Breznaníka a Nešpora pojí po příchodu do Sparty hříchy minulosti

18.06.2014, 23:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
božský John

Dementi do Sparty. Vrana k vrane seda.

Reagovat
tpeci

Čas nezahojí nic. To peníze zahojí vše

Reagovat
ACSeRw!n

Breznaniku nejsi vitan..

Reagovat
mario23

Sympatickej tým a pokazí se to 2 posilama...

Jak tyhle hráče k nám mohl někdo vybrat, to opravdu nepochopím... Možná kdyby je chtěli, aby hráli za béčko a postoupili s ním...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nemám radost ani z jednoho, ale když k nám přišel Vácha, tak jsem taky neskákal radostí do stropu. Ale díky jeho hernímu přínosu jsem se ho naučil tolerovat a respektovat jeho velký přínos pro tým. A když jsme přežili Hartiga (pleška z Bohemky, co chodila na Slavii do kotle)...vyrovnáme se i s tímhle párkem trotlů. Pro mě osobně vstupují do Sparty se statutem slávistů (platí hlaně pro Breznanika, který si otvíral na Spartu hubu).

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Vacha aspon umi narozdil od těchto dvou zmrdu hrát fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

A Breznanik jako ne? U něj je spíš problém, že se vrací po delším zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

vacha je uplne neco jinyho nez nespor a breznanik tyto dva prestupy mi hlava nebere..ostatne stejne jako prichod bicika,tomu svengerovi se sance neda a neda..

Reagovat
risk je zisk

Prichod Breznanika je uplne normalni prichod. Sparta chce jen zdvojit levou lajnu. Co si budeme povidat, Krejcimu trvalo dost dlouho, nez se po zraneni vratil do sve formy, Breznanik je dobra investice.

Reagovat
mario23

Tak jedna věc je, že byl zadarmo a druhá věc je, že v GL je nedostatek levých záložníků, takže navzdory pověsti ho přitáhli...

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se radši o Sigmu, gumo.

Reagovat
skteel

To s tím Hartigem, že chodilo do kotle slávky,to jako fakt ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem to četl v časopise Fotbal. Ale je to už docela dlouho, tak je určitá šance, že si to blbě pamatuju .

Reagovat
skteel

tak to jo, kdyby to byla pravda ale už to stejně odvál čas

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dlouhodobě nám budou k hovnu ale Lavička nechce nic podcenit v předkolech LM a tam se tyhle tvrdsi borci budou hodit proti tymum jako Hacken.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevim co resite, na Spartu to byl az moc sympatickej tym. Jsou to celkem kvalitni hraci a stejne hrat zaklad nebudou, pokud nebudou delat prusery proc ne ? ?

Reagovat
smazaný uživatel

2 hovada...

Reagovat
Pinturicchio

OT : NOVÁ LIGA PRO VŠECHNY UŽIVATELE EUROFOTBALU, KTERÝM VADÍ VYSOKÁ ÚČAST CIZINCŮ A LIDÍ, KTEŘÍ NEMAJÍ S EF NIC SPOLEČNÉHO, V PŮVODNÍ LIZE. BUDU RÁD, KDYŽ SE PŘIDÁTE.

LIGA : EuroFotbalBest

HESLO : eurofotbalbest10

Reagovat
smazaný uživatel

per to všude

Reagovat
risk je zisk

Breznanika sice valna cast spartanskych fanousku nechce nebo nechtela, ale bude to prave on, kdo bude ten rozdilovy hrac , ma svoji kvalitu + zkusenosti a ty se budou urcite hodit. Zavidim ho Sparte , ale vybral si dobre, ze sel do tymu s tak velkymi ambicemi.

Reagovat
mario23

Přišel si sednout na lávku, základ hrát nebude...Pochybuju, že Krejčí bude sedět...A přes Costu se už vůbec nedostane. Kvalitu má, ale nejspíš těch zápasů moc neodehraje, ale pro českej pohár dobrej a možná občas záskok za Krejčího, kdyby náhodou něco.

Reagovat
salami

neskutečný, roky si tam hýčkáte dementa Řepku a pak najednou děláte zagorku, když k vám přijdou 2 gumy, navíc oba kvalitní fotbalisti

Reagovat
goodbay

Řepka je ale něco jiného, hlavně to byl velký sparťan. (To, co se stalo po jeho odchodu, to už neberu)

Reagovat
Rarášek

Srovnávat tady dvě individua s Řepkou

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele