Další články

Breznaník nebere Spartu jako zklamání, Dukla je pro něj výzva

Přestože se záložník Michal Breznaník ve Spartě neprosadil a v zimě mu trenér Zdeněk Ščasný oznámil, že s ním nepočítá, angažmá na Letné jako zklamání nebere. Slovenský fotbalista se těší na novou výzvu v podobě jarního hostování na Dukle, která má i opci na přestup.

Dukla získala záložníka Breznaníka na hostování ze Sparty

Pražskou Duklu posílil záložník Michal Breznaník. Třicetiletý slovenský hráč přichází ze Sparty na půlroční hostování s opcí. Oba pražské kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Duklu by mohl posílit slovenský záložník Breznaník

Duklu Praha by mohl posílit Michal Breznaník ze Sparty. Třicetiletý slovenský záložník se dnes zapojil do tréninku týmu z Julisky a oba kluby řeší případný transfer.

Liberec získal ze Sparty svou bývalou oporu Breznaníka

Mužstvo Liberce posílí v boji o záchranu slovenský záložník Michal Breznaník. Bývalý hráč Slovanu se pod Ještěd vrací na hostování do konce sezony ze Sparty. Oba kluby to dnes oznámily na webu. Slovan rovněž jedná o spolupráci s Erichem Brabcem, který je volným hráčem.

Breznaníka a Nešpora pojí po příchodu do Sparty hříchy minulosti

Není to tak dávno, co měli Martin Nešpor s Michalem Breznaníkem na svědomí ošklivá zranění fotbalistů Sparty a jejich přestup na Letnou by nejspíš nepřipadal v úvahu. Jenže čas zahojí všechny rány a oba teď patří k posilám letenského celku, kterému by chtěli pomoci k postupu do Ligy mistrů.

Spartu posílil slovenský záložník Breznaník

Spartu posílil slovenský záložník Michal Breznaník. Osmadvacetiletý fotbalista, který přišel jako volný hráč po ukončení angažmá v Permu, se s letenským klubem domluvil na tříleté smlouvě. Vedoucí celek první ligy o tom informoval na svém webu.

Spartu by měl od léta posílit exliberecký záložník Breznaník

Spartu by měl v létě posílit slovenský záložník Michal Breznaník. Osmadvacetiletý fotbalista, který je po předčasném ukončení smlouvy s Permí volným hráčem, podle deníku Sport prošel kondičními testy a s letenským celkem se údajně dohodl na tříletém kontraktu.

Breznaník se teď chce soustředit na rehabilitaci

V Rusku sa šikovný stredopoliar či obranca adaptoval veľmi rýchlo, veď skóroval v drese Amkaru Perm hneď v prvom zápase po zmene klubu. Nasledovali však mnohé zranenia, z ktorých sa doposiaľ Michal Breznaník ešte nevystrábil. Zamestnávateľovi došla trpezlivosť a tak si slovenský reprezentant jeho dres vyzlečie...

Breznaník už letos hrát nebude

Michal Breznaník nebude v dobrém vzpomínat na svou první sezonu v Amkaru Perm. Slovenský záložník je od začátku prosince mimo hru vinou zlomené kůstky v noze, zranění se ovšem nelepší a nyní ho čeká další operace, která znamená konec letošní sezony.

Breznaník si umí představit společnou ligu

Michal Breznaník nedávno zamířil z Liberce do Amkaru Perm, dění na českých trávnících ale sledovat nepřestává. Zajímá ho i možná otázka sloučení Gambrinus ligy se slovenskou Corgoň ligou...

Breznaník opustil Liberec a přestoupil do Amkaru Perm

Michal Breznaník po dvou letech opouští Liberec, kde v květnu jako jeden z tahounů týmu slavil titul, a přestupuje do ruského Amkaru Perm. Podepsal smlouvu do června 2015. ČTK to řekl hráčův agent Martin Říha. Breznaníkův transfer byl zkompletován těsně před dnešní uzávěrkou přestupů v ruské lize.

Snad se poučíme, věří Breznaník

Michal Breznaník patřil v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy s Dněpropetrovskem k nejlepším libereckým hráčům a snížením odstartoval nápor, který vedl k vyrovnání a remíze 2:2. Slovenský záložník ale litoval, že český mistr začal hrát až za stavu 0:2. Doufá, že v odvetě to bude jiné.

Věřili jsme, že ten gól dáme, řekl spasitel Liberce Breznaník

Záložník Michal Breznaník nepřestával ani na chvíli věřit, že fotbalisté Liberce zlomí v duelu 26. ligového kola se Žižkovem střelecké trápení a podaří se jim poslední tým tabulky porazit. Slovenský středopolař pálil ze všech pozic a v 73. minutě "odčaroval" kouzlo hostující branky vedoucím gólem.

Breznaník sní o Machačkale, v Liberci ale nejspíš zůstane do léta

Michal Breznaník se netají tím, že by si chtěl zahrát v bohatém ruském klubu z Machačkaly a potkat se tam s hvězdným útočníkem Samuel Eto'em. V jarní sezoně však slovenský záložník nejspíš ještě zůstane v Liberci. Se Slovanem prožil na podzim zřejmě životní půlrok.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele