbalista Milan Baroš dočkal vřelého přivítání od domácího klubu, kde v minulé sezoně působil, po zápase měl ale pramálo důvodů k radosti. Slezané na hřišti Slovanu podlehli 1:2, klesli o skóre na poslední místo ligové tabulky a jejich šestatřicetiletý kapitán přiznal, že zatím prožívá nejhorší sezonu v životě.

Baroš: Sparta je průměrný mančaft v české lize, měli jsme bodovat

Přestože útočník Milan Baroš vstřelil v utkání 12. ligového kola na Spartě jeden gól, vyšli nakonec ostravští hráči naprázdno a nenavázali na středeční vyřazení rivala v osmifinále poháru. Slezané dnes v Praze podlehli 2:3 brankou deset minut před koncem v oslabení a jejich kapitán byl z porážky hodně zklamaný. Letenské totiž nyní považuje za průměrný tým české nejvyšší soutěže, s nímž měl Baník bodovat.

Baroš: Facka v generálce s Třincem nám hodně pomohla

Milan Baroš splnil v premiéře ligy v Brně roli rozdílového hráče. Pětatřicetiletého útočníka Ostravy poslal trenér Radim Kučera do hry až v 58. minutě a po jeho příchodu na trávník se dařilo Baníku déle udržet míč v útočné fázi. Právě Baroš za stavu 1:1 gólem po čtvrthodině pobytu na trávníku zlomil výsledek a odpor Brna, které mělo do té doby územní převahu.

Ostrava i s navrátilcem Barošem porazila v přípravě Znojmo

Útočník Milan Baroš má za sebou první start po návratu do Ostravy. Bývalý český reprezentant ve včerejším přípravném utkání s druholigovým Znojmem nastoupil do druhého poločasu, ale střelecky se neprosadil. Fotbalisté Baníku i přesto vyhráli 3:1.

Baroš už trénuje s Baníkem

Milan Baroš má za sebou úvodní dva tréninky s Baníkem Ostrava, kam se vrátil uzavřít hráčskou kariéru. Pětatřicetiletý útočník a vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem se k nováčkovi nejvyšší soutěže připojil ve čtvrtek na soustředění v Kroměříži a v sobotu možná zasáhne i do přípravného utkání se Znojmem.

Baroš bude znovu hrát za Baník, podepsal roční smlouvu

Útočník Milan Baroš bude znovu nastupovat za Baník Ostrava. Pětatřicetiletý bývalý reprezentant se rozhodl neprodloužit smlouvu v Liberci a dnes na tiskové konferenci podepsal s vedením nováčka nejvyšší soutěže kontrakt na jeden rok.

Baník začal přípravu bez Baroše, ale dohoda se zřejmě blíží

Třetí návrat Milana Baroše do Ostravy se zřejmě blíží. Pětatřicetiletý bývalý útočník Liverpoolu stále neoznámil, kde bude hrát v příští sezoně, ale z dnešního vyjádření trenéra Baníku Radima Kučery to vypadá na jeho návrat na Bazaly.

Liberec počítá s tím, že přijde o Baroše i Bartošáka

Liberečtí na startu nové sezony postrádali oporu Milana Baroše. Bývalý reprezentant se po konci smlouvy zřejmě vrátí do mateřského Baníku Ostrava. Odejít má i levý obránce Lukáš Bartošák, o kterého usiluje Zlín. Slovanu se naopak vrací z hostování záložník Zdeněk Folprecht a na testy dorazil francouzský záložník Mahamadou Dramé z Košic.

Baník Ostrava přebírá Radim Kučera, následovat ho může Baroš

Hráče Ostravy bude při návratu do nejvyšší soutěže trénovat Radim Kučera. Bývalý kouč Znojma podepsal s Baníkem dvouletou smlouvu a nahradí Vlastimila Petrželu, který se po uplynulé sezoně přesunul na pozici poradce majitele klubu.

V Liberci skončili Latka či Polák, klub uplatnil opci na Mikulu

Liberec po sezoně opustil obránce Martin Latka, který se s vedením klubu dohodl na ukončení spolupráce. Ve Slovanu už nebudou působit ani stoper Jan Polák a záložník Egon Vůch. Severočeši naopak uplatnili opci na obránce Jana Mikulu a čekají, jak se rozhodne zkušený útočník Milan Baroš.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele