Breznaník prožívá nejlepší střelecké období, opět dal dva góly

Liberecký Michal Breznaník zažívá nejpovedenější střelecké období kariéry. Přestože nikdy nepatřil k velkým kanonýrům, letošní podzimní sezona mu vychází na jedničku. V dnešním ligovém utkání na Žižkově podruhé za sebou na hřišti soupeře sestřelil protivníka hned dvěma přesnými zásahy.

Liberecký hrdina Breznaník ani nevěděl, jak na Spartě skóroval

Jeho úvodní trefa z dnešního zápasu na hřišti Sparty bude patřit k ozdobám gólových hitparád, ale liberecký záložník Michal Breznaník ani moc nevěděl, jak míč do sítě v akrobatické pozici dostal. Breznaníkův gól nůžkami ze sedmé minuty Spartu nalomil a libereckého středopolaře vybudil ke skvělému individuálnímu výkonu.

Breznaník: Je to nejhezčí gól, který jsem dal

Tři zápasy čekal Liberec na první jarní gól a v utkání s Mladou Boleslaví se dočkal hned čtyřikrát. Postupně se trefili Bořek Dočkal, Michal Breznaník, Jan Nezmar a Lukáš Vácha, přičemž zejména Breznaníkův zásah stál za to. Sám svou ránu do šibenice označil za nejhezčí v kariéře.

Breznaník si pochvaloval povedenou premiéru v dresu Liberce

Povedenou premiéru v dresu Liberce dnes prožil slovenský fotbalista Michal Breznaník, který v týdnu přišel na sever Čech ze Slovanu Bratislava. Levý záložník se po dvou trénincích s novým týmem hned postavil do základní sestavy a se spoluhráči oslavil výhru 3:1 nad Brnem. Sám k ní přispěl povedeným výkonem a také jednou gólovou asistencí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele